سلام.خوشحالم که شما هستید امیدوارم بقیه دوستان بهداشت محیطی هم شرکت کنند.salam are manam movafegham doste aziz:ad54ad:
برنامتون چجوریه بچه ها؟ منابعی که میخونید چیا هستن؟
منابعی که من دارم: متکف واسه فاضلاب، جنیدی واسه آلودگی هوا، قسیم واسه آب، مدیریت پسماند چوپانگلوس واسه زباله
بعد دو سال امتحان دادن سر این کتابارو باز نکردم نمیدونم چقد به درد می خورن
سلام، تجربه به من میگه که ارشد وزارت بهداشت حفظیه پس باید کتابی را گیر بیاریم که فقط نکته داشته باشه. فعلا هر کتابی که جز رفرنس هاس برا اونایی خوبه که با مسائل جزیی مشکل دارند مثلا باید براشون تشریح بشه که انواع روش های دفع پسماند چیست؟ و با توضیح اونا را درک کنند اما اگه کسی تا حالا یا با خوندن رفرنس ها یا با درس های کلاسی اونا درککرده چون بهداشت محیط برا ادامه تحصیل نیاز به درک مفهوم داره نه برا ارشد قبول شدن.
برا هوا کولز و وارک وارنر و بابل خوبه. اما اکثر سوالا از فصل 1و2 کولز و بقیه از جلد 2 کولز هست.
برا فاضلاب متکالف خوبه
برا زباله دکتر مختاری به نظرم عالیه
منم کاملا با نظرت موافقم. دو سه سال پیش شاید کتابهای نکته دار جواب بده ولی از پارسال که من کنکور شرکت میکنم خوندن منابعو الزامی میدونم. مخصوصاپسماند ، تصفیه فاضلاب ،هوا حتما باید رفرنس خونده بشه.اما به نظر من بزرگترین اشتباه اینه که رفرنس ها رو ول کنی و به کتاب های نکته دار متکی بشی.این رو هم تجربه شخصی من میگه و هم بجه های عضو این سایت که امسال با رتبه های خوب قبول شده بودند.همه رفرنس خونده بودن.در مورد دکتر مختاری هم باید بگم که خوبی هست اما کامل نیست من خودم امسال سال اولم بود و برای پسماند فقط همین رو با تست های خانیران رو خوندم اما فقط 33 درصد تونستم جواب بدم.چون سوال هایی رو که جواب نداده بودم تو نیومده بود
واسه هیدرولیک، های دکتر محوی رو بخونبچه ها به نظرتون واسه هیدرولیک چی بخونم مخصوصا توب بخش ریاضیش مشکل دارم؟؟؟؟