بهناز، اگه میخوای قبول شی برو سر درس ت!!! باید بیوشیمی رو بالای 60 بزنی. برو سر درست دختر.
فک کنم سوالها اینا بودهدو تا سوالم یکی نیستند.
توی سوال اول نوع اختلال مشخص شده.
توی سوال دوم نوعش مشخص نشده. کلی پرسیده شده. پس چون نوعش مشخص نیست باید ببینیم کدوم فراوان تره (مثلا از هزارتا بارداری یکیش میشه تریزومی 16 و 2 تاش میشه ترنر. اگه آماری حساب کنیم میشه سقط ترنر بیشتره.)
سوال دوم مال آزمون یه جایی بود و جوابش هم منوزومی x بود. (توضیح هم نداشت. مگه اینکه پاسخنامه ش اشتباه بوده باشه.)
درود بر دوستان ژنتیکی بچه ها میشه بهترین و سلیس ترین ترجمه امری بهم معرفی کنید و برای سلولی چه منبعی پیشنهاد میکنید
درود بر دوستان ژنتیکی بچه ها میشه بهترین و سلیس ترین ترجمه امری بهم معرفی کنید و برای سلولی چه منبعی پیشنهاد میکنید
بله حسان جان درست میگن من ترجمه نوری دلوئی رو داشتم نتونستم بخونم الان لیلا یوسفیان رو خوندم خیلی راضیم واسه سلولی هم کتاب اصلی لودیشدرود بر دوستان ژنتیکی بچه ها میشه بهترین و سلیس ترین ترجمه امری بهم معرفی کنید و برای سلولی چه منبعی پیشنهاد میکنید
سلام بچه ها من ورودی سال 92 رشته ی ژنتیک هستم اما میخوام به بیوتکنولوزی تغییر رشته بدم میشه راهنماییم کنیدو بگید برای کارشناسی ارشد فرق رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی باژنتیک پزشکی چی هست و کدوم دانشگاه های ازاد تهران رشته ی بیوتکنولوژی رو تو کارشناسی درس میده اینجور که من تحقیق کردم همه واسه ارشد درس میدن ممنون میشم اگه راهنماییم کنید یا کسی رو که این دو تا رشته رو تو ارشد خونده بهم معرفی کنید تا باهاش راجع به تفاوتش حرف بزنم
آهای دوستای گلم آقا یکی منو به بیوشیمی علاقمند کنه من اصلا نمیتونم 1 صفحه هم بیوشیمی بخونم یکی به داد من برسه:1dco2x0p1lilzhfpg1t