nurse 82
New member
نرس ۸۲ کجا رفتی
همین جام ببخشید صدام کردن،من رتبم 29 شد دانشگاه ایران پرستاری کودکان قبول شدم'
- - - Updated - - -
نرس ۸۲ کجا رفتی
نرس ۸۲ کجا رفتی
نرس ۸۲ کجا رفتی
ممنون بهداشت جامعه و روانم از درسنامه خوندین میشه بگین برنامه ریزیتون چجوری بود؟برای مادران که همین کتابرو خوندم، کودکان ونگ،بقیه رو درسنامه ذوالفقاری و کتاب بانک سوالات پرستاری،زبانم که گفتم،تکرار خیلی مهمه من 3 دور دوره کردم که فراموش نکنم:rose:
سلام ممنون از لطفتون بهداشت پارک بخونم انقدر رفرنسای متفاوت گرفتم از کتاب گرفتم خسته شدم دی ار اس خوب نیس؟رتبتون چند شد لغات ضروری تافل ناشر و مولف متفاوت که نداره؟
سلام دوستان ، چه خبر؟
- - - Updated - - -
دوستان من هم شیفت میرم و هم کارآموزی دارم ، چطوری بخونم؟
- - - Updated - - -
میشه لطفادرصداتون روهم بفرمایید؟ورودی شماچندنفر دانشگاهتون گرفته؟ممنونم:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
سلام.اگه شیفتات خلوت باشه و کم،خوبه.تا وقت بیشتری واسه درس خوندن داشته باشی.به سرپرستارت بگو که تا حد امکان واست موظفی بریزه.سلام.نه باورکن درس گذاشتم کنار...خیلی گرفتارم.بیمارستان خیلی وقته ادمومیگیره چون فعلااولای طرحمه وتازه واردم تا یادبگیرم روتین و...خیلی طول میکشه:sadsmiley: دعام کنین تاهرچه زودترمنم شروع کنم..
اره.بایدیه کاری بکنم.ممنون بهم روحیه میدین شماچقدخوندین؟کدوم درسارو؟حداقل بگین تامنم حس رقابت پیداکنم منم شروع کنم.مرسی
من برونرای پوست سوختگی کلیه گوارش چشم و گوش اعصاب و الان تنفس رو دارم میخونم.زبان درس چهارم تافل.و لزگی رو همزمان دارم میخونم.البته خودم از خوندنم راضی نیستم.ینی کند پیش میرم.بعضضی روزا هم ک حس درس خوندن نیس نمیخونم.
شما چی؟
نه بابا.سرکار نمیریم.واسه این میگم خیلی دارم کند پیش میرم.و لفتش میدمعالیه.خوش به حالتون.سرکارهم میرید.من تازه مهارت ششم لزگی ام.هنوز کتابارو شروع نکردم.:sadsmiley:
خوبه دیگه.با اینکه سر کار میرین بازم خوبه.واااای..خیلی خوب خوندین افرین:thumbsupsmileyanim: من زیادنمیتونم جلوبرم بخاطربیمارستانم.چون بیمارستانی که هستم مخصوص ارتوپدی هس کتاب ارتوپدی خوندم قبلاهم پوست قلب وکمی اعصاب.:25r30wi::tonguesmiley::wacsmiley:ولی بایداونیکیام بخونم.مرسی ازروحیه که بهم میدین زبانمک کم وبیش تافل دارم میخونم ولی لزگی نه.متاسفانه.