_30min_
New member
قبول داری خدا هم بد جور گیر ما بنده هاش افتاده...........انشا الله.... فقط امید وارم صلاح خئا یه جوری باشه که منم دوست داشته باشم
انشالله که به صلاح باشه که قبول بشی
قبول داری خدا هم بد جور گیر ما بنده هاش افتاده...........انشا الله.... فقط امید وارم صلاح خئا یه جوری باشه که منم دوست داشته باشم
اگه کار آموزی و مسافرت و ...این بندو بساطا بذارن...:65d6a5d6s:آفرین 30min رتبه 1 سال دیگه توییا
درس مرس تموم شد ما حالا 30 واحد داریم
به نام خدا
گزارش 2: امروز از درس بیوشیمی مبحث اسید و باز خوانده شد. اسیدوزها و آلکالوزها بررسی شد
از درس بسیـــــــــــار شیرین زبان ،10 صفحه از بخش essential word for TOFEL خوانده شد.شامل 52 واژه بهمراه مثال ها و کلمات مشابه.
پیوست : خعـــلی سخت گذشت!! اصلا نمیتونستم بشینم....ولی با چنگ و دندون چسبیدم به کتاب!:13:
سلام
فقط فصل اول ژنتیک اکرمی
میدونم کمه
اما امروز اولین روز شروع بود
:smiliess (15)::5::5:به نام خدا
گزارش 2: امروز از درس بیوشیمی مبحث اسید و باز خوانده شد. اسیدوزها و آلکالوزها بررسی شد
از درس بسیـــــــــــار شیرین زبان ،10 صفحه از بخش essential word for TOFEL خوانده شد.شامل 52 واژه بهمراه مثال ها و کلمات مشابه.
پیوست : خعـــلی سخت گذشت!! اصلا نمیتونستم بشینم....ولی با چنگ و دندون چسبیدم به کتاب!:13:
به نام خدا
تبارک ا...
آفرین خیلی خوبه:smiliess (8):
afarin faeghe jooon :applause::riz304:
به نام خدا
پی نوشت: خعـــلی سخت گذشت!! اصلا نمیتونستم بشینم....ولی با چنگ و دندون چسبیدم به کتاب!:13:
:ad54ad:بچه ها یه خبر بالاخره من کتاب خریدم
آقا من فصل 1 امری خوندم
خیلی سال و اسم داشت ولی خب
باید چند باری خونده شه تا تو ذهن جا پیدا کنه
فصل 1و2 امری رو خوندم مرورشم از هزاره می خونم(همین الان)
زبان فقط لغت می خونم(با روش تیکت).البته 2 درس هم 504 خوندم
لودیشم یه جورایی شروع کردم
بیشتر وقتا کتاب داستانای انگلیسی می خونم
نه مسافرت رفتم نه مهمونی اما نمی دونم چرا نمی تونم درست و حسابی شروع کنم:65d6a5d6s:
ماه رمضان رو هم به همه تبریک می گم.نماز روزتون قبول باشه انشاالله
:smiliess (15)::5::5: