melodi6908
New member
تو کارتونا جغدای پیر همیشه خردمندترین افراد جنگل بودن پس معلومه کارت درسته رفففففففففففففففففیییییق
منم همین روشو به کار گرفتم :thumbsupsmileyanim:
تو کارتونا جغدای پیر همیشه خردمندترین افراد جنگل بودن پس معلومه کارت درسته رفففففففففففففففففیییییق
سلام نماز روزه هاتون قبول
یک سوم از فصل 1 دکتراکرمی!!!
1درس زبان.
مریم جون اون پیج تافل چرا نیستش؟؟؟!!!!!!!!!!!پس چی شده؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
راستی لطف میکنی بازه زمانیهای دوره هر خونه جعبه لایتنرو بگی؟؟؟واینکه آیا بعد از هر درس تافل ریدینگ هست؟؟چون من دانلودش کردم و بعد هر درس فقط تست داره!
دوستان معدل کارشناسی تو ارشد چقدر تاثیر داره؟؟؟
بجه ها اینجا کسی واسه وزارت علوم نمی خونه؟
من دوستم واسه میکروب فقط تست خوند امسال میکروبشو 38 زد منم هنوز واسه خوندن میکروبو بیوفیزیک تصمیم نگرفتم!!!واسه بیوفیزیک چی میخونی؟من می خونم :ad54ad: ولی حقیقتا حوصله بیوفیزیک ندارم.برا میکروب هم جاوتز دارم هم ملک زاده ولی خیلی سنگینو زیاده.فک کنم با خوندنه تست بشه تا 50% زد.ولی نمدونم شاید اشتباه باشه این کار.مهنام جان اگه این پست رو خوندی لطفا راهنمایی کن
من دوستم واسه میکروب فقط تست خوند امسال میکروبشو 38 زد منم هنوز واسه خوندن میکروبو بیوفیزیک تصمیم نگرفتم!!!واسه بیوفیزیک چی میخونی؟
آره خوشگلم :28:ماندی شماهم مشکل داشتید واسهورود به سایت؟
من کتاب تستای خانه زیست شناسیو میگیرم واسه دوتاش احتمالا:65d6a5d6s:هیچی :black_eyed: فقط تست و شاید کتاب بیوفیزیک پیام نور.آخه اینام زیاده
من کتاب تستای خانه زیست شناسیو میگیرم واسه دوتاش احتمالا:65d6a5d6s:
نه عدیدم دوشنبه مهندسی ژنتیک دارم سه شنبه ایمونولوژی:sdasdasd:بعدش صفا سیتی:thumbsupsmileyanim:ماندی جون امتحانا تموم شد؟
نه عدیدم دوشنبه مهندسی ژنتیک دارم سه شنبه ایمونولوژی:sdasdasd:بعدش صفا سیتی:thumbsupsmileyanim: