مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SNA

New member
می خواستم بدونم قلم خوردگی کوچیک تو قسمت گرایش در فرم 3 ویرایش مدارک که زیادم مشخص نیس باید دوباره این فرم رو تهیه کنم و امضا بگیرم (آخه تو دفترچه نوشته بدون قلم خوردگی و خوانا)ویرایش امروز تا ساعت 13 وقت داریم .لطفا هر کی اطلاع داره سریعا جواب بده.ممنون

avva70

New member
سلام بچه ها من اومدم مدتی بود به انجمن سر نزده بودم دلم برا همه تنگ شده بود....:ad54ad:

avva70

New member
بچه ها می شه لطفا بگید کتاب ژنتیک مولکولی پزشکی در هزاره سوم با کتاب اصول ژنتیک پزشکی امری چه تفاوت هایی داره ؟
کدوم بهتره؟ اصلا نیازی هست هر دوتاش رو بخونیم؟

dilak

New member
همین کافیه؟ به نظرت بیو دکتر احسانی از این بهتر نیست؟

- - - Updated - - -
ما که وقت داریم چرا احسانی بخونیم خلاصه است من خواستم بخونم دیدم حالیم نمی شه همش میپرم سر لنینجر گذاشتم کنار لنینجر میخونم الان واقعا محشره

حسان

Well-known member
بچه ها می شه لطفا بگید کتاب ژنتیک مولکولی پزشکی در هزاره سوم با کتاب اصول ژنتیک پزشکی امری چه تفاوت هایی داره ؟

سلام
چند فصل در هزاره داریم ک در امری نیست مثل فصل بیست.. 17 ... 19... 8 ... و برخی فصل ها هم مثل فصل 14 هزاره برا برخی بیماری ها توضیح بیشتری داده و نکاتی داره ک تو امری نیست..
بخونی ضرر نمیکنی:a2d3:

raskolnikov

New member
ما که وقت داریم چرا احسانی بخونیم خلاصه است من خواستم بخونم دیدم حالیم نمی شه همش میپرم سر لنینجر گذاشتم کنار لنینجر میخونم الان واقعا محشره

چطوری لنینجر می خونی؟ اول هر فصلش خیلی مقدمه چینی داره، هر دفه شروع کردم به خوندن حوصله م سر رفت و گذاشتمش کنار! :sadsmiley: واقعا موندم چطوری بخونمش!

از وقتی تصمیم به خوندن گرفتم، 12 صفحه از احسانی رو خوندم فقط!:13:

bahram-68

New member
ضمیر باطن شما سازنده بدن شماست و میتواند شما را درمان کند.>>>ژوزف مورفی

Dr.passtor

New member

دوست عزیز لنینجر خوندن خوبه ولی بعد اینکه خوندی تازه اگر خوب مسلط شی مجبوری دیفراگش کنی. پس خیلی علاف میشی. تازه چیزای اضافی زیادی داره که به دردت نمیخوره. خوب عاقلانه اینه که بجای اینکه مطالب اضافی بخونی و همشو نصف و نیمه مسلط شی بهتره که اون مطالبی که لازمه بخونیو کاملاً مسلط شی. نترس درصد خوبی هم میزنی. البته این نظر منه. من یه کتاب معرفی میکنم که استاد بیوشیمیم مهرفی کرده بود. چرا میگم خوبه؟ چون به سبک جز و ه هستش. همه مطالب مربوط به یه مطلبو یه جا جمع کرده. کتاب بیوشیمی پزشکی که 2 جلده. یکی ساختمان و دیگری متابولیسم. موفق باشین.

*فرناز*

New member
فرناز جون :ایشالا این کتابی که گفتی بهتر از IQB باشه تا بچه ها بیشتر ازش منتفع بشن.در مورد اینکه سلولیش غلط داره موافقم.اما درمورد ژنتیکش(جلد جدیدش که توسی ه و کتاب پاسخنامش جدا از سوالاته)شدیدا باهات مخالفم.من کل کتاب پاسخنامه رو که شاید 500 صفحه بشه خوندم.برای تقریبا تمامی سوالات با ذکر کتابها و حتی فصل کتابها به عنوان منبع توضیح داده شده.حتی به اقتضای برخی سوالات بیش از یک صفحه براش توضیح داده.
از صمیم قلب ارزوی موفقیت برای شما وتمامی بچه هایی که دغدغشون پیشرفته و در این راستا با توکل به خدا از بزرگترین سرمایشون(که عمرشونه=وقت وزمان)مایه میذارنو دارم.::riz304::ad54ad:

عزیزم من خدای نکرده قصد بحث کردن ندارم نظر شما محترمه و میدونم که شما میخوایید به بچه ها کمک
کیند
خب همه باید دیدگاهشونو بگن و از هم نظر بگیرن تا بهترین منبع دستشون باشه! فرصت کمه رقابت زیاده وقت ریسک کردن نیست
بله شما پاسخ تشریحی دکتر پروین رو میگید
برای مثال میگم یک سوال در مورد این بود که کدام بیماری نقص پروتئین داره یا پروتئین اصلا ساخته نمیشه دقیقا یادم نیس روی سوال
ولی جواب اشتباه داده بود! جواب سوال توی یک جدول از هزاره بود
فکر کنم فصل 8 بیماریهای ژنتیکی بود! البته من کتاب رو قرض دادم به دوستم ولی چندین مورد غلط داشت که علامت زده بودم و دقیقا میگفتم
نمیگم کتاب بدیه میتونین از سوالای پی اچ دی هم استفاده کنین که خیلی خوبه ولی به نظرم الویت دومه! سال قبل که بچه های قبول شده تاپیک زده بودن نظرشون همین بود ما هم استفاده کردیم ضرر نکردیم خداییش
دلم میخواد بچه های امسالم استفاده کنن!اگه خواستن بچه ها میتونن تاپیک سال قبل که نجما زده بود رو بخونن نظر بچه ها هست و خیلی به درد میخوره

*فرناز*

New member

عزیزم حسان درست میگه
البته اینم بگم جدولاش خیلی مهمه!
پیش میاد تستی میزنی که مطمئنی جوابش تو امری نیومده ! و فقط هزاره اون مطلب رو داره
من کنکور سالای پیش رو زدنی حس میکردم یکی دوسوال از هزاره میاد که امری توضیح نداده
الویتت امری باشه!
جلد دوم هزاره و مهندسی ژنتیک هزاره رو از قلم ننداز

*فرناز*

New member
بچه ها واسه اعضای سایت اونایی که ارشد شرکت کرده بودن دعا کنید
یک هفته دیگه نتایج رو میدن
:smiliess (12):

dilak

New member
چطوری لنینجر می خونی؟ اول هر فصلش خیلی مقدمه چینی داره، هر دفه شروع کردم به خوندن حوصله م سر رفت و گذاشتمش کنار! :sadsmiley: واقعا موندم چطوری بخونمش!

از وقتی تصمیم به خوندن گرفتم، 12 صفحه از احسانی رو خوندم فقط!:13:
دوستم لنینجر برام شیرینه می خونم می بینم حالیم شده خیلی خوشحال میشم
منم از امری هیچی حالیم نمیشه الان داشتم تکوین میخونم اعصابم خردشد هیچی نمی فهمم

آخرین ویرایش:

dilak

New member
فرنازجون چقد طول میکشه حالیمون شه امری واقعا سخته می خونم دور اول هیچی حالم نمی شه؟
یکیم پارسال انگار بچه ها می گفتن مهندسی ژنتیک رو باید از براون بخوننن؟

حسان

Well-known member
دوستم لنینجر برام شیرینه می خونم می بینم حالیم شده خیلی خوشحال میشم
منم از امری هیچی حالیم نمیشه الان داشتم تکوین میخونم اعصابم خردشد هیچی نمی فهمم

دیلاک گرامی چند تا مبحث در امری دور اول خوندش ادمو گیج میکنه یکیش همین تکوینه .. اما یه دور دیگه ک بخونی دستت میاد نکاتش... :a2d3:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا