همین کافیه؟ به نظرت بیو دکتر احسانی از این بهتر نیست؟من می خونم
ما که وقت داریم چرا احسانی بخونیم خلاصه است من خواستم بخونم دیدم حالیم نمی شه همش میپرم سر لنینجر گذاشتم کنار لنینجر میخونم الان واقعا محشرههمین کافیه؟ به نظرت بیو دکتر احسانی از این بهتر نیست؟
- - - Updated - - -
بچه ها می شه لطفا بگید کتاب ژنتیک مولکولی پزشکی در هزاره سوم با کتاب اصول ژنتیک پزشکی امری چه تفاوت هایی داره ؟
کدوم بهتره؟ اصلا نیازی هست هر دوتاش رو بخونیم؟
ما که وقت داریم چرا احسانی بخونیم خلاصه است من خواستم بخونم دیدم حالیم نمی شه همش میپرم سر لنینجر گذاشتم کنار لنینجر میخونم الان واقعا محشره
ما که وقت داریم چرا احسانی بخونیم خلاصه است من خواستم بخونم دیدم حالیم نمی شه همش میپرم سر لنینجر گذاشتم کنار لنینجر میخونم الان واقعا محشره
فرناز جون :ایشالا این کتابی که گفتی بهتر از IQB باشه تا بچه ها بیشتر ازش منتفع بشن.در مورد اینکه سلولیش غلط داره موافقم.اما درمورد ژنتیکش(جلد جدیدش که توسی ه و کتاب پاسخنامش جدا از سوالاته)شدیدا باهات مخالفم.من کل کتاب پاسخنامه رو که شاید 500 صفحه بشه خوندم.برای تقریبا تمامی سوالات با ذکر کتابها و حتی فصل کتابها به عنوان منبع توضیح داده شده.حتی به اقتضای برخی سوالات بیش از یک صفحه براش توضیح داده.
از صمیم قلب ارزوی موفقیت برای شما وتمامی بچه هایی که دغدغشون پیشرفته و در این راستا با توکل به خدا از بزرگترین سرمایشون(که عمرشونه=وقت وزمان)مایه میذارنو دارم.::riz304::ad54ad:
بچه ها می شه لطفا بگید کتاب ژنتیک مولکولی پزشکی در هزاره سوم با کتاب اصول ژنتیک پزشکی امری چه تفاوت هایی داره ؟
کدوم بهتره؟ اصلا نیازی هست هر دوتاش رو بخونیم؟
دوستم لنینجر برام شیرینه می خونم می بینم حالیم شده خیلی خوشحال میشمچطوری لنینجر می خونی؟ اول هر فصلش خیلی مقدمه چینی داره، هر دفه شروع کردم به خوندن حوصله م سر رفت و گذاشتمش کنار! :sadsmiley: واقعا موندم چطوری بخونمش!
از وقتی تصمیم به خوندن گرفتم، 12 صفحه از احسانی رو خوندم فقط!:13:
دوستم لنینجر برام شیرینه می خونم می بینم حالیم شده خیلی خوشحال میشم
منم از امری هیچی حالیم نمیشه الان داشتم تکوین میخونم اعصابم خردشد هیچی نمی فهمم