سلام راوی جان
اتفاقا راه رو پیدا کردیم...
حال همه ی ما خوب است، اما تو باور مکن...
شما خوبید؟
خبری که نیست...اصولا هیچ جا خبر خاصی نیست...خبرها در اینجاست نه آنجا و آنجا ها؛ به درون توست مصری که تویی شکرستانش....
بروی چشم...باعث افتخار و مسرت ماست سر زدن به اینجا
مصفا جان ممنون از راهنماییت
شب همه بخیر.خیلی خوشحال شدم اینجارو پر رونق دیدم
چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نه اصن راه نداره بااااااااید بگی چی شده
راوووی جون شرمنده من سوالتو اشتباه متوجه شدم.....
البته فکر نکنید انستیتو خداس ولی خب به دلیل سابقه ی بیشترش و قطب بودنش و زیر نظر دانشگاه ایران بودنش منظم تر از بقیه جاهاست و اساتید به نسبت بهتری داره...البته هر کجا باشید اصل خود دانشجو هست بخصوص در مقطع ارشد و دکترا
عذاب وجدان گرفتیا!!!!!!!!بیخیال راوی کلآ ناراحت نمیشه فقط بلده مهربون باشه40):
مگه باید چیزی بشه؟
اتفاقا شاید چون چیزی نشده این شده!!!
راوی جان...ایده آل پردازی نکن...انستیتو که سهله...هاروارد و برکلی و مینه سوتا هم خدا نیست...یکی از فارع التحصیل های دکترای انستیتو این رو به من گفت که اساتید انستیتو دائما بهشون میگفتن توقع و انتظارات بالا نداشته باشید...اونی که باید کار کنه شما هستید نه ما...
خدا خودمونیم البته اگه به خود آییم
آقا من کی توقع داشتم؟ من کی انتظار داشتم, یه دونه روزنامه می ندازم زمین همون بغل می شینم اصن کی توقع داشت کسی کار کنه واسه من؟؟؟
گریه نکن راوی...نازی نازی
شما که سال آینده روی صندلی هاش نشستی ولی خب ممکنه بخوره توی ذوقت...
سلام دوستان کسی اینجا روانشناس خوب تو مازندران میشناسه ....
ممنون میشم معرفی کنید .
سلام والا من تو تهران خواستم هیچکی هیچی نگفت
واقعا نوبره ها تو انجمن روانشناسی باشی راهنماییت نکنن
شاید آیناز بدونه ولی
راستی کدوم شهر مورد نظرتون هست؟
مرسی از همدلی
نه بابا انستیتو رو باید لائقش بود
من کجا انستیتو کجا ؟ البته در حال حاضر و اگه بخوام به همین منوال بی غیرتی طی کنم
شما بگو ظرفیت ها رو اگه زیاد نمی کنن اقلا رو همین نگه دارن تا من ببینم چی می شم :tonguesmiley:
راااااااااااستی یه عاااااااااالمه من با شما دعوا داشتم آقای وکیل مدافع دکتر
این چه وضعشه آقا همه چی گرونه, هیچی تغییر نکرده
یه چند روز ذوق مرگمون کردن فقط واقعا که فقط محمود با احساساتمون بازی نکرده بود که الان تکمیل شد (همون شکلک گریه با دستمال)
نه تنها فکر میکنید انستیتو خداس بلکه فکر میکنید غول هم هست...!!! "اغراق" میفرمایید سرکار خانم...
گرونی یه شبه درست نشده بود که یک شبه بخواد از بین بره...مگه میخواد جادو بکنه
فقط خدا رو شکر که عقلانیت حاکم شده....همین!!!
آقای مصفا احتمال می دم که به دلیل تعصب و علاقتون به دکتر دارید توضیحات کامل و منطقی ای ارائه می فرمایید
منتها حیف که واسه این بحث دیر وقته والا طووووولی می کشید (هرچند جاش هم تو این تاپیک نیست)
موافقید که بریم و باشه تو یه فرصت مناسب؟
هیشکی منو دوس نداره
راوی جان...ایده آل پردازی نکن...انستیتو که سهله...هاروارد و برکلی و مینه سوتا هم خدا نیست...یکی از فارع التحصیل های دکترای انستیتو این رو به من گفت که اساتید انستیتو دائما بهشون میگفتن توقع و انتظارات بالا نداشته باشید...اونی که باید کار کنه شما هستید نه ما...
خدا خودمونیم البته اگه به خود آییم