ليدا منصوري
New member
سلام
ainting:
سلام نجما جان.شما رتبتون چند شده؟درصداتونو میگین؟
بچه ها من کارنامه های 1-10 ژنتیک انسانی میخوام.راهنماییم کنین...
مروری بر ژنتیک.. انتشارات برای فردابچه ها کتاب تست نجات مهدیه اسم کامل کتابش،چیه؟ و از کدوم انتشارات بهتره خریداری کنیم؟
اول اینکه بچه هایی که هنوز به ژنتیک پایه تسلط ندارن شروع کتاب امری برای اونها زوده .
دلیلش اینه که این کتاب درخیلی از موارد سعی کرده خلاصه کار کنه و بیشتر وارد بحث بالینی بشه .
پس سعی کنید اول از همه ژنتیک پایتون رو قوی کنید .
اگر زنتیک پایه شما به اندازه کافی قوی هست الان موقع شروع کردن کتاب امریه . خیلی از بچه ها پیام میذارن که ما ژنتیک امری رو بعد بهمن بخونیم یا الان ؟
دوستای خوبم بهمن برای شروع امری دیره . من خیلی ها رو میشناختم که با انداختن مطالعه امری به بهمن ، وقتی متوجه حجم مطالب کتاب و سنگینی اون شدن رسما از کنکور وزارت بهداشت امسال نا امید شدن . پس همین الان شروع کنید و اهسته و پیوسته جلو برید .
حسان جان من ي كتاب از نجات مهديه دارم با همين مشخصاتي ك شما گفتي ؛ ولي تست نداره فقط مروره ؛ منظور شما همين كتاببه يا تستش جداس؟مروری بر ژنتیک.. انتشارات برای فردا
حسان جان من ي كتاب از نجات مهديه دارم با همين مشخصاتي ك شما گفتي ؛ ولي تست نداره فقط مروره ؛ منظور شما همين كتاببه يا تستش جداس؟
ممنونم
بچه ها کتاب تست نجات مهدیه اسم کامل کتابش،چیه؟ و از کدوم انتشارات بهتره خریداری کنیم؟
این سوال سوال منم هست
ممنون میشم جواب بدین