ممنون عزیزم
سلام بچه ها من تازه عضو شدم و اصلا تازه اینجا رو پیدا کردم
کارشناسی روانشناسی عمومی دارم و می خوام ارشد بالینی شرکت کنم شما خیلی جلو هستید من تازه امروز تصمیم گرفتم برای ارشد بخونم ... من خییییییییییلی عقبم یعنی برای امسال قبول میشم ؟:smilies-azardl (181
میشه راهنماییم کنید چی کار کنم چی بخونم ؟؟
راستی من برای وزارت بهداشتم می خوام شرکت کنم در اون رابطه هم می شه کمکم کنید ؟؟؟
من منابع بهداشت رو می ذارم تو پست اول صفحه اول ولی علوم رو ندارم
البته دقت کنید که دفترچه 93 هنوز نیومده و این منابع سال 92 هست
بچه ها من می خوام کتاب کاپلانو تهیه کنم نمی دونم یک جلدی هست یا دو جلدی توی منابع مثلا نوشته فصل 36 یا فصل 28 این فصول همه توی یک کتابه یا دو جلد کتاب میشه ممنون میشم بگید
راوی جون کی دفترچه میاد حدودا خبر داری؟
سلام فدا جون خوووبي؟سلام بجه ها جونم جقدر اينجا سوت وكور.... .يه سوال كسي ميدونه كتاب امار زيستي دانيل ،راهنما داره يا نه?
سلام فدا جون خوووبي؟
از بچه هاي همين سايت رشته ي امار زيستي بپرس اونا بهتر در جريان هستن
اما من درسنامه اشو دارم خوبه تستاي سال قبل امار زيستي با جواب از رشته هاي مختلف رو داره خوندنش ضررنداره
مرسي كلم شما خوبيد? مطمئني اخه من هم كتابش رو دارم ولي فقط توضيح وتست تاليفي بدونه جوابه.جلدش زردو سبزه،
جوی که در حال حاضر تو انجمن روانشناسی حاکم هست, یه جو کاملا غمگینه و می دونم که دوستام الان حوصله ی فعالیتهای به این شکل رو ندارن, متاسفانه به دلیل نتایج کنکور و اتفاقهایی که از شروع ثبت نام تا انتها افتاد همگی دلگیریم, به حدی که پیشنهاد دادن تاپیک بحث و گفتگومون بسته بشه و به طور جدی دارن برای سال آینده مطالعه می کنن.
بنده هم ترجیحم این هست که برنامه های اینچنینی اگر هم بنا هست انجام بشه از مهرماه باشه که کمی با شرایط کنار اومدیم.
ما بحث علمی داشتیم تو تاپیک نمونه های بالینی که هرچند تازه ایجاد شده ولی می تونم به طور جدی تر ادامش بدم و به صورت مسابقه درش بیارم
تاپیک فیلم داشتیم که باهم فیلم می دیدیم و تبادل نظر می کردیم, و می تونم این رو به شکل جدی تر و مسابقه درش بیارم
تاپیک نکته نویسی داشتیم که می تونیم به کسی که بیشترین و بهترین نکاتی رو که بیشترین لایک رو می گیره جایزه بدیم
و موارد دیگه ای هم هست که بشه به مسابقه گذاشت, اما حقیقا دوستانم در حال حاضر تو شرایط مساعدی نیستن و شاید که بخوان کمتر تو انجمن حاضر بشن و بیشتر درس بخونن که سال آینده یه نتیجه ی ایده آل بگیرن
من ترجیح می دم بعد از اینکه آروم شدند باهاشون در این مورد مشورت کنم و با نظر خودشون بهترین تصمیم رو بگیریم