elhamkhanom
New member
سلام دوستای گل و درس خونم.من میخام از 1 دی گزارش درس خوندنمو اینجا بنویسم.هنوز 6 ماه وقت هست.خوشحال میشم همکاری کنید و به هم روحیه بدیم و با هم تلاش کنیم به هدفمون برسیم
سلام دوستای گل و درس خونم.من میخام از 1 دی گزارش درس خوندنمو اینجا بنویسم.هنوز 6 ماه وقت هست.خوشحال میشم همکاری کنید و به هم روحیه بدیم و با هم تلاش کنیم به هدفمون برسیم
سلام به تمام دوستان بهداشت محیط .............
پس این بچه های بهداشت محیط کجا هستن ؟؟؟؟اصلا کسی هست بهداشت محیط ؟؟؟
بچه ها امروز یکی به من گفت که اگر طرحتو نری ...نمیتونی دانشگاه آزاد یا بین الملل ارشد اگه قبول بشی ثبت نام کنی..میخواستم ببینم این حرف درسته؟؟؟؟؟؟؟
الهام خانم شما انتخاب شبانه انجام دادین؟؟؟؟
ممنون ...لطفا اگه کسی میدونه جواب بده...............
سلام بچه ها من حتی نمیدونم چی باید بخونم
راستی در مورد شهریه ایننیم سال دوم کسی خبر داره؟
سلام مینا جان..راستش من خیلی تعجب می کنم ! چرا اصلا بهداشت محیطیا نیستن.به هر حال امیدوارم کم کم به ما ملحق شن.آره گلم من شبانه شرکت کردم..جوابش فک کنم آخره دی بیاد.توکل به خدا.راستش در مورد سوالی که در مورده طرح پرسیدی من اطلاعی ندارم.امیدوارم دوستانی که میدونن کمکت کنن.
راستش من که شهرییه شبانه رو اگه ترمی 4..5 تومن باشه رو ندارم.ترجیح میدم این 6 ماه و بخونمو روزانه قبول شم.ولی مینا جون نمی دونم چرا منم خوب نمی خونم....
محیط1 زبانت چطوره؟زبانم میخونی؟سلام..منم خوشحال میشم بتونم با هم مطالعه کنیم!!
من از مهر شروع کردم کتاب های همین سنا خریدم دارم میخونم..البته ازمون هم شرکت کردم با ازمون ها تقریبا پیش رفتم!!
من کارشناسی میکروبیولوژی خوندم یکم سخته بود اولش ولی الان خوبه!!!
شما هنوز شروع نکردین؟؟؟؟
کتاب چی میخونین؟؟؟؟
برنامتون چیه؟؟
سلام من میگم که از هوا شروع کنیم در کنارش کلیات و زبان رو هم بخونیم.نظرتون چیه؟