سلام دوستان عزیز همگی خسته نباشین. سوالی داشتم اینکه با دکتری علوم اعصاب میشه مطب زد؟ کلا این رشته بازار کارش چطوریه موارد کاریش چیه؟ دکتری سم شناسی خوبه یا علوم اعصاب یا توکسین های میکروبی؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
دوست من بستگي داره ارشدت چي باشه.الان با ارشد هم ميشه مطب يا كلينك زد.نم كه قصد دارم دكتري رو علوم اعصاب بخونم
فک نکنم مطب بزنن...اگه کسی غیر این میگه منم لایک کنین بفهممببخشیدباارشدفیزیوودکتری علوم اعصاب میشه مطب زد؟محدوده فعالیت چطوری هست؟وراجع به مطب که گفتین من اولین بارم هست که میشنوم میشه راجع بش توضیح بدین وبگین عملکرداینجورمطب هابه چه شکلی هست؟قوانین و...راازکجامیتونم اطلاعات کافی روبگیرم؟
بیمارستان میشه شاغل بود؟
دوست عزیز این رشته رشته پژوهشی هست و اسم اصلیش علوم اعصاب شناختی هست...و با علوم اعصاب که تو پزشکی هست فرق داره..ارتباط زیادی با نورولوژی و روانشناسی داره معمولا گفتاردرمانگرها دکتری رو تو این رشته میگیرن البته از رشته های دیگه هم میشه رفت ولی چون یه اطلاعات و پایه ای درباره رشته لازم هست معمولا چون گفتاردرمانی با علوم اعصاب ارتباط زیادی داره گفتاردرمانگرها گرایش زیادی به این رشته دارن...در مورد بازار کار کلا تو مراکز تحقیقاتی هست..مگر اینکه از یه رشته بالینی اومده باشید مثل رشته های توانبخشی...که در اون صورت میتونید تو مراکز کار بالینی هم بکنید چون سطحتون رو بالا میبره...در کل بخوام بگم رشته خوبی هست الان علم روز دنیاست....اگه اطلاعات بیشتر خواستین بپرسید..
موفق باشید