factorVIII
Member
به زودی مطالب کاملی دراین خصوص توضیح خواهم داد
سلام ، من برا دومین ساله که میخوام هماتو شرکت کنم ، هماتو تاپ ترین رشته ی گروه علوم پزشکی هست ، پر کاربردترین،با کلاس ترین ، شیرین ترین ، تحقیقاتی ترین ، و بنیادی ترین رشته است.
دانشگاه ها..مراکز تحقیقاتی(که تو ایران خ کمه) ..سازمان انتقال خون.. ازطرفی با توجه که تعداد کم فارغ التحصیلان ارشد و دکترای هماتولوژی فعلا بازار کار این رشته از بقیه بهتره ..اگه منظورت بورس وزارت بهداشته.. در حال حاضر بورس در مقطع دکترا فقط به ایمونوهماتولوژی و بانک خون تعلق میگیره که فکرکنم که تابحال 2 یا 3 بار دانشجویانی بورس کردن..اما در آینده مشخص نیست که بورس شدن برقرار باشه یا نه..سلام فاکتور عزیز
میشه راجب به مکان هایی که این رشته کارایی داره بگید ؟
و این که به این رشته هم بورس میدن؟:ad54ad:
راستی مرسی که اومدی من که خیلی خوشحالم:rolleyessmileyanim:
دانشگاه ها..مراکز تحقیقاتی(که تو ایران خ کمه) ..سازمان انتقال خون.. ازطرفی با توجه که تعداد کم فارغ التحصیلان ارشد و دکترای هماتولوژی فعلا بازار کار این رشته از بقیه بهتره ..اگه منظورت بورس وزارت بهداشته.. در حال حاضر بورس در مقطع دکترا فقط به ایمونوهماتولوژی و بانک خون تعلق میگیره که فکرکنم که تابحال 2 یا 3 بار دانشجویانی بورس کردن..اما در آینده مشخص نیست که بورس شدن برقرار باشه یا نه..
سلام ، خیلی ساده است ، سادگی سوالات
B]سلام لطفا مطاب جدید بگذارید:13: من دوست دارم روی سرطان کار کنم روی درمانش به نظرتون با این رشته میشه به این هدف بهتر رسید؟ من تو شهرستانم نمیتونم اطلاعاتی راجبه این رشته به دست بیارم لطفا:sadsmiley:[/B]:riz304:
سلام من دانشجوی زیست جانوری هستم میتونم براارشد هماتولوژی بخونم ؟ممنون میشم راهنمایی ام کنید