سلام ، ممنون از راهنمایی های مفیدتون، من یه سوال داشتم.با توجه به حجم بالای این کتاب ها و فرار بودن مطالب حتما لازمه خلاصه برداری انجام بشه،چطوری میشه این کارو انجام داد؟ مثلا دکتر قاسمی اگه بخواد خلاصه بشه همه مطالب باید نوشته بشه!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
سلام
در مورد خلاصه برداری من متاسفانه متوجه نشدم منظورتون کدوم کتابه
اگه منظورتون قاسمی و طریقت هست به هیچ عنوان خلاصه برداری صلاح نسیت. فقط در اثر تمرین و تکرار میتونید احتمال به یاد سپاری رو افزایش بدید. در مورد طریقت میتونید فصل مواد معدنی و ویتامینها رو یکم خلاصه برداری کنید. اونم به شکل جمع و جور و صرفا کمک به یادگیری نه اینکه با خلاصه بخوایید همه ی تستا رو بزنید.
متاسفانه خیلیا در مورد خلاصه برداری این تصور رو دارند که باید شامل همه ی موارد مهم باشه و با خوندن خلاصه ها به همه تستا جواب بدن که اصلا همچین موردی امکان نداره. هدف از خلاصه برداری کمک به یادگیری و تثبیت یکسری موارد مشکل در ذهن هست.
در کل میشه اشاره کرد که برای خلاصه برداری تو منابع ارشد تغذیه فقط خلاصه برداری چرخه های و مسیرهای بیوشیمی میتونه بهتون کمک کنه. یعنی خودتون بیاید چرخه کربس رو مثلا بکشید و عوامل مهار کننده و فعال کننده رو بش اضافه کنید و ... . در باقی موارد خلاصه برداری با شکست مواجهه میشه و تنها دستاوردی که براتون داره وقت تلف کردنه