مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

irani

New member
بچه ها چرا این تاپیک اینجوری و خلوت شده؟
چرا نمیایین گزارش بدین و به سوالات هم ج بدین؟!
بیایین که ی کم تو من حس رقابت ایجاد شه من تنبل شدم شدید

- - - Updated - - -

بچه ها چرا این تاپیک اینجوری و خلوت شده؟
چرا نمیایین گزارش بدین و به سوالات هم ج بدین؟!
بیایین که ی کم تو من حس رقابت ایجاد شه من تنبل شدم شدید

سحر پور

New member
سلام
من تازه عضو شدم
کسی از شما میدونه که منظور از دانشگاه های مشترک (شیراز مشترک با شهید بهشتی) چیه؟ یعنی استاد پروازین؟؟

- - - Updated - - -

سلام
من تازه عضو شدم
کسی از شما میدونه که منظور از دانشگاه های مشترک (شیراز مشترک با شهید بهشتی) چیه؟ یعنی استاد پروازین؟؟

نه؛ اونطوری که من می دونم محل برگزاری شیراز هستش اما زیر نظر دانشگاه شهیدبهشتی هستش و فکر کنم مدرکتم مال شهیدبهشتی میشه چون یکی از دوستای من رشته کارشناسی زبان دانشگاه مشترک محقق و نمین می خوند که برای می رفت نمین اما می گفت مدرکش از محقق هستش

سحر پور

New member
سلام دوستان
من امروز درس نخوندم، تولدم بود! :

- - - Updated - - -

سلام دوستان
من امروز درس نخوندم، تولدم بود! :smiliess (8):

تولدت مبارگ گلم :riz304: :thanks:
نگران درس نباش منم دیروز به مامانم تو خونه تکونی کمک کردم نتونستم بخونم اما امروز حتما درس می خونم:smilies-azardl (181

Zeinab.A

New member
سلام دوستان ممنونم
بیاین از امروز مثل بچه های سال قبل گزارش بدیم اینطوری انگیزه واسه خوندن بیشتر میشه!

سحر پور

New member
سلام دوستان ممنونم
بیاین از امروز مثل بچه های سال قبل گزارش بدیم اینطوری انگیزه واسه خوندن بیشتر میشه![/QUOTE

من امروز زیاد خوب نبودم خسته بودم کم درس خوندم اما 30 صفحه ژنتیک هزاره خوندم با 12 صفحه لنینجر همین :whistle: واقعا امروز تنبلی کردم

- - - Updated - - -

سلام دوستان ممنونم
بیاین از امروز مثل بچه های سال قبل گزارش بدیم اینطوری انگیزه واسه خوندن بیشتر میشه![/QUOTE

من امروز زیاد خوب نبودم خسته بودم کم درس خوندم اما 30 صفحه ژنتیک هزاره خوندم با 12 صفحه لنینجر همین :whistle: واقعا امروز تنبلی کردم

sanaz alizadeh

New member
دوستان گرامی ما تو تاپیک امری که ادرسش تو امضام هست با کمک هم داریم امریو یبار دیگه میخونیم اگه دوست داشتید شما هم بیاین اگه هم فصلا تموم شدن( تقریبا 20 فصل تعیین شد ) میتونید به بعضیا که چنتا فصلو بر عهده گرفتن کمک کنید تا شما هم نقشی داشته باشید ....بیاین اگه ضرر کردید با من....

serin

New member
بچه ها ساناز راست میگه
این طوری هم زود تموم میکنیم هم دور بعد بادر دست داشتن سوالات خیلی راحت مرور میکنیم

asvabio

New member
سلام به دوستانی که در تلاشند و خستگی ناپذیر
سلولی رو چند مرده حلاجین؟ من مهدوی + توضیحات تصاویر لودیش میخونم .به نظرم کافیه..حالا سوالا رو چه جور طراحی میکنن الله اعلم

RBC!

New member
دوستان گرامی ما تو تاپیک امری که ادرسش تو امضام هست با کمک هم داریم امریو یبار دیگه میخونیم اگه دوست داشتید شما هم بیاین اگه هم فصلا تموم شدن( تقریبا 20 فصل تعیین شد ) میتونید به بعضیا که چنتا فصلو بر عهده گرفتن کمک کنید تا شما هم نقشی داشته باشید ....بیاین اگه ضرر کردید با من....

ساناز، من خیلی دوست داشتم تو تاپیک های مروری شرکت کنم ولی الان دارم قسمت هایی از زیست و بیوشیمی که عقب هستم رو میخونم.
830219_sneakingsmiley.gif

از همه ی دوستای گلی که توی تاپیک های نت برداری شرکت کردن تشکر میکنم.
430919_wetkissf.gif

mahi_asr

New member
ممنونم خانم سحرپور. من فکر میکردم که بعضی از اساتید از شهید بهشتی به دانشگاه شیراز میرن.

omid9030

New member
سلام به دوستانی که در تلاشند و خستگی ناپذیر
سلولی رو چند مرده حلاجین؟ من مهدوی + توضیحات تصاویر لودیش میخونم .به نظرم کافیه..حالا سوالا رو چه جور طراحی میکنن الله اعلم
من هم که میخوام مجید مهدوی با کتاب برای کنکور(صورتی رنگ) رو بخونم
چون وقت ندارم:dadad4:
نمیدونم موفق میشم یا نه؟

Zendegi

New member
من هم مجید مهدوی+درسنامه بیولوژی+تصاویر لودیش می خونم.
امید به کمک خدا.:smilies:

termeh7

New member
سلام بچه ها کسی میتونه واسه من odd ratio و لاندا اسو توضیح بده بگه چیه اصلن!

ببین اگه تجمع خویشاوندی(منظور میزان احتمال بروزش تو ی خانواده) رو برای ی بیماری بخوای حساب کنی باید میزان خطر عود مجدد اون واسه خواهر برادرای طرف رو تقسیم بر میزان خطر عود اون در جمعیت عادی بدست بیاری...مثالاشم که هست و خ واضح تقسیم میکنی...مثلا وقتی ی لاندا اس میشه 5 تو میفهمی خطر تجمع یک بیماری تو ی خانواده خاص که فرد مبتلا دارن 5 برابر جمعیته عادیه

omid9030

New member

irani

New member
ببین اگه تجمع خویشاوندی(منظور میزان احتمال بروزش تو ی خانواده) رو برای ی بیماری بخوای حساب کنی باید میزان خطر عود مجدد اون واسه خواهر برادرای طرف رو تقسیم بر میزان خطر عود اون در جمعیت عادی بدست بیاری...مثالاشم که هست و خ واضح تقسیم میکنی...مثلا وقتی ی لاندا اس میشه 5 تو میفهمی خطر تجمع یک بیماری تو ی خانواده خاص که فرد مبتلا دارن 5 برابر جمعیته عادیه

مرسی عزیزم لطف کردی زیااااااد
و odd raito چیه؟

- - - Updated - - -

مرسی عزیزم لطف کردی زیااااااد
و odd raito چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا