مهدوی ویرایش جدیدش یچیزایی بهش اضافه شده!محمد نژاد ونميدونم ولى مهدوى تمام مباحثش کامل نيس,
کتاب دکتر پرهام جبارزاده هم هستش هم سلولى وهم مولکولى
سلام دوست عزیزالان ک داشتم درس میخوندم ب ی نتیجه ای رسیدم:smilies-azardl (181
تابستون بخاطر اینکه کلا وقتم آزاده حتی ب زورم ک شده میتونم طبق برنامه ای ک دارم پیش برم
اما از بعد تابستون ک کلاسام شروع شه دیگه فوقش برسم مرور کنم نمیتونم دیگه خیلی چیز جدیدی بخونم(مخصوصا لودیش ک طبق برنامم تا آخر تابستون خیلی بترکونم بتونم 700صفحشو بخونم!) و فکرم نمیکنم ک با 4_5روز در هفته برسم هم اون بقیشو بخونم هم اینکه مرور کنم !تااززهه اونم تو خابگاه:j58r36j3gcr4suxymup
بقیه درسام ک هست و امتحانای میانترم و پایانترم و... هم هست
میخاستم ببینم بنظرتون اگه ی کتاب دیگه مثل مهدوی یا محمدنژادو بخونم بهتر نیس؟ اینطوری میتونم حتی تو تابستونم تمومش کنم!بقیه فرصتی ک دارمم میشه واسه مرور و تثبیت مطالب!
بعدش ک تست زدم و دیدم مبحثیو متوجه نمیشم ازرو لودیش بخونم!
اگه کسی میتونه لطفا راهنماییم کنه همه امیدم ب بچه های اینجاس ک کمکم کنن
مررسییییی:rose:
واسه منم همینطور!!گروه تلگرام برا من ارور میده..
میگه همچین گروهی وجود نداره!!!!
سلام دوست عزیز
هرچیزی که ذهنت میگه درسته رو انجام بده و مهم خودتی چون هر کسی یه شخصیت مستقله
واسه رسیدن به هدفت بجنگ
مهدوی هم کتاب فوق العاده ایه و بایستی با یه پس زمینه از بیولوژی بری سراغش چون سرشار از اصل مطلب و نکاته
پس با توکل به خدا و پشتکار خودتون به امید موفقیت[emoji1] [emoji111]
slm marynas khobi?bara chi mikhoni mitonim ba ham bekhonim?man donbal bachehaye bio,am.
slm marynas khobi?bara chi mikhoni mitonim ba ham bekhonim?man donbal bachehaye bio,am.
سلام دوست عزیز
هرچیزی که ذهنت میگه درسته رو انجام بده و مهم خودتی چون هر کسی یه شخصیت مستقله
واسه رسیدن به هدفت بجنگ
مهدوی هم کتاب فوق العاده ایه و بایستی با یه پس زمینه از بیولوژی بری سراغش چون سرشار از اصل مطلب و نکاته
پس با توکل به خدا و پشتکار خودتون به امید موفقیت[emoji1] [emoji111]
ببخشید تعداد اشتباهات مهدوی زیاده؟اینجوری شنیده بودم میخواستم ببینم درسته؟!
سلام دوست عزیز[emoji3] [emoji113]ببخشید تعداد اشتباهات مهدوی زیاده؟اینجوری شنیده بودم میخواستم ببینم درسته؟!
ب ویرایش جدیدش ی فصل "سرطان و اساس مولکولی آن" اضافه شده ک آپوپتوزم دارهمن دارمش اشتباه ان چنان نداره
مثل تمامی کتاب ها خالی از اشکالم نیست.
کتاب خوبیه ولی بخش مولکولیش اونی که من دارم با لودیش2008
مطابقه ولی ویرایش جدیدشو ندیدم
خدا رو شکر همه دوستان خوش و سرحال هستن اما اثری از گزارش مطالعه هاشون نيست ؟!!! واقعا چرا؟:smilies-azardl (18150):