سلام چوبانو واقعا اگه بخوای دوجلدشو بخونی یکم حجمش زیاده استاد ما یکی از طراحای سوال بوده جزوشم بد نیست من سر فصلاشو از رو جزوه در میارم واقعا همش حجمش زیاده
قبول دارم ززولی کم جواب میده اما قبول کن جرمی هم 2فصلشو خوب ترجمه کردن تو فصل 4 رو بخون به عمق فاجعه پی میبری متکفو ادی رو دارم اما میدونی چند صفحه هست اماکنکور90 رو100درصد جواباشو تو متکف پیدا کردم ،
awwa کدوم کتابه همونکه حجمش کمه؟؟؟؟
خوب مطالعه گروهی یعنی همکاری ومشاوره همدیگه برای داشتن منابع خوب وگزارش مطالعات در تاپیک
فقط گزارش مطالعه مفید نیس.انگیزه دوستان و معرفی منابع هم لازمه تا همه نتیجه بگیریم.
من فعلا هوا( جرمی کولز) +کلیات (سالواتو) میخونم.سلام دوست عزیز منم باهات موافقم خودت شروع کننده باش و بگو برای هر درس چی میخونی؟ممنون
سلام شیمی منبع خوبی پیدا نکردم اما درسنامه جامع ززولی میخونم با یه کتاب دیگه شیمی محیط زیست نویسندشو یادم نیست کتاب خوبیه جواب میده،واسه میکروبم سینا دوبرادران میخونم با یه جزوه که خلاصه شده چندتا از فصل های کتاب بیتون هستصفا برای شیمی ومیکروب چی میخونی؟ لطفا جواب بده ممنون
:a2d3:دقیقاخوب مطالعه گروهی یعنی همکاری ومشاوره همدیگه برای داشتن منابع خوب وگزارش مطالعات در تاپیک
فقط گزارش مطالعه مفید نیس.انگیزه دوستان و معرفی منابع هم لازمه تا همه نتیجه بگیریم.
سلام...من که شنیدم 1 ماه افتاده جلو خیلی نا امید شدم...میترسم نتونم...آخه زبان هم خیلی عقب افتادم...فک میکنید تو این وقت باقیمانده بشه قبول شد؟؟؟؟؟بچه ها کجایید؟؟؟؟
بییاین همدیگرو تشویق کنیم...شما ها تا حالا چی خوندین...؟؟؟؟
سلام بچه ها کسی نمیدونه که جزوه دکتر محوی میکروبیولوژی---دکتر موسوی انتقال وتوزیع--------دکتر محوی هیدرولیک از کجا گیر بیارم!!!؟؟
[u]سلام مینا.من میخوام تنبلی رو بزارم کنارررررررررررر.میخوام شروع کنم.من زبانم خیلی خوبه.ولی هنوز کتاب لزگی رو شروع نکردم.واسه تخصصی می خوام از هوا شروع کنم.تو چی خانمی؟اگه میشه یه شرح حال از خودت بگو تا با هم برنامه ریزی کنیم
[/u]