سلام بچه ها برای بیوشیمی ضروریات رضا محمدی رو میخوام بخونم..ولی یه سوال
آیا همش لازمه که خونده بشه؟؟چون خیلی زیاده
بعضیا میگن بعضی فصلهاس مهم نیست
میشه راهنماییم کنین
کجاهاشو بخونم و کجاش لازم نیست؟؟
مرسی
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید من کارشناسیم تغذیه نیست ولی میخام براارشد،علوم تغذیه بخونم ولی اصلا نمیدونم چه کتابایی باید بخونم هنوزم شروع نکردم لطفا راهنماییم کنید
میشه بگید فرقشون چیه؟ چون من هم رشته م تغذیه نبوده و در این زمینه بی اطلاعم. در مورد طرح الزامی برای مجوز مطب هم اگه ممکنه راهنماییم کنید. آیا ممکنه بدلیل گزینش بهم مجوز ندن؟ یا مدت زیادی منتظر طرح بمونم و بیکار شم؟!
اگه برنامه تون انتها داره، منظورم اینه که آخرش رو هم تعین کردید و میدونید چه تاریخی تموم میکنید همه درسا رو، خیلی خوبه. هرچند من خودم اجباری برای اول کدوم درس رو خوندن ندارم، یعنی بسته به حال اون لحظه درسم رو انتخاب میکنم، اگه خواستید میتونید این کارو بکنید تنوع خوبه. زبان رو هم من تو زنگ تفریحام میخونم، یعنی نیم ساعت بین سه درس اصلی. فک میکنم به جای خلاصه برداری یک دوره ی مختصر کنید کاربردی تره. البته این نظر منه، چون مطالب زیادن. ورزش و هواخوری هم حتما تو برنامه باشه موفق باشید
برای توصیف رشته ی علوم بهداشتی در تغذیه باید یکی از دانشجوهای ارشد این رشته بیان و نظر بدن ولی من بر اساس مواردی که میدونم میگم
1- اولا قبول شدن در این رشته خیلی آسونتر از رشته ی تغذیه است
2- برای کسایی که ارشد غیر تغذیه دارند با این رشته مجوز مطب صادر نمیشه هرگز، مگر اینکه دکترای رشته تغذیه رو بگیرند
3- الان طرح رشته های تغذیه بر اساس تصمیم وزارت بهداشت جلوش بسته شده و جدیدا میخاد باز شه. و اکثرا هم مال سوگلی های عزیزان هست نه مال امثال من و شاید شما...
4- در این رشته علوم بهداشتی باید موضوع پایان نامتون هم در راستای بهداشت و تغذیه باشه نه صرفا تغذیه. بیشتر تغذیه در جامعه مد نظر این رشته است
موفق باشید
زبانتون در چه سطحیه؟؟
راستش بدک نیست. برای زبان فقط کتاب لزگی رو میخونم اندازه کافی سخت هست، کلمات تخصصیش زیاده. همون رو تکمیل کنم خوب نیست به نظرتون؟
من به شما پیشنهاد میدم 3 مجموعه از زبان های اخر کتاب لزگی رو به شکل رندوم مثلا سال 84//87//88 رو انتخاب و در روزهای مختلف در تایم 65-70 دقیقه بزنید و درصد هر سه رو میانگین کنید در این صورت زبانتون سطحش مشخص میشه(ترجیحا مجموعه هایی که تازه هستند و شما سوالتش رو ندیدن).
با این نیم ساعتی که شما گفتین به شکل تفریحی میخوندی معمولا کسایی که مدرک تافل دارند این کارو میکنند تا به کلمات تخصصی عادت کنند و متنای پزشکی براشون عادی بشه
زبان یکی از مهمترین درس ها برای ارشد تغذیه هست.
ساده میگم ابهامی نمونه: اگه بخواین زبان رو به شکل زنگ تفریح بخونید براحتی هر چه تمام تر مردود خواهید شد. خیلی رک گفتم. از الان رو زبان وقت بذارین.
البته اینها در شرایطی هستند که سطح زبانتون مثلا الان -35%30% باشه.
نوتر عزیز سلام
میخواستم بدونم کتاب احسانی برای بیو خوبه (جلد قرمز)
اقا بددددد منو فکری کردی برم واسه علوم بهداشتی ، اخه من به درسهای مثله برنامه ریزی تغذیه و خدمات تغذیه در نظام مراقبت های بهداشتی و... کلا" تغذیه جامعه نگر علاقه دارم
چون من کارشناسی تغدیه دارم میخونم و همه دوستام میخان تغذیه بالینی شرکت کنن.....میانبرو خوب اومدی )))
البته من 95 کنکور دارم............چقدر زود میگذره