با عرض سلام و تبریک به تمام دوستانی که قبول شدند:riz304:
من هم به لطف خدا روانشناسی سلامت انستیتو قبول شدم
برای همتون آرزوی بهترین ها رو دارم:rose:
تلاش کنید و هرگز ناامید نشید.
من هم مثل هرکس دیگه ای بارها ناامید شدم. بریدم. حتی یکبار کتابامو جمع کردم. اما باز با پشتیبانی عزیزان و دوستانم دوباره شروع کردم. که یکی از اون مشوق های *همیشگی* همونطور که قبلا گفتم آقای ژیار بود. مجددا ازشون تشکر میکنم.
تلاش کنید. همین که فکر منفی به ذهنتون رسید بازداری کنید و نتیجه رو به خدا بسپارید.
با آرزوی قبولی برای تمام بچه های انجمن.
با عرض سلام و تبریک به تمام دوستانی که قبول شدند:riz304:
من هم به لطف خدا روانشناسی سلامت انستیتو قبول شدم
برای همتون آرزوی بهترین ها رو دارم:rose:
تلاش کنید و هرگز ناامید نشید.
من هم مثل هرکس دیگه ای بارها ناامید شدم. بریدم. حتی یکبار کتابامو جمع کردم. اما باز با پشتیبانی عزیزان و دوستانم دوباره شروع کردم. که یکی از اون مشوق های *همیشگی* همونطور که قبلا گفتم آقای ژیار بود. مجددا ازشون تشکر میکنم.
تلاش کنید. همین که فکر منفی به ذهنتون رسید بازداری کنید و نتیجه رو به خدا بسپارید.
با آرزوی قبولی برای تمام بچه های انجمن.
سلامسلام بچه هااا خدا قوووووت
[b
کیا حاضرن بریم به جنگ آزمون 96 ؟؟؟؟؟؟ هاااان؟ ماااااا همیشه با همیمممممم. یه یا علی بگین پا شین.... منم نتم رو فعال میکنم میام گپ بدوووویییییین صندلی ها منتظرن بچه ها کجاییین)))))
سلام دقیقا من هم این خبرو خوندم ک تاریخ برگزاری رو تغییر دادنه ک خدا کنه دیگه تغییرش ندن و همین باشه...سلام بچه ها امیدوارم سلامت و شاد باشید.
کسی در مورد تغییر زمان آزمون اطلاع داره؟من نمی دونم تا چه حد این خبر درسته!!؟
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی جزئیات زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی در سال ۹۶ را اعلام کرد.
دکتر محمدحسین پورکاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس تصمیم شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی، زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای مرتبط با ارشد و دکتری در وزارت علوم و وزارت بهداشت تعیین شد.
وی افزود: بر این اساس ثبت نام آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی در دانشگاه ها و موسسات وابسته به وزارت بهداشت در بهمن ماه ۹۵ انجام می گیرد. آزمون این گروه اردیبهشت ماه ۹۶ برگزار می شود.
پورکاظمی خاطرنشان کرد: همچنین ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی در اسفند ماه ۹۵ و آزمون آن در تیرماه ۹۶ برگزار می شود.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی یادآور شد: از این پس فارغ التحصیلان همه دانشگاه ها اعم از دانشگاه آزاد نیز باید برای شرکت در رشته های علوم پزشکی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در آزمون های وزارت بهداشت شرکت کنند.
سلام بچه ها امیدوارم سلامت و شاد باشید.
کسی در مورد تغییر زمان آزمون اطلاع داره؟من نمی دونم تا چه حد این خبر درسته!!؟
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی جزئیات زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی در سال ۹۶ را اعلام کرد.
دکتر محمدحسین پورکاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس تصمیم شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی، زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای مرتبط با ارشد و دکتری در وزارت علوم و وزارت بهداشت تعیین شد.
وی افزود: بر این اساس ثبت نام آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی در دانشگاه ها و موسسات وابسته به وزارت بهداشت در بهمن ماه ۹۵ انجام می گیرد. آزمون این گروه اردیبهشت ماه ۹۶ برگزار می شود.
پورکاظمی خاطرنشان کرد: همچنین ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی در اسفند ماه ۹۵ و آزمون آن در تیرماه ۹۶ برگزار می شود.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی یادآور شد: از این پس فارغ التحصیلان همه دانشگاه ها اعم از دانشگاه آزاد نیز باید برای شرکت در رشته های علوم پزشکی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در آزمون های وزارت بهداشت شرکت کنند.
سلام ترانه خانمسلااااااام دوستان
من سال پیش نتونستم آزمونو شرکت کنم
اگه خدا بخواد امسال کنارتونم:rose::28:
سلام دوست عزیزسلام به دوستان روانشناس . من هم اگه خدا بخواد میخوام برای کنکور سال آینده شروع به خوندن کنم. به نظرم اگرکنار هم باشیم و در مورد شیوه مطالعه و برنامه ریزی و منابع و ...باهم مشورت کنیم بهتر هست. نظرتون چیه که یک گروه تلگرام داشته باشیم ؟ پیام دادن تو تلگرام راحت تر از سر زدن و پست گزاشتن تو انجمم هست.