من هم بالاخره بعد سه سال موفق شدم.دانشگاه بندرعباس قبول شدم درصدام :بیوشیمی 61شیمی صفر زیست 51 زبان 52 به تمام دوستایی که قبول شدن تبریک میگم
:thanks:من بعد از دو سال بالاخره قبول شدم دانشگاه کاشان :riz304:
بالاخره قبول میشی دوست عزیز اینو مطمئن باش فقط نباید مایوس بشی این یک ماه رو استراحت کن از مهر یا ابان پرانرژی شروع کن من برای بیوشیمی شهبازی ملک نیا و احسانی رو خوندم برای زیست کتاب برای کنکور البته فقط چندتا فصلشو خوندم برای زبان هم واژگان ضروری تافل امیدوارم سال اینده خبر قبولیتو اینجا بخونم .:rose:man ghabul nashodam (((((((((((((((((((((((( bacheha lotfan manabei ro ke khundin begin khahesh mikonam halam kheilie bade daghunam konkuramo bad dade budam vali na ta in had ke beynolmelal ham ghabul nasham
تبریک میگم تلکا جان :riz304:
من خواستم مال خودمو تصحیح کنم ولی کلید زبان تو کلید نهایی نبود...میشه برام لینکشو بفرستین تا دان کنم؟
تبريك تبريك :riz304:
منم دانشگاه ایران...قبول شدم........:
من هم بالاخره بعد سه سال موفق شدم.دانشگاه بندرعباس قبول شدم درصدام :بیوشیمی 61شیمی صفر زیست 51 زبان 52 به تمام دوستایی که قبول شدن تبریک میگم
:thanks:من بعد از دو سال بالاخره قبول شدم دانشگاه کاشان :riz304:
به همتون تبریک میگم خدا میدونه چقدر خوشحال شدم دیدم قبول شدین ایشالا دکترا قبول شین:riz304::
به همه قبولی های بیوشیمی تبریک میگم ای ول.
منم شهیدبهشتی قبول شدم
به همه قبولی های بیوشیمی تبریک میگم ای ول.
منم شهیدبهشتی قبول شدم
سلام ماجده جونی تبریک میگم .آجی نمیگی کجا قبول شدی ؟آخه دارم دنبال همی میگردم :riz304:سلام دوستان عزیزم خییییییییییییییییییییلی خوشحالم از اینکه خبر قوبلیتونو دیدم
به همه تبریک میگم ...انشالا همیشه شاااااااااااد ببینمتون:riz304:
منم به لطف خدا قبول شدم
تبريك مي كم ماجده جان مباركت باشهسلام دوستان عزیزم خییییییییییییییییییییلی خوشحالم از اینکه خبر قوبلیتونو دیدم
به همه تبریک میگم ...انشالا همیشه شاااااااااااد ببینمتون:riz304:
منم به لطف خدا قبول شدم