سلام- خب دقیقا همه الان به همون دلیل خر میزنند دیگهمن یه چیزایی خوندم از قبل.ولی واسه امت اگه خر نزنم خطر افتادن می تهدیدتمممم.....:smilies:
سلام،خوش اومدی. مگه تا کی امتحان دارید؟سلام بچه ها منم هستم اما بعد امتحانا یعنی دو ماه دیگه :ad54ad:
ممنون از لطفتون:rose:دوستان می تونید رو کمک منم حساب باز کنید ................. موفق باشید همگی
سلام بچه ها منم هستم اما بعد امتحانا یعنی دو ماه دیگه :ad54ad:
زبان:نصف درس اول 504
زنتيك:نصف فصل اول حسن اكرمي
بيوشمي:نصف قندها
سلام،خوش اومدی. مگه تا کی امتحان دارید؟
برا ما تا 21خرداد تمومه
سلام به همگی
چرا هروقت میام سوال بپرسم هیچکی نیست
بچه ها من شنیدم با مدرک ارشد ژنتیک پزشکی
میشه مشاوره ژنتیک شد
یعنی چی دقیفأ؟
کسی اگه بخواد واسه پول درس بخونه ، نه به پول میرسه نه به علمسلام حتما ديدين كارشناساي تغذيه مطب دارن كارشناس ارشد ژنتيك هم دقيقا مثل اونا مطب باز ميكنه اما خب دكتري نداره دكتر نيست فقط مشاوره من تا اين حد ميدونم
منم تا این حد میدونم که فعلاآینده ی اکثر رشته ها ی پایه در هاله ای از ابهام قرار داره حتی همون دکتراش...وبا انگیزه های مالی نمیشه وارد ارشد شدددد.کسی اگه بخواد واسه پول درس بخونه ، نه به پول میرسه نه به علم
توی ایران با کارشناسی ارشده ژنتیک فقط میتونیم آبدارچی بشیم . منم تا این حد میدونم.!
تو زندگی ادم های اون چیزی اتفاق می افته که بهش فک میکنند پس بهترین انرژی ها رو برای آینده روشنت بفرست نه تمام انرژی های منفیدوستان اوضاع ما انگار انتخاب بين بد و بدتر هست درسته 98% رشته ها آيندشون مبهمه اما بعضي رشته ها هستن كه كلا بيسوادي از خوندن اون بهتره بنظر ميرسه شايد ابرو باد ومه وخورشيد وفلك دست به دست هم بدن شايد ژنتيك صد سال ديگه آينده دار بشه!