مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

مسعود21

New member
خیلی بده ک واسه هر درس چند تا منبع معرفی میکنن.:smiliess (2):
بابا یکی نیس به این طراحای سوال بگه ما یه منبع بخونیم چه برسه به چند تا!!!!!!

مسعود21

New member
آدم میره یه منبع میخونه به امید اینکه خوب بزنی بعد سوالارو رو ک میبینی شوکه میشی.:14:
ای روزگااااااااار:dadad4:

lidalida

New member
نزن نزن:smilies-azardl (12):smiliess (7): ضررداره. والاابااین طاراحای سوالشون!

lidalida

New member
ازدوستمون سربازدرس خونمون اقامصطفی چه خبر؟! :) انشالله که اونم داره میخونه.اون باسربازبودنش ازماهاجلوه:tonguesmiley::14:

lidalida

New member
بچهههههههههه هااا بیاین...دفترچه اومد :( برین سایت سنجش بخونین...راستی یه تغیراتی هس.امسال میتونیم چندتاانتخاب رشته کنیم.البته فک کنم.دقیق نخوندم.شماهم بخونین.

دیانا126

New member
بچهههههههههه هااا بیاین...دفترچه اومد :( برین سایت سنجش بخونین...راستی یه تغیراتی هس.امسال میتونیم چندتاانتخاب رشته کنیم.البته فک کنم.دقیق نخوندم.شماهم بخونین.

سلام منی که میخواهم امسال ارشد پرستاری ویژه شرکت کنم اصلا نمیدونم چکار کنم چون کتاب مراقبت ویژه که ضریب 5 تو ارشد سال پیش داشت الان اصلا جز منابع نیست

lidalida

New member
نمیدونم دیاناجان.باورکن منم قاطی کردم.انشالله که درهرصورت قبول میشی.

ماتاتا

New member
واه یعنی چی؟!!!!!! برای ارشد ویژه باید کودکان و بهداشت و.... هم بخونیم؟!!!! ضمنا اسمی از کتاب ویژه نیاورده...همش استرس وارد میکنن:p7977cujr38iyymsu8::mad_majidonline:

یسنا290

New member
نه یسناجان.خبرندارم.توچه قدازکتاباروخوندی؟کجاهاروخوندی؟
من یه سری خلاصه از برونر های پارسال که خوندم رو با کتاب ذوالفقاری دارم تکمیل میکنم.دوسی من وقتیاز سرکارمیام واقعاً خستم اصلاً کشش ندارم.پارسال خیلی بهتر میخوندم:sadsmiley:

یسنا290

New member
دوستان قضیه دوتا رشته چیه؟به نظرتون کدوم رشته ارزش داره واسه انتخاب دوم.
من همه ی امیدم تکنولوژی گردش خون بود که با نداشتن دوسال سابقه نا امید شدم رفت پی کارش.:(50):

مسعود21

New member
دوستان قضیه دوتا رشته چیه؟به نظرتون کدوم رشته ارزش داره واسه انتخاب دوم.
من همه ی امیدم تکنولوژی گردش خون بود که با نداشتن دوسال سابقه نا امید شدم رفت پی کارش.:(50):
والا من ک از دو رشته سردرنیاوردم.باید صبر کنیم تا دفترچه بیاد

بالا