نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

m_mobini

New member
بچه هاتوسایت ایسنازده رتبه ۱۱ و۲۸ممکنه نمره یکسان داشته باشن این یعنی چی???دوستانی که قبول شدن لطفانمره ورتبه روبگن ممنون

Sun flower

New member
يكبار من تو يه اطلاعيه أي ك خود سازمان اعلام كرده بود خوندم ك ممكن داوطلبان نمره يكسان داشته باشن ك اون موقع بر اساس معدلشون رتبه بندي ميشن،هر كي معدلش بيشتر باشه رتبه اش بالاتر.

Sun flower

New member
talashgar جون شما عصباني نشو،دوستان رتبه ها اعلام شده ديكه ،نكران جي هستيد اخه.

m_mobini

New member
اکی ممنون ولی تورشته ی مابچه ها اصلاهیچ اغتراضی نکردن اگه بی گیرمیشدیم لااقل اصفهان ازبلوکه درمیومدراضی شدیم به این بی عدالتی

m_mobini

New member
دکترمیرلوحی مدیرگروه این رشته ست شمارش ازادنیست باید فردا حضوری ببینمش بلکه فایده داشته باشه واصفهان بازدانشجوبگیره

sara25

New member
دکترمیرلوحی مدیرگروه این رشته ست شمارش ازادنیست باید فردا حضوری ببینمش بلکه فایده داشته باشه واصفهان بازدانشجوبگیره

خودشون نخواستن امسال پذیرش داشته باشن عزیز البته ما که از خدامونه بگیرن .برو اگه نتیجه داشت ماروهم در جریان بذار لدفن:smilies:

m_mobini

New member
خودشون نخواستن امسال پذیرش داشته باشن عزیز البته ما که از خدامونه بگیرن .برو اگه نتیجه داشت ماروهم در جریان بذار لدفن:smilies:

خودشون نخواستن یاوزرات?????فرق داره آخه هرکی یه چیزی میگه. بچه ها شبانه تهران خوابگاه نمیده???کسی اطلاع داره?تودفترچه نوشته تعهدی ندارن پس بچه های شبانه چیکارمیکنن??کسی هست که شبانه روزده باشه???

- - - Updated - - -

خودشون نخواستن یاوزرات?????فرق داره آخه هرکی یه چیزی میگه. بچه ها شبانه تهران خوابگاه نمیده???کسی اطلاع داره?تودفترچه نوشته تعهدی ندارن پس بچه های شبانه چیکارمیکنن??کسی هست که شبانه روزده باشه???

ulduz64

New member
دوستان عزیز ایشالا کسی زنجان قبول شد اطلاع بده تا آشنا شیم باهاشون. به امید موفقیت همه عزیزان شرکت کننده :riz304:

m_mobini

New member
دوستان من باخانم دکترمیرلوحی صحبت کردم گفتند اصلادرجریان کاهش ظرفیت نبودند وازشون پرسیدم بخاطربهبودکیفیت بوده ???که ایشون گفتندنه به این خاطرنبوده واصلاگروه درجریان نبوده .....,قسمت این بوده دیگه بازم خداروشکررررررر

talashgar

New member
سلام دوستان.شما هم درصدا و نمرتون تو کارنامه تغییر کرده؟:shocked:اگه تغییر کرده لطفا جواب بدین.ممنون.

NGC6611

New member
سلام دوستان.شما هم درصدا و نمرتون تو کارنامه تغییر کرده؟:shocked:اگه تغییر کرده لطفا جواب بدین.ممنون.

بله تغییر کرده همون موقعی که انتخاب بمحل شروع شد تغییر کرد.شیمی مواد یک سوال رو درست کردن

- - - Updated - - -

البته رو رتبه تاثیری نداشت برای من که اینطور بود

talashgar

New member
بله تغییر کرده همون موقعی که انتخاب بمحل شروع شد تغییر کرد.شیمی مواد یک سوال رو درست کردن

- - - Updated - - -

البته رو رتبه تاثیری نداشت برای من که اینطور بود
ممنونم.ولی درصدای من در مجموع 10 تا بیشتر شده و هم چنین نمرم ولی رتبم تغییر نکرده :33

albaloo

New member
چه جالب.مرسی از اطلاع رسانیتون.من رتبم یکی کم شده.27 بودم شدم 26.:)

m_mobini

New member
چه جالب.مرسی از اطلاع رسانیتون.من رتبم یکی کم شده.27 بودم شدم 26.:)

تبریک خیلی جالبه آدم رتبش یکی بیادبالا من نمرم تغییرکرد امارتبم نه آخه احتمالا همون سوال شیمی رواکثرادرست زده بودن واسه همین رتبه تغییرنکردشماواقعاخوش شانسی که نفرقبلیت نمرش تغییرنکرده

بالا