مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

eli_d

New member
...

خوب مشکل همینجاست که رشتم ادامه تحصیل نداره :( بیهوشی میخونم ترم آخرمه

بهار جان سلام تو دفترچه سال گذشته اومده بود که هوشبری اتاق عمل دیگه اجازه ندارن ارشد پرستاری شرکت کنن...

hamsayeabr

New member
بهار جان سلام تو دفترچه سال گذشته اومده بود که هوشبری اتاق عمل دیگه اجازه ندارن ارشد پرستاری شرکت کنن...

سلام بچه ها.ماشالله هزار ماشاللهمتون خوب خوندید جلویید
من فقط زبان خوندم بعضی موقع ها هم عشقی یکم برونر میخونم از جاهای مختلف
ولی امسال باید قبول شم.خیلی تنبلم:(50):تازه از اسفند هم باید برم سرکار:smiliess (11):نمیدونم چراتنبلی می کنم
چندتا سریال هم هست که باید حتما نگاه کنم.چکارکنم ترکم شه

مسعود21

New member
سلام منم اینطوریم.الان یکم زبان خوندم میدونم که عقبم بایدبخونم ولی ول کردم اومدم اینجا :((( فچم بدین :( حداقل دعوام کن اقامسعودبرم سردرسم
ماشاله نه اینکه خودم همیشه سر درس و مشقم.
جدیدا خیلی سر به هوا شدم.:smiliess (12):
بچه ها میترسم.
ازینکه قبول نشم.
دیگه خیلی بد میشه:sad:

مسعود21

New member
سلام بچه ها.
خوبین؟
بابا بیاین نظر بدین دیگه دلم گرفت.:dadad4:
بچه ها من الان دارم واسه بهداشت سه جلد لانکستر رو میخونم.
اینقد ک روشون وقت میذارم امیدوارم بتونم بهداشتمو خوب بزنم.
شماها واسه بهداشت ایلدر آبادی میخونین همتون؟

M M

New member
بچه ها من الان دارم واسه بهداشت سه جلد لانکستر رو میخونم.
اینقد ک روشون وقت میذارم امیدوارم بتونم بهداشتمو خوب بزنم.
شماها واسه بهداشت ایلدر آبادی میخونین همتون؟

من آره، متنش شبیه ‌جــــــ ز وه می مونه، اصلا" سر و ته نداره ولی خوبیش اینه که ساده نوشته. راجع به واکسیناسیون نمیدونم چی بخونم چون الان فکر کنم آپدیت شده، به جای واکسنای سه گانه الان باید 5گانه زده بشه. بهداشت روان هم که از پارسال dsm v اومده، کتابایی که ما داریم همه از رو dsm iv نوشته شده، خدا کنه زیاد فرق نداشته باشه...

آخرین ویرایش:

مسعود21

New member
من آره، متنش شبیه ‌جــــــ ز وه می مونه، اصلا" سر و ته نداره ولی خوبیش اینه که ساده نوشته. راجع به واکسیناسیون نمیدونم چی بخونم چون الان فکر کنم آپدیت شده، به جای واکسنای سه گانه الان باید 5گانه زده بشه. بهداشت روان هم که از پارسال dsm v اومده، کتابایی که ما داریم همه از رو dsm iv نوشته شده، خدا کنه زیاد فرق نداشته باشه...
بابا خیلی آبدیتی.:wacsmiley:

مسعود21

New member
بچه ها من خیلی تنبل شدم چیکار کنم؟:(50):
آره خب منم بعضی وقتا همین طوریم ولی باید فک کنیم به اینکه چقد واسمون این قبولی مهمه.باید به اندازه اهمیتش تلاش کنیم تا به خواستمون برسیم
و به نظر من میشه به شرطی ک واقعا بخوایم.
پس اگه واست مهمه قوی باش:a2d3:

ماتاتا

New member
آره خب منم بعضی وقتا همین طوریم ولی باید فک کنیم به اینکه چقد واسمون این قبولی مهمه.باید به اندازه اهمیتش تلاش کنیم تا به خواستمون برسیم
و به نظر من میشه به شرطی ک واقعا بخوایم.
پس اگه واست مهمه قوی باش:a2d3:

واقعا برام مهمه.باید امسال قبول بشم.ممنون از تفکر مثبتت:riz304:

ماتاتا

New member
کجاییدددددددددددددددددد بچه های ارشد پرستاری بابا یکم فعال تر باشید آدم دلش میگیره...چندتا شکلک میزارم روحیتون شاد بشه یکم نظربدید:bunnyearsmiley::25r30wi::4d564ad6:

lidalida

New member
سلام.من یه جورایی انگیزه پیداکردم دارم میخونم.لغتای زبانودارم مرتب میخونم...شماهاکجایین؟>
چقدخوندین؟چیاااادارین میخونییین؟بیایییییییییین بگین:smiliess (11)::smilies-azardl (181:New (6):

مسعود21

New member
کجاییدددددددددددددددددد بچه های ارشد پرستاری بابا یکم فعال تر باشید آدم دلش میگیره...چندتا شکلک میزارم روحیتون شاد بشه یکم نظربدید:bunnyearsmiley::25r30wi::4d564ad6:
من ک همیشه هستم اینجا.
هر وقت میام خبری نیس.:21:

مسعود21

New member
سلام.من یه جورایی انگیزه پیداکردم دارم میخونم.لغتای زبانودارم مرتب میخونم...شماهاکجایین؟>
چقدخوندین؟چیاااادارین میخونییین؟بیایییییییییین بگین:
سلام لیدا.
چه عجب اومدی.
نه مثل اینکه حسابی انگیزه پیدا کردی واسه خوندن وقت واسه انجمن نداری دیگه:smiliess (10):

مسعود21

New member
من اول مهارت ششم لزگیم.
و تقریبا جلد 2بهداشت تموم شده.
جلد سومو میخوام شرو کنم

lidalida

New member
وااای چه زودرسیدین مهارت ششم!!! خوشبحالت :( نه من سرعتم لاک پشتیه متاسفانه :/ من فعلابهداشت نمیخونم.

بالا