rawy
New member
به ی شرکت کامپیوتری سپردم ی ویروس تهیه کنن که اعضای غیر عضو درصورت مراجعه ی طولانی و مداوم به این صفحه و نظر ندادن مانیتور بترکه تو صورتشون همچین خنک بشیم.
:25r30wi::25r30wi:
به ی شرکت کامپیوتری سپردم ی ویروس تهیه کنن که اعضای غیر عضو درصورت مراجعه ی طولانی و مداوم به این صفحه و نظر ندادن مانیتور بترکه تو صورتشون همچین خنک بشیم.
پرند جان یا راوی ی پیگیری بکنید ببینید میشه اینکارو بکنیم برا اینجام؟! من کارد بهم بزنی خونم درنمیاد
بچه ها شما نگران چی هستین؟؟
اینکه عده ای مجهول الهویه میان زاغ سیای یزدان بزرگ روچوب میزنن مهمه یامذاکرات 5بعلاوه1؟؟
شوخی کردم
مگه نه اینکه هرکسی به اندازه تلاشش مزدمیگیره؟؟؟پس نگران اون افرادزاغ سیاچوب زن نباشین!
من چندروزنبودم با اتاق جنیان از رونق افتاد!
مسیولان محترم پیگیری کنند!
عاغاببخشیدصفحه کلیدموبایلم همزه نداره براهمین بجاش ی گذاشتم
براصفحه کلیدموبایل منم مسیولین پیگیری کنند پاک ابروم رفت
این چاله ها تمومی نداره که تازه باید مراقب بود که خودمونم تو این چاله ها گیر نکنیم برای من چاله خلقیا عمیق تر و تاریک تراز چاله سایکوزاست هر وقتم میافتم توش به زور خودمو می کشم بیرون.:wacsmiley:
این تمام پتانسیلم بود که ی جا ریختم تو این تست
این سوالو تو فلشات داشتی؟در این صورت خیلی خوب نوشتی چون سوال ریزیه(تعریف از خود نباشه البته)
این چه طرزه صحبت کردنه آخه .ناسلامتی مدیره ها!ببین ی کاری میکنی بیاد در اینجارو ببنده هممون آواره بشیم؟!
راوی اشتباهم که بگه لابد صلاح میدونه.(البته شایعه راه نیفته،درست جواب داد.خدایی آسیب و شخصیت و روان درمانی رو قورت داده.برا به چالش کشیدنش باید برم سروقت بقیه ی کتابا)
راستی دوستان این کتاب بالنی بنظرم خیلی مسخرس و نکاتش کمه.لطفآ نکات اونو که فکرمیکنین خیلی مهمه بگید که داشته باشیم.درضمن کتاب رشدم نکته زیاد داره ازونم غافل نشیم بهتره
- - - Updated - - -
بالاخره یکی پیدا شد ی برچسب به آیلین بزنه انتقام منو بگیره
سلام بچه ها راستش من هنوز به خاطر یه سری مشکلات نتونستم شروع کنم به خوندن فکر می کردم شماها هم به اندازه کافی نمی تونید بخونید که گزارش نمی دید. اگه اینجا گزارش بدیم چه ضرری برامون داره به فرض اینکه یه عده ای بدونن ماچقدر تلاش کردیم ما نتیجه ی خودمون میگیریم و من تصورم این بود که اینجا می خوایم مطالعه گروهی و یه رقابت سالم و صادقانه داشته باشیم. به نظر برای این نکتههای که قراره بنویسیم یه تاپیک جداگانه باز بشه بهتره البته اگه نیست بهرحال من تابع نظر جمع هستم
پس ایلین و راوی هم به جمع مطالعه گروهی پیوستند ، خداروشکر . من که این سایتو فقط فقط با دوستای خودم میشناسم و فقط بخاطر دوستای قدیمی خودم میام اینجا برای همین وقتی میبینم شما هنوز هستید خیلی خوشحال میشم . دوستون دارم
پرند خوشگلم مرررسی ازاینکه به یادم بودی ، انشاا... که موفق باشی عزیزم
هیشکی منو دوس نداره
دخترم اوکسانا یعنی چی؟
حتما وقت نمیشه بیان گزارش بدن ا بس میخونن خودم ک اینطوری ام
پرند خوشگلم مرررسی ازاینکه به یادم بودی ، انشاا... که موفق باشی عزیزم
سلام بچه ها راستش من هنوز به خاطر یه سری مشکلات نتونستم شروع کنم به خوندن فکر می کردم شماها هم به اندازه کافی نمی تونید بخونید که گزارش نمی دید. اگه اینجا گزارش بدیم چه ضرری برامون داره به فرض اینکه یه عده ای بدونن ماچقدر تلاش کردیم ما نتیجه ی خودمون میگیریم و من تصورم این بود که اینجا می خوایم مطالعه گروهی و یه رقابت سالم و صادقانه داشته باشیم. به نظر برای این نکتههای که قراره بنویسیم یه تاپیک جداگانه باز بشه بهتره البته اگه نیست بهرحال من تابع نظر جمع هستم
هیشکی منو دوس نداره