مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

re.re

New member
سلام بچه ها
این چه وضعشه که اینا راه انداختن. سه ماهه دارم کتاب مراقبت های ویژه رو میخونم که کنکوشو شرکت کنم. حالا که دفترچه اومده میبینم که باید برای این رشته همون منابع داخلی رو بخونم. این سه ماه سرکار رفتن و زحمت کشیدن و درس خوندن هیچ شد.
بچه ها کسی مثل من هست؟ چیکار کنیم حالا؟! :sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:

مسعود21

New member
از دست این سازمان سنجش.
بخدا اعصاب واسه آدم نمیذاره.
شدیم موش آزمایشگاهی!
هر سال یه مسخره بازی جدید راه میندازن:smiliess (2):
خب ینی چیییییییییییی!!!!

مسعود21

New member
تاریخ آزمونو ک یه ماه زودتر گذاشتن.
مگه قراره تابستون کلاسای دانشگاه شرو شه!!!!!!!
چرا باز دوباره ضریبارو تغییر دادن:New (6):

lidalida

New member
منم اعصابم خورده..حالایه چیز..من که طرحم الانم که فرصت کمه نمیتونم خوب همه چیوبرسونم.میخوام ساله بعدشرکت کنم.نظرتون چیه؟!!!! :( لطفاکمکم کنین.چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟!!امسال ندم میتونم ساله بعدش بدم..این یه قانونه مسخررس واااقعا!! خیلی بی انصافیه ونامردیه :(((((((

ممول

New member
بچه های که امسال میخواد ویژه امتحان بدن نگران نباش سازمان سنجش هر سال با یک بهانه ای روحیه بچه ها رو خراب میکنه امسال هم که با تغییر دادن منابع این کار رو کرده ولی از من به شما نصیحت شما که شروع کردید انگیزند با این چیزها از دست ندید حالا هم دیر نشده تا قبل از عید کودک و مادر و نوزاد وبعد از عید بهداشت جامعه رو بخونی میدانم سخته درمتون میکنم ولی چاره ای نیست. من به عنوان کسی که قبول شدم بهتون میگم رفتن توی ارشد اونم رشته ویژه خیلی شیرین انشاالله قسمت همتون بشه

lidalida

New member
سلام.خوشبحالتون.تبریک میگم.ولی من زیادامیدی ندارم.البته من میخوام کودکان قبول بشم.

lidalida

New member
خب اخه ساله بعدش دیگه نمیتونیم شرکت کنیم :(((( چقدخوندی مسعوداقا؟ :/

ممول

New member
بچه ها جون ببخشید قصدم دخالت در درس خوندن شما نیست ولی اگه درسنامه بخوانید قبول نمیشید چون سوالها سخت تر از اون هست که بتونی با درسنامه خوندن جواب بدی البته این نظر منه.من خودم کل برونر ها رو خونده بودم البته خیلی سریع

lidalida

New member
خواهشمیکنم فضولی نیس.ماااینجاجمع شدیم به همدیگه کمک کنیم. :) میشه بگی چطوری زودزودبرونروخوندی باسرعت؟؟!!یعنی الان من میتونم تمامه برونروتموم کتنم؟؟میشه نهوه خوندنتوبگی؟ممنون میشم :( من خیلی سردرگمم

مسعود21

New member
بچه ها جون ببخشید قصدم دخالت در درس خوندن شما نیست ولی اگه درسنامه بخوانید قبول نمیشید چون سوالها سخت تر از اون هست که بتونی با درسنامه خوندن جواب بدی البته این نظر منه.من خودم کل برونر ها رو خونده بودم البته خیلی سریع
مرسی دوست عزیز بابت راهنماییتون.
شما رتبتون چند شد؟
و چه تستایی کار کردین؟
واسه زبان چی خوندین و چند درصد زدین.

مسعود21

New member
آره منم سرعتم خیلی کمه تو خوندن.
راهنماییمون کنین.
تو این وقت کم چیکار کنیم؟

مسعود21

New member

آفرین.ینی همشو خونده بودین؟
هر 15-16 تاشو خوندی؟

بالا