سلام. مگه قیمت کتاب جلد جدیدش ۴۰تومن نیست!!؟؟سلام بچه ها خدا قوت....
کسی کتاب شخصیت چاپ جدید رو گرفته؟میشه عکس صفحاتی که تغییر کردن رو بزارین؟خدایی خیلی گرونه .. واسه من که تقریبا صد و خورده ای میفته برم بخرم... متشکرم.
سلا بچه ها امیدوارم درساتون خوب پیش بره آیا میدونید سوالات آمار پارسال از کدوم منبع طرح شده بودن چون من شرکت نکردم و نمیدونم و منابع اعلام شده هم برای آمار زیاد هستن ممنون میشم اگه بتونید کمکی بکنید
سلام پارسال بیشتر سوالات از روش تحقیق طرح شده بود. البته منابع امار هم مشخص شده که از دفترچه می تونید مطلع بشید
سلام پارسال بیشتر سوالات از روش تحقیق طرح شده بود. البته منابع امار هم مشخص شده که از دفترچه می تونید مطلع بشید
سلام دوستان.
دوست عزیزمن سال قبل فقط دلاورو خونده بودم نتونستم ب سوالا جواب بدم و بنظرم باید منابع دیگه رو بخونید،من این سال م د ر س ا ن رو میخونم . البته باز پرس وجو کنید.موفق باشید
بچه ها دفترچه اومد زمان آزمونم 95-2-23و24هست. زمان ازمونو خیلی جلو کشیدن:5::5:
موفق باشید:riz304:
دوستان عزیز من یه مطلبی رو در مورد روش تحقبق عرض کنم در ادامه پست قبلی:
کتاب سرمد و بازرگان همراه دلاور که باید خونده بشه، همون طور که قبلا هم نوشته بودم.
اما بچه ها از اون کتاب بورگ و گال تو سال 94 که بخش اعظمی از سوالات از روش تحقیق بود، 3-4 سوال مستقیما از متن کتاب گال بود که تو کتابای قبلی ذکر نشده یود. حداقل 3 تا رو که مطمئن می تونم بگم.
یکی اون سوال که گفته یود اگه پژوهشگر صلاحیت انجام کاری رو نداشته باشه ( هرچند آسون بود)
دومی اون سوال که گفته یود طرح های چهار گروهی سولومون با چه هدفی انجام می شوند؟
سومی هم اون سوال که انتقاد اساسی به روش های همبستگی رو خواسته بود.
محض اطلاع رسانی عرض کردم....
نمی دونم این صفحه رو خوندین یا نه اما واسه من که جالب بود. یک هفته در انستیتو روان پزشکی تهران
خانم مدیر هم بخونه حتما....