سلام
من تازه عضو شدم
کسی از شما میدونه که منظور از دانشگاه های مشترک (شیراز مشترک با شهید بهشتی) چیه؟ یعنی استاد پروازین؟؟
- - - Updated - - -
سلام
من تازه عضو شدم
کسی از شما میدونه که منظور از دانشگاه های مشترک (شیراز مشترک با شهید بهشتی) چیه؟ یعنی استاد پروازین؟؟
سلام دوستان
من امروز درس نخوندم، تولدم بود! :
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من امروز درس نخوندم، تولدم بود! :smiliess (8):
سلام دوستان ممنونم
بیاین از امروز مثل بچه های سال قبل گزارش بدیم اینطوری انگیزه واسه خوندن بیشتر میشه![/QUOTE
من امروز زیاد خوب نبودم خسته بودم کم درس خوندم اما 30 صفحه ژنتیک هزاره خوندم با 12 صفحه لنینجر همین واقعا امروز تنبلی کردم
- - - Updated - - -
سلام دوستان ممنونم
بیاین از امروز مثل بچه های سال قبل گزارش بدیم اینطوری انگیزه واسه خوندن بیشتر میشه![/QUOTE
من امروز زیاد خوب نبودم خسته بودم کم درس خوندم اما 30 صفحه ژنتیک هزاره خوندم با 12 صفحه لنینجر همین واقعا امروز تنبلی کردم
دوستان گرامی ما تو تاپیک امری که ادرسش تو امضام هست با کمک هم داریم امریو یبار دیگه میخونیم اگه دوست داشتید شما هم بیاین اگه هم فصلا تموم شدن( تقریبا 20 فصل تعیین شد ) میتونید به بعضیا که چنتا فصلو بر عهده گرفتن کمک کنید تا شما هم نقشی داشته باشید ....بیاین اگه ضرر کردید با من....
من هم که میخوام مجید مهدوی با کتاب برای کنکور(صورتی رنگ) رو بخونمسلام به دوستانی که در تلاشند و خستگی ناپذیر
سلولی رو چند مرده حلاجین؟ من مهدوی + توضیحات تصاویر لودیش میخونم .به نظرم کافیه..حالا سوالا رو چه جور طراحی میکنن الله اعلم
ایشالا که موفق میشید ولی فصل سرطان رو هم مروری داشته باشیدمن هم که میخوام مجید مهدوی با کتاب برای کنکور(صورتی رنگ) رو بخونم
چون وقت ندارم:dadad4:
نمیدونم موفق میشم یا نه؟
سلام بچه ها کسی میتونه واسه من odd ratio و لاندا اسو توضیح بده بگه چیه اصلن!
مبحث سرطان رو از لوديش بخونم؟ديلاك جان:33:ایشالا که موفق میشید ولی فصل سرطان رو هم مروری داشته باشید
مبحث سرطان رو از لوديش بخونم؟ديلاك جان:33:ایشالا که موفق میشید ولی فصل سرطان رو هم مروری داشته باشید
دوست عزيز منظور شما همون تصاويري هست كه تو خود كتاب امري هستش ؟من هم مجید مهدوی+درسنامه بیولوژی+تصاویر لودیش می خونم.
امید به کمک خدا.:smilies:
ببین اگه تجمع خویشاوندی(منظور میزان احتمال بروزش تو ی خانواده) رو برای ی بیماری بخوای حساب کنی باید میزان خطر عود مجدد اون واسه خواهر برادرای طرف رو تقسیم بر میزان خطر عود اون در جمعیت عادی بدست بیاری...مثالاشم که هست و خ واضح تقسیم میکنی...مثلا وقتی ی لاندا اس میشه 5 تو میفهمی خطر تجمع یک بیماری تو ی خانواده خاص که فرد مبتلا دارن 5 برابر جمعیته عادیه
ببین اگه تجمع خویشاوندی(منظور میزان احتمال بروزش تو ی خانواده) رو برای ی بیماری بخوای حساب کنی باید میزان خطر عود مجدد اون واسه خواهر برادرای طرف رو تقسیم بر میزان خطر عود اون در جمعیت عادی بدست بیاری...مثالاشم که هست و خ واضح تقسیم میکنی...مثلا وقتی ی لاندا اس میشه 5 تو میفهمی خطر تجمع یک بیماری تو ی خانواده خاص که فرد مبتلا دارن 5 برابر جمعیته عادیه