من پارسال شرکت کردم...وضع امسالم افتضاحه......
cheraaa ????? baiad zahmate sale pishetuno be samar beresuniin alan vaghte delsard shodan nistaaaa!!!!:13:
مشغله زیاد دارم...انشاءالله بعد اتمام طرحم درست وحسابی شروع می کنم...توکل به خدا...2 حالت بیشتر نداره دیگه یا قبول میشم یا نه...
:smiliess (3):
من هم پارسال شرکت کردمkia sale pish konkur hemato dadan??? ozae emsaletun chetoreeeee?
من هم پارسال شرکت کردم
نسبت به این اینکه پارسال اصلا نمی دونستم هماتولوژی و ایمنی چیه اما الان حدالقل می دونم چه مبحث هایی داره اوضاعم بهتره اما هنوز مثل پارسال تو زبان لنگ لنگم و وقتی برای خوندن زیست و بیوشیمی ندارم:wacsmiley:
سلام لطفا سوال منو جواب بدین
برای ده سی سی خون چه مقدار edtaنیاز هست؟
سلام...
هماتو: آخرهای فصل اختلالات اریتروسیت ها
ایمونو هماتو فصل 2 سیستم abo
زبان مهارت 4 لزگی
زیست و بیوشیمی رو به ترتیب فصل ها نمیخونم...
ممنوون:rose:سلام مهنا جان خسته نباشی.
زیست و ایمونوهماتو و بیوشیمی رو از چه کتابی میخونی؟
مهنایی منم امروزدیدم تعجب کردم چرا اصلا تابحال ندیده بودم ولی انگارتابحال تو منابع معرفی شده نبوده هاااااااااااااااااااااااین کتاب خون شناسی دکتر طبرستانی که تو منابع هست...من تا حالا بهش دقت نکرده بودم...فکر میکردم منابع فقط همون هنری و هافبرانده:riz481:
مهنا جان
من زیست مشکل دارم اول خالصی رو شروع کردم گفتن بهم بعدش لودیش رو بخونم شما لودیش روخوندین؟ اون خوبه یا مهدوی؟
این کتاب خون شناسی دکتر طبرستانی که تو منابع هست...من تا حالا بهش دقت نکرده بودم...فکر میکردم منابع فقط همون هنری و هافبرانده:riz481: