مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
به ی شرکت کامپیوتری سپردم ی ویروس تهیه کنن که اعضای غیر عضو درصورت مراجعه ی طولانی و مداوم به این صفحه و نظر ندادن مانیتور بترکه تو صورتشون همچین خنک بشیم.

:25r30wi::25r30wi:

rawy

New member
پرند جان یا راوی ی پیگیری بکنید ببینید میشه اینکارو بکنیم برا اینجام؟! من کارد بهم بزنی خونم درنمیاد

من اطلاع ندارم, خدا رو شکر پرند کاندیدای مدیریته, من کم کم دارم به بازنشستگی فکر می کنم :whistle:

rawy

New member
بچه ها شما نگران چی هستین؟؟
اینکه عده ای مجهول الهویه میان زاغ سیای یزدان بزرگ روچوب میزنن مهمه یامذاکرات 5بعلاوه1؟؟
شوخی کردم
مگه نه اینکه هرکسی به اندازه تلاشش مزدمیگیره؟؟؟پس نگران اون افرادزاغ سیاچوب زن نباشین!

من با کسی کاری ندارم اصلا از سازمان سیا بیان اینجا بررسی کنن :whistle:
ولی خدایی با گزارش دادن و گزارش خودن هیچ جوره نمی تونم ارتباط برقرار کنم, حتی به همین صورت

rawy

New member
من چندروزنبودم با اتاق جنیان از رونق افتاد!
مسیولان محترم پیگیری کنند!
عاغاببخشیدصفحه کلیدموبایلم همزه نداره براهمین بجاش ی گذاشتم
براصفحه کلیدموبایل منم مسیولین پیگیری کنند پاک ابروم رفت

:25r30wi:
بله دیگه, اونجا سندش به نام شماست
تازه پست هایی هستند که شما مخاطب قرار داده شدید و همینطور بقیه دوستان که همگی سوت زدند به سلامتی
باشه اگه مسیولین و دیدم بهشون می گم :tonguesmiley:

oksana

New member
سلام بچه ها راستش من هنوز به خاطر یه سری مشکلات نتونستم شروع کنم به خوندن فکر می کردم شماها هم به اندازه کافی نمی تونید بخونید که گزارش نمی دید. اگه اینجا گزارش بدیم چه ضرری برامون داره به فرض اینکه یه عده ای بدونن ماچقدر تلاش کردیم ما نتیجه ی خودمون میگیریم و من تصورم این بود که اینجا می خوایم مطالعه گروهی و یه رقابت سالم و صادقانه داشته باشیم. به نظر برای این نکتههای که قراره بنویسیم یه تاپیک جداگانه باز بشه بهتره البته اگه نیست بهرحال من تابع نظر جمع هستم

محسن ن ک

New member
دخترم اوکسانا یعنی چی؟
حتما وقت نمیشه بیان گزارش بدن ا بس میخونن خودم ک اینطوری ام :)

rawy

New member
این چاله ها تمومی نداره که تازه باید مراقب بود که خودمونم تو این چاله ها گیر نکنیم برای من چاله خلقیا عمیق تر و تاریک تراز چاله سایکوزاست هر وقتم میافتم توش به زور خودمو می کشم بیرون.:wacsmiley:

خب دیگه ما آگاهانه خودمونو از چاله میندازیم تو چاه
آره خلقی ها و اضطرابی ها :14: خیلییییییی حجیم هستن و هرچی می خونی سر داره ته نداره
اما برای من چون سایکوزها اوائل فلش نویسیم بود و سعی می کردم تعدادشون کم باشه تو هرکدوم انقد نکته نوشتم که عملا هر یه دونه اش کلی زمان می بره که تموم شه برم سراغ بعدی, ولی واسه خلقی و اضطرابی ها برعکس زیاد نوشتم اما اکثرا با جواب یک کلمه ای یا به هر حال کوتاه اینه که فکر می کنم با اونا راحت تر باشم

eliii

New member
پرند خوشگلم مرررسی ازاینکه به یادم بودی ، انشاا... که موفق باشی عزیزم

eliii

New member
پس ایلین و راوی هم به جمع مطالعه گروهی پیوستند ، خداروشکر . من که این سایتو فقط فقط با دوستای خودم میشناسم و فقط بخاطر دوستای قدیمی خودم میام اینجا برای همین وقتی میبینم شما هنوز هستید خیلی خوشحال میشم . دوستون دارم

eliii

New member
دوستان فردا ۳تا۷. یه همایش تو دانشگاه تهران برگزار میشه از طرف انجمن هیپنوتیزم ایران . فکر میکنم جالب باشه خصوصا برای علاقه مندان به روانکاوی

rawy

New member
این تمام پتانسیلم بود که ی جا ریختم تو این تست
این سوالو تو فلشات داشتی؟در این صورت خیلی خوب نوشتی چون سوال ریزیه(تعریف از خود نباشه البته)

ایوووول پتانسیلت خوب جواب داد
نه نداشتم برای همین اولش فکر کردم اصلا این مطلب تو کتاب من نیست که ننوشتمش (این باعث شد که انقد به فلش هام غره نشم) اما برای ننوشتنش دلیل دارم, دلیلمو میگم ببینید درسته؟ اگه نیست شما تفکرات منو تعدیل فرمایید
تو اون قسمت نوشته شده که این الگوها مربوط هست به اسکاندیناوی و سایر نقاط اروپا و حتی ممکنه در اروپا و امریکا مختصر تفاوتی داشته باشه
من فکر می کنم با توجه به مطالب فوق العاده ریز و متعدد کاپلان باید قسمتهایی رو یاد بگیریم که عام هست و در همه جا صادقه (البته به جز اختلالات مرتبط با فرهنگ که مهم هستند) و به این دلیل به این نکته اهمیت ندادم که مربوط به یک منطقه ی خاص هست.
اما به هر حال واقعا خوشحال می شم که نکات این شکلی مطرح بشه که شاید به چشم بقیه نیومده (مخصوصا به صورت تست)
بازم ممنون :rose:

rawy

New member
این چه طرزه صحبت کردنه آخه .ناسلامتی مدیره ها!ببین ی کاری میکنی بیاد در اینجارو ببنده هممون آواره بشیم؟!
راوی اشتباهم که بگه لابد صلاح میدونه.(البته شایعه راه نیفته،درست جواب داد.خدایی آسیب و شخصیت و روان درمانی رو قورت داده.برا به چالش کشیدنش باید برم سروقت بقیه ی کتابا)

راستی دوستان این کتاب بالنی بنظرم خیلی مسخرس و نکاتش کمه.لطفآ نکات اونو که فکرمیکنین خیلی مهمه بگید که داشته باشیم.درضمن کتاب رشدم نکته زیاد داره ازونم غافل نشیم بهتره

- - - Updated - - -

بالاخره یکی پیدا شد ی برچسب به آیلین بزنه انتقام منو بگیره

همین شماهایید که از مدیران خدمتگذار بت می سازید که خودشونم بعدش فکر می کنن خبریه, همین شماهایید که آدمو از راه درست به در می کنید, همین شماهایید که نمی ذارید آدم انجام وظیفه کنه, همین شماهایید که :tonguesmiley:
بله اون سه تا کتاب رو قورت داده بودم اما الان ازش یه خاطره مونده :whistle: باید خاطراتم رو بازیابی کنم
هاااااااا بقیه ی کتاباااااااااااا؟؟؟؟؟ :14::sarma:

rawy

New member
سلام بچه ها راستش من هنوز به خاطر یه سری مشکلات نتونستم شروع کنم به خوندن فکر می کردم شماها هم به اندازه کافی نمی تونید بخونید که گزارش نمی دید. اگه اینجا گزارش بدیم چه ضرری برامون داره به فرض اینکه یه عده ای بدونن ماچقدر تلاش کردیم ما نتیجه ی خودمون میگیریم و من تصورم این بود که اینجا می خوایم مطالعه گروهی و یه رقابت سالم و صادقانه داشته باشیم. به نظر برای این نکتههای که قراره بنویسیم یه تاپیک جداگانه باز بشه بهتره البته اگه نیست بهرحال من تابع نظر جمع هستم

سلام دوست عزیز, امیدوارم زودتر مسائلتون حل بشه و با انرژی شروع کنید به خوندن
عزیزم یکی از دلائل مخالفت من برای گزارش دادن دقیقا همین مسئله است که ما تفکرمون رو روی این بگذاریم که واقعیت رقبایی که بیرون هستند همینه که اینجا داریم می بینیم!!!
ابداااااااااا اینطوری نیست, سال گذشته ثابت شد که اکثر رتبه های برتر اصلا گذرشون به اینجاها نیفتاده یا اگر هم افتاده بود تو بحث ها نبودند (البته به جز آقای مصفا که ایشون هم اوائل سکوت کرده بودند , خودمونو کشتیم تا اومدن تو جمع :tonguesmiley:)
به همین دلیل این بززززززززرگتریییییییین اشتباااااهه که گزارش دهی باعثش می شه که ما خودمو رو با این جمع مقایسه کنیم.
کسی که می خواد قبول بشه باید طرز فکری مثل ماریای عزیز داشته باشه "حرص به یادگیری, یک نکته بیشتر, یک کلمه بیشتر, کاری ندارم بقیه چی کار می کنن باید بیشتر یاد بگیرم" این طرز فکر هست که بعد از قبولی هم بزرگترین برگ برنده است, چون شک نکنید دانشجوی یک دانشگاه خوب بودن زبان و آمار فوق العاده قوی نیاز داره و به قول معروف یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک, بالاخره تو ارشد نتونی انگلیسی رو راه بندازی گیر میفتی ملخک :tonguesmiley: (البته عذر می خوام توهین نشه, در مثل مناقشه نیست)

با اینهمه کسی محدودیتی نذاشته, هرکدوم از دوستان که همچنان به گزارش دهی معتقدند این کار رو ادامه می دن و شما هم می تونید همراهشون باشید.
اینجا صفحه ی مطالعه ی گروهیه برای نکات تاپیک جدا هست, قرار نیست نکته بنویسیم قرار هست در مورد نکات بحث و بررسی کنیم.
تا ببینیم این جریان به چه صورت پیش می ره

hamidehjoon

New member
پس ایلین و راوی هم به جمع مطالعه گروهی پیوستند ، خداروشکر . من که این سایتو فقط فقط با دوستای خودم میشناسم و فقط بخاطر دوستای قدیمی خودم میام اینجا برای همین وقتی میبینم شما هنوز هستید خیلی خوشحال میشم . دوستون دارم

هیشکی منو دوس نداره

parand

Well-known member
پرند خوشگلم مرررسی ازاینکه به یادم بودی ، انشاا... که موفق باشی عزیزم

اخ جوووووووون الی جون برگشته...
Mauridia_22.gif

مرررسی عزیزم. میدوارم شما هم همیشه موفق باشی.
گروه سرود استقبال از الی...
clap.gif

choir.gif

yazdan

New member

بقول سفارتی مخالفم
گزارش که ممنوع نشده شما میتونی گزارشتو بدی.درضمن ماهم گزارش میدیم اما به سبکه خودمون.
درضمن باید جای ما باشی تا بفهمی.شما هرطور که مایلی تو تاپیک شرکت کن.مهم حضور شماست.درضمن نکاتم اگه بیفته ی تاپیک دیگه از رونق میفته
شک نکن
مثلآ الان که اینجا داره رونق میگیره من مطمینم به همین اندازه تاپیک زنگ تفریح از رونق میفته.حالا ببین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا