سلامبچه ها لطفا جواب بدید /نظرتون در مورده خوندن text لودیش برا کنکور چیه؟:smiliess (12):
من زبان عمومی رضازاده خوندم+ کلس ایشون. منظورتون از کافی چیه؟اگه 50-60 اره کافیه به شرطی که خوب بخونید. اگه 80 به بالا نه.شما زبان از چه منابعی استفاده کردی؟به نظرتون لزگی+livescience کافیه
سلام دوستان
برای کسی که تو درس میکروب پایه اش ضعیفه چه کتابی رو پیشنهاد میکنید
کتاب میکروب پزشکی بهادر+ طاهری رو یه نگاهی انداختم ولی خیلی واسم گویا نبود
دوستان من با این که به خودم قول داده بودم دیگه بهتون خبر ندم ولی چون چند تا از دوستان پیام زدن و پیگیری خواستن، امروز از مدیر گروهمون در مورد بیوشیمی پرسیدم، ایشون فرمودند احتمال حذف درس شیمی و جایگزینی اون با بیوشیمی 99% هست و فقط 1% احتمال داره امسال اجرا نشه. ولی واسه 94 قطعا درس بیوشیمی جزء منابع خواهد بود. شما در هر حال بیوشیمی رو بخونید چون اگه به جای شیمی نباشه حتما تو سلولی مولکولی سوال ازش میاد.همه این مطالب رو عینا از زبان مدیر گروهمون که عضو برد بیوتکنولوژی هستن نقل کردم.
بیوشیمی به جای شیمی. شیمی حذف خواهد شد. امیدوارم امسال این امر عملی بشه چون خواهید دید بیوشیمی خیلی بیشتر از شیمی به درد یک بیوتکنولوژیست میخوره. ایشاا... بعد از آزمونتون هم بهتون میگم تابستون چه چیزایی بخونید که از فرصت به خوبی استفاده کرده باشید. با آمادگی دوره ارشد رو شروع کنید خیلی بهتره.زحمتتون کمتر میشه.
بچه ها جوابمو ندادین
واسه بیوشیمی چ کتابی بهتره من زیاد اطلاع ندارم !؟!؟
مسلما ضروريات بيوشيمي(دكتر رضا محمدي)بچه ها جوابمو ندادین
واسه بیوشیمی چ کتابی بهتره من زیاد اطلاع ندارم !؟!؟
خب اگه بخوایم بیوشیمی بخونیم
چ کتابیو پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟:sad:
بچه ها کتاب تست زیست سلولی دمولکولی خانه زیست شناسی واسه بیوتک وزارت بهداشت خوبه؟