کی طرحت تموم میشه؟خیلی شرایطه بدیودارم..اصلانمیتونم یه تصمیم جدی بگیرم..دعام کنین.
فکراتو بکن و هرجور ک فک میکنی به صلاحته همون کارو بکن.هنوزتازه شروع کردم 3ماهه دارم میرم.نه تموم نمیشه ولی حداقل فرصتم بیشترمیشه تااونموق میتونم بهتربخونم.ببخشیدرفیقه نیمه راه بودم باهاتون ولی تنهاتون نمیزارم بازم باهاتون میخونم.انشالله موفق بشین.
هنوزتازه شروع کردم 3ماهه دارم میرم.نه تموم نمیشه ولی حداقل فرصتم بیشترمیشه تااونموق میتونم بهتربخونم.ببخشیدرفیقه نیمه راه بودم باهاتون ولی تنهاتون نمیزارم بازم باهاتون میخونم.انشالله موفق بشین.
سلام.من کتاب ونگ با ترجمه پوران سامی دارم.ترجمش خیلی خوبه.بچه ها برا کودکان لطفا یه منبع خوب که ترجمه قابل فهم داشته باشه معرفی کنید...میدونم ونگ خوبه ولی ترجمه چه کسی؟ یا اگه نظردیگه ای داریدبگید....:thumbsupsmileyanim::riz481:
آره آفرین.کتابش جلد سبزه.ماله من ترجمه مریم شیری هستش حجمش زیاده ولی خوبه.اقامسعودازچه لحاظ فرق دارن؟اون کتاب نکات برترکودکان منم دارم نویسندش سیاوش بهمینارهستش.
ممنون.اخه براونگ وقت زیادی ندارین که من جدی پیشنهادمیکنم کتاب میرلاشاری بخونین.اگه نه که اینوبخونین.ولی این خلاصه تره من خودم دارم ولی نمیخونم.
معلوم نیس یه سال میبینی از کودک سالم بیشتره وال دادن سال دیگه میبینی نه عوض شدهممنون.
ببینم چی میشه.
بچه ها به نظرتون از کودک سالم بیشتر سوال میاد یا از کودک بیمار؟