t.gh
New member
نکات مهم در خرید نان
■ از خرید نانهای بستهبندی بدون مجوز وزارت بهداشت از سوپرمارکتها خودداری نمایید.
■ از خرید و مصرف نانهای سوخته و یا فطیر شده اجتناب نمایید.
■ شناسایی و معرفی واحدهای خبازی که هنوز از جوش شیرین و نمک زیاد برای عملآوری سریع خمیر و تقویت آرد بیکیفیت استفاده مینمایند، به ارتقاء کیفیت نان کمک خواهد کرد.
■ از نانواییهایی نان بخرید که در تهیه نان از مخمر استفاده میکنند.
■ از نانواییهایی نان بخرید که حداقل ضوابط بهداشتی از نظر بهداشت فردی و عمومی را رعایت میکنند.
■ در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سراسر کشور با مراکز بهداشت شهرستانها تماس حاصل فرمایید.
توصیههای مفید برای نگهداری نان در بلند مدت
■ در زمان خرید به نان تازه و داغ کمی فرصت دهید تا خنک شود.
■ پس از خنک شدن نان، به آهستگی نانها را حتیالمقدور در پارچه تمیز قرار داده و به منزل ببرید.
■ هرگز از روزنامه برای حمل نان استفاده نکنید.
■ میتوانید در منزل نانها را به اندازه دلخواه برش داده و بلافاصله در کیسههای مخصوص فریزر قرار دهید و در فضای مناسبی از فریزر که از سایر بستههای فریزری دور باشد به مدت طولانی نگهداری کنید.
■ از قرار دادن نانهای داغ در داخل کیسههای نایلونی خودداری کنید زیرا این عمل باعث میشود که نان عرق کرده و زودتر بیات شود. این موضوع سبب می شود شرایط مناسب برای کپکزدن فراهم شده و دور ریز نان افزایش یابد.
■ تا آنجا که میتوانید نان تازه مصرف کنید و از خرید بیش از اندازه نان خودداری کنید.