فرق کراسینگ اور و نو ترکیبی چیه؟؟؟
مگه فرق هم دارن؟؟؟؟یکی نیستند؟
پستهای دوستان منو شک انداخت.
عزیزم باهم بودن همان سیناپس کروموزمی هست که در زیگوتن وجود دارد و در پاکی تن کامل می شود و در دیپلوتن شروع به تخریب شدن می کنهدیلک نوترکیبی میگماااااا
عزیزم تو نوترکیبیو با هم بودن در نظر میگیری؟
اگه دو تا زن پیوسته باشن درصد نوترکیبی از 50 کم میشه اگه پیوسته نباشن یعنی روی دوتا کروموزوم جدا باشن درصد نوترکیبی 50 درصد میشهکراسینگ اوور یعنی تبادل ژنتیکی بین کروموزوم های همولوگ و در کل بین الل ها(یعنی الل a جاشو با اللA عوض میکنه)
نوترکیبی یعنی همون ترکیبات جدیدی(ژنوتیب های مختلف-ردیف های ژنی جدید) که گامت های مختلفو ایجاد میکنه و این از طریق کراس صورت میگیره
اگه یادت باشه نوترکیبیو در مقابل بیوستگی میخوندیم.اگه دو تا ژن بیوستگی نداشته باشن نوترکیبی نشون میدن(فرض کن اگه ABباهم باشن همیشه باهم به ارث میرسن..اما اگه جدا از هم باشن و یا این که کراس صورت گرفته باشدAb & aB تشکیل میدن که معلومه ترکیبه جدیدیه)
هر دو یکیه اما مسله کیاسما باعث شده به شک بیفتم
عزیزم چرا موهاتو میکنی...موفق باشیاگه دو تا زن پیوسته باشن درصد نوترکیبی از 50 کم میشه اگه پیوسته نباشن یعنی روی دوتا کروموزوم جدا باشن درصد نوترکیبی 50 درصد میشه
بیشتر از 50 درصد هم نوترکیبی نداریم
هرچه فاصله دو زن از هم بشتر باشه احتمال نوترکیبی بیشتر میشه
ههههههههههههههههه ببین از چی به کجا رسیدیم ما
:bunnyearsmiley:
- - - Updated - - -
بچه ها من از الان دستام یخه برا فردا خیلی استرس دارم خدا کنه قبول شیم آبرو داریم والا :smiliess (2):
عزیزم باهم بودن همان سیناپس کروموزمی هست که در زیگوتن وجود دارد و در پاکی تن کامل می شود و در دیپلوتن شروع به تخریب شدن می کنه
نوترکیبی در مرحله پاکی تن رخ می ده که با شمارش کیاسما می تونیم تعداد نقاطی که نوترکیبی رخ داده رو شناسایی کنیم کیاسما همون گره نوترکیبی هست خب
تو مرحله دیپلوتن هم از طرف سانترومر شروع به باز شدن می کنه که میگن انتهایی شدن کیاسما
همش تو فصل تقسیم سلولی اکرمی هست
درصد نوترکیبی نصف کراسینگ اور هست
گه صددرصد کراسینگ اور یا تبادل زنتیکی داشته باشیم 50 درصد هم نوترکیبی خوایم داشت یعنی 50 درصد زاده ها شیبه والدین نخواهد بود و ژنوتیپ جدید ایجاد خواهد شد
که درصد نوترکیبی فاصله دو زن رامشخص می کند
والسلام:smilies:
ای بچه ها کجایین اینجا متروکه شده
من هنوز تموم نکردم. استرسی شدم :|
مگه کسی همه کتاباشو تموم کرده؟؟؟؟؟؟؟؟خیلیا هنو تموم نکردن استرس نااااااااااااااااااااااااااااره
سرین جان من متوجه نشدمیه راهنمایی در مورد هزاره
بعد این که امریو خوندین از هزاره همین فصلارو بخونین(البته اگه وقت کم دارین)
فصل 8-9-11-15-16-17-20
سلام دوستان عزیز کسی میدونه اولین سلول چی بوده؟
The original of cell?
سلام دوستان عزیز کسی میدونه اولین سلول چی بوده؟
The original of cell?
سرین جان من متوجه نشدم
بالاخره ما باید کدوم فصلای امری رو بخونیم
اصلا کدوم فصلای امری با هزاره متفاوته؟
سرین جان من متوجه نشدم
بالاخره ما باید کدوم فصلای امری رو بخونیم
اصلا کدوم فصلای امری با هزاره متفاوته؟