مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

مسعود21

New member
خب اخه ساله بعدش دیگه نمیتونیم شرکت کنیم :(((( چقدخوندی مسعوداقا؟ :/
راستش من به هوای ضریبای پارسال واسه کودکان و مادر نوزاد برنامه زیادی نداشتم.ولی الان ک دیدم دوتاش ضریباشون رفته بالا و حتما باید کتاباشو بخونم استرسی شدم.
فعلا دارم تست داخلی جراحی میزنم.
سردرگمم.نمیدونم باید چیکار کنم

lidalida

New member
منم :(( این روان منواتیش میزنه قبلا یک بود الان 2 شده :( چیکارکنیم؟یعنی همشوبخونیم؟به نظرت اصن امسال کنکوربدم یانه؟؟!!

مسعود21

New member
منم :(( این روان منواتیش میزنه قبلا یک بود الان 2 شده :( چیکارکنیم؟یعنی همشوبخونیم؟به نظرت اصن امسال کنکوربدم یانه؟؟!!
چی بگم والا،
یه کم سخته تصمیم بگیری،
بشین فک کن ببین میتونی حسابی بشینی این چهار ماهو درس بخونی با اینکه سر کارهم میری
خداییش خیلی قانونش مسخره س!

مسعود21

New member

اگه مشکلت درس روانه ک به نظر من میتونی بخونیش.
وضعت ازمن بهتره.ونگ با اون حجمش و مادر و نوزاد ک اصلا لاشونو باز نکردم تا الان.

ممول

New member
من پایه درسی خوبی داشتم و وقتی کتاب برونر رو باز میکردم نکات مهم کتاب به چشمم میخورد هر هفته یک یا دو کتاب برونر رو میخوندم سرکارم میرفتم

ممول

New member
تو دوره دانشجویی هم فقط کتاب رو میخوندم.برای همین میگم با این نحوه سوال دادن با درسنامه قبول نمیشید

ممول

New member
به نظرم الان روان ضریب دو شده خیلی بهتر شده روان درس نمره آوری هست کتاب جلد یک و دو نوقابی رو خوب بخونید تمام سوالها رو میتوانید جواب بدید

ممول

New member
اگه از الانم شروع به خوندن کتابها بکنید تا قبل عید تموم میکنید فقط رو مراقبتهای پرستاری بیشتر فوکوس کنید

ممول

New member
هر هفته یک یا دو کتاب رو بخونید و روز جمعه خلاصه اون دو کتاب رو از درسنامه بخونید و تست بزنید

ممول

New member
روزهای فرد هفته رو برا بهداشت جامعه و روزهای زوج رو برا مادر و نوزاد بزارید. وقتی تموم شد دوباره روزهای فرد رو برا کودک و روزهای زوج رو برا روان بزارید با تاکید به این نکته که هر روز داخلی خونده بشه.هر شب یک ساعت زبان بخونید کافیه

دیانا126

New member
من سال پیش مراقبت ویزه شرکت کرده بودم و دردام این بود
ویژه تقریبا 50
داخلی 52
روان 69
زبان 11
فقط زبان کار دستم داد، منم مثل شما تو طرح درس میخوندم و درصدام این شد. کاش سال پیش زبانم یکم بالا میزنم و الان گرفتار نمیشدم

ممول

New member
سلام دیانا جون افسوس گذشته رو نخور هنوزم خیلی وقت داری تازه پایه تو الان نسبت به بقیه قرص تره برونر ها رو سریع ورق بزن نکات مهم رو بخون درسهای دیگه رو بیشتر کار کن چون پارسال نخوندی

lidalida

New member
ممنون بخاطرراهنمایاتون :) روان نوقابیشوبخونیم؟!/راستی من طرحمودارم میگذرونم زیادوقت ندارم متاسفانه.به نظرتون من بمونم ساله بعدشرکت کنم یاهمین سال..؟چون طرح فقط یه بارحق شرکت داریم :( خواهشمیکنم جواب بدین منوازسردرگمی... :(

مسعود21

New member
من سال پیش مراقبت ویزه شرکت کرده بودم و دردام این بود
ویژه تقریبا 50
داخلی 52
روان 69
زبان 11
فقط زبان کار دستم داد، منم مثل شما تو طرح درس میخوندم و درصدام این شد. کاش سال پیش زبانم یکم بالا میزنم و الان گرفتار نمیشدم
سلام.آره منم به خاطر زبان پارسال شکست خوردم.
خیلی مهمه

ممول

New member
میدانم طرحی هستی و وقت زیاد نداری ولی من با شرایط خیلی بدتر از شما قبول شدم که جای گفتنش نیست.این حرفای ناامید کننده رو کنار بزار چون روحیه آدمو ضعیف میکنه از لحظه لحظه وقتت برای کتاب خوندن استفاده کن و به این فکر کن دیگران هم شرایط تو رو یا از تو بدتر رو دارن.من کسی رو میشناسم با بچه دوقلو قبول شده.پس تو از اون چی کم داری

ماتاتا

New member
معلومه همه سخت مشغولن هیچ کس نیست
چه مشغولی....من یکی که دپرس شدم چون سه ماهه رو کتابای ویژه وقتمو گذاشتم حالا هم که از منابع حذف شده....دارم دنبال رفرنس برای بهداشت جامعه و مادران و کودکان میگردم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

مسعود21

New member
ممنون بخاطرراهنمایاتون :) روان نوقابیشوبخونیم؟!/راستی من طرحمودارم میگذرونم زیادوقت ندارم متاسفانه.به نظرتون من بمونم ساله بعدشرکت کنم یاهمین سال..؟چون طرح فقط یه بارحق شرکت داریم :( خواهشمیکنم جواب بدین منوازسردرگمی... :(
آره به نظرمنم شرکت کن تو آزمون.و البته حسابی تلاشتو بکن.
ان شااله قبول بشیم هممون

بالا