mahjabin70
New member
یعنی 12 مهارت رو تقسیم کنیم بین 12 نفر؟
نه میتونیم دوازده مهارتو بین چند نغر تقسیم کرد اخه هر مهارت چندین متن داره میتونیم لغات مهمشو همراه با معنی هم بنویسیم علاوه بر ترجمه
یعنی 12 مهارت رو تقسیم کنیم بین 12 نفر؟
ببخشید دیر خوندم مرسی الان میرم نگاه میکنم اگه باشه عالیهکلمه های لزگی رو قبلا بچه ها درآوردن برو توی تاپیک زبان گروهی پارسال قشنگ یه دیکشنری درست کردن کلمات هر مهارت به علاوه 504 و تافل و یه سری کلمه های دیگه هست نیازی نیس ما درآریم
ما فقط باید با هم هماهنگ کنیم برا خوندنش و با هم پیش بریم
atash جون برنامه ساعتی نمیشه بریزیم بعضیا مثل من سرکار میرن نمیتونیم هماهنگ بشیم.اینطور که معلومه اکثرا نظرشون اینه که همه درسا رو باهم پیش بریمsolarbeh جون زحمت بکش هرچه زودتر برنامه ریزی خوندن درسا که چه فصلایی بخونیم و مدت زمان هرکدوم مشخص کن ممنون میشیم:rose:
اول سلام خدمت تمام دوستان:ad54ad:
دوم دست گلت درد نکنه solarbeh عزیز برنامه خوبیه چون خیلی محدود به ثانیه نیست و هفتگی هست و افراد بدون استرس میتونن پیش برن.
سوم روی صحبتم با اوناییه که تنبل هستند و خودشون هم نمیدونند. :riz277: شماهایی که ماه روضان رو بهونه درس نخوندن کردید؛ با اجازتون من در ماه مبارک، کتاب 504 و تافل رو خوندم و الان هم دارم دوره میکنم از بعد از ماه رمضان هم تصمیم دارم که یک متن از متونی که در کنکورهای سال پیش اومده رو بخونم با این برنامه و سرعت من اگر فقط شبی یک متن که 5 خط بیشتر هم نمیشه بخونم تا 9 ماه دیگه دقیقا تونستم 270 متن از کنکورهای مختلف رو بخونم. ضمن اینکه من در این ایام سر کار هم میرفتم.
آینده پر از حادثه و اتفاقات و مناسبتهای گوناگون هست که باید در برابرش کم نیارید پس جای بهانه ای رو خالی نکنید و بخونید
منم هستم یا علی بگید و به امید حق شروع کنیم.:bunnyearsmiley: