سلام
خدا رو شکر دیگه الان که با چاپ کاپلان دکتر رضاعی امسال شما مشکلی برای درس آسیب ندارید, سال قبل درگیر این قضیه بودیم چون ترجمه کاپلان دی اس ام 5 دکتر رضاعی نیومده بود.
شمسی پور در صورتی که امسال هم جزو منابع باشه همون ورژن قبلیش مناسبه برای خوندن, مگه خود dsm5 یا کاپلان چقدر تغییر داشته که متناسب با اون کتاب شمسی پور بخواد خیلی تغییر داشته باشه.
اگر برای آزمون علوم منظورتون هست بله کتاب آسیب دکتر گنجی منبع مهمی هست
اما در کنار اینها من توی پرانتز یه توضیحی عرض کنم, اینکه سالهای قبل خودم دوست داشتم که فرصت می کردم و یه از کاپلان می نوشتم که فقط تشخیص ها, بروز و شیوع, اختلالات همایند و اینجور موارد رو یک جا داشته باشم, که بعد از دیدن کتاب dsm5 دیدم که خود این کتاب به طور کامل هرچیزی رو که لازم باشه ما از یک اختلال بدونیم رو داره (به جز درمانها) و به نظرم برای آسیب بهترین منبع هست (نظر شخصی منه, توی منابع گفته نشده, اما اگر کتاب رو ببینید متوجه منظورم می شید که چرا اینو می گم)
و البته این نکته رو هم فراموش نکنیم که از کاپلان به جز آسیب, توی شخصیت, فیزیولوژی و ... هم سوال طرح شده, بنابراین اگر کاپلان دکتر رضاعی رو قبلا نخوندید, برای آزمون وزارت بهداشت منبع اصلی اون هست