سلام میشه برایه بیوفیزیک و میکروبیولوژی کتاب معرفی کنین؟؟؟؟؟؟واینکه چن درصد بزنم خوبه این درسارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام میشه برایه بیوفیزیک و میکروبیولوژی کتاب معرفی کنین؟؟؟؟؟؟واینکه چن درصد بزنم خوبه این درسارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین سوالو دارم یکی جواب بده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
سلامسلام
من طبق فرمایش بچه های اینجا واسه ژنتیک پایه از کتاب حسن اکرمی شروع کردم اما واقعا اونم کتابیه که همه چیو ریز و طولانی توضیح داده و واقعا من یکی سختمه وو واقعا وقت گیر و طولانیه و بسیار خسته کننده
لازمه همه اونا رو بلد باشیم
یکی پیشنهاد بده
همون امری رو شروع کنم واسه حوندن؟
چیکار کنم؟
مهمنام جان کمککککککک
توکه دستت به نوشتن آشناست...جواب مارو هم بنویس
یکی بگه که سلولی مولکولی حمید نقوی بس میکنه یا خیلی کمه؟؟؟
اما به ژنتیک وزارت علوم ربط داره که!!!اخه این 2 سوال چه ربطی دارن به ژنتیک انسانی!!
مثل اینه که وسط بازی فوتبال داور خطای تور والیبال رو بگیره:shocked:
ولی خب به هر حال برای بیوفیزیک کتاب دکتر رضایی و یا فرید سمسارها و برای میکروب هم جاوتز و زینسرو میکروبیولوژی عمومی دکتر ملک زاده
اما به ژنتیک وزارت علوم ربط داره که!!!
مرسی مهنام جونم اما ج ز و ه از کجا بگیرم ؟ فرقی نداره ؟اما به ژنتیک وزارت علوم ربط داره که!!!
سلام بچه ها
به نظرتون برا بیوشیمی چه کتابی مناسبه که هم جامع باشه و مطالب رو پوشش بده و هم خیلی سنگین نباشه ؟؟
من کتاب استرایر رو دارم ولی مطالبش خیلی حجیم وسنگینه
مرسی مهنام جونم اما ج ز و ه از کجا بگیرم ؟ فرقی نداره ؟
مرسی مهنام جونم اما ج ز و ه از کجا بگیرم ؟ فرقی نداره ؟
مرسی مهنام جان اما از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad::13:
سلام بچه ها
به نظرتون برا بیوشیمی چه کتابی مناسبه که هم جامع باشه و مطالب رو پوشش بده و هم خیلی سنگین نباشه ؟؟
من کتاب استرایر رو دارم ولی مطالبش خیلی حجیم وسنگینه
برای شما ک این در س بیوفیزیک رو دارین توصیه این فایل های ویدئویی دانشگاه شریف میتونه باشه
مکتب خونه | جایی برای یاد گرفتن و یاد دادن |بیوفیزیک
ببببععععللللههه :heart:خانوم اجازه میدید ما براتون بپرسیم
بعدش شما آدرس بدید براتون پست کنیم؟