برات میفرستم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
مرسیam-mlعزیز:thanks::heart:
برات میفرستم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ترجمه اش نیست .ولی یه جایی انگار شنیدم علوم پزشکی سنا یه ترجمه ازش چاپ کرده یا میخواد چاپ کنه ولی در هر حال اگه خودتون ترجمه کنید خییلی موثر تر هست.سلام به همه.بچه ها کسی فایل ترجمه کتاب لزگی رو نداره.ترجمه این کتاب تو بازار هست؟
خیلی لطف کردید موفق باشید.بچه ها چک کردم-پرینت گرفتم- دیدم ناقص فرستادم ؛الان کاملش می کنم.شمام لطفا زودتر دانلود کنین و چکش کنین که کامل داشته باشینش .
فاطیما و miran برای شما هم خودم میفرستم.
سلام دوستان به اميد قبولى همگى شما,من امسال قبول شدم اگه راهنمايى خواستيد خوشحالم ميشم بتونم کمکتون کنم.
سلام دوست عزيز,بله وقت به اندازه کافى داريد برا شروع,البته بستگى به شرايطتون داره,من همکلاسيم 3-4 ماه آخر شروع کرد و رتبه 4 گرفت,شما از وقتتون نهايت استفاده رو بکن نگران وقت نباشيد با تسلط کامل بريد جلسه ازمون موفق به کسب رتبه خوبيد ميشيد.سلام تبریک میگم.
من تا الان نتونستم بخونم اگه ازحالا شروع کنم امکان قبولی رو دارم؟ شما از کی شروع به خوندن کردید؟ هر کتاب رو چندبار مطالعه کردید؟
سلام.به نظر منم این درکل خوبه که ظرفیت کمه ولی واسه منی که الان دانشگام و در صورت قبول نشدن باید برم سربازی خیلی استرس آوره
سلام.به نظر منم این درکل خوبه که ظرفیت کمه ولی واسه منی که الان دانشگام و در صورت قبول نشدن باید برم سربازی خیلی استرس آوره
من همین و داشتم.masyالناس جان واسه ما ک فرستادن 62 صفحه اولش نیس بقیه شم چند صفحه ش نیس درواقع ناقصه میخای؟؟؟
برای آلاله ؛پیام ؛ماهک و اون یکی دوستمون که ایمیلش علی شمسی بود.
کتاب ایماندل فرستادم.
لطفا چک کنین و اگه مشکلی بود ؛ همینجا یا به همون آدرس ایمیل برام بفرستین.
ماهک ممکنه برای شما تکراری یا کم و زیاد فرستاده باشم -بخاطر آندرلاین یه بار اشتباه فرستادم- .
پ.ن: الان چک کردم چندتا بچه های دیگه هم ایمیل دادن ؛من دیگه از وقت خوابم گذشته ؛شما زحمت اونا رو بکشین.
shamsiali=solarbeh همون سولاربه خودمون؟