مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی - 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Biotechscience

New member
بله.....
اگر فکرميکنيد خارج از ايران موفقتريد حتما اين کار رو بکنيد.
منم براي ارشد بيهوشي دوتا از استادهام که خيلي قبولم داشتن خيلي اصرار داشتن که برم استراليا. شايد اگر ميرفتم سطح درامد آنچناني و موقعيت اجتماعي بهتري داشتم و همزمان ميتونستم ادامه رشته خودم يعني همين بيهوشي رو بخونم. چون خارج از ايران، بيهوشي ها سطح بالايي دارن و حتي نسخه هم مينويسند و يه طيفي از داروها رو تجويز ميکنن. کاري که تو ايران فقط مختص جماعت پزشکه نه پيراپزشک!
ولي از اونجايي که اولويت هاي هرکسي تو زندگي با ديگري فرق ميکنه، من دامنه کوهي که تو ايران باشه رو به قله اي که تو استراليا يا امريکا باشه ترجيح ميدم!
اتفاقا من اصلا خوش خيال و تو توهم نيستم. صرفا دارم درمورد اعتقاداتم حرف ميزنم.
بشددددت معتقدم چيزي که با سختي و باوجود محدوديت بدست مياد ارزش و لذتش به مراتب بيشتر از چيزيه که تو اوج رفاه و امکانات بدست مياد!
مثلا من خودم اگر تو شرايطي که اوضاع اقتصادي متوسطي دارم يه چيزي دلم بخواد و براي رسيدن بهش تلاش بکنم و پولهامو جمع کنم و هدفمند خرج کنم و بعد از يه مدت اونو بخرم خيليييي برام لذتبخش تره تا اينکه تو اوج رفاه مالي دست بذارم رو هرچيزي که در آن واحد دلم ميخواد و بدست بيارمش!(بدون اينکه ذره اي دلم براش آب شده باشه قبلا!)

با همه اين اوصاف هرکسي يه نظر و عقيده اي داره.....
نظرشما هم محترمه

معلومه شما توانایی های بالایی دارید حیفه بذارید هدر بره . اگه شرایطتتون جوره برید فریب عقیده و... رو نخورید

love virology

New member
فکر نکنید ماهم سر گنج هستیمو و پولدار تو دمای 50 درجه بوشهر درس خوندم دوران دانشجویی هم نباید بگم ولی افتخار میکنم دستمو جلوی کسی دراز نکردم بار بری کار کردم / اگرم میگم خارج برای پول و رفاه نیست برای رسیدن به ایده ال و تفکرات خودم هست/ شما با این رشته ها اشنا نیستین چون در وزارت بهداشت بودین من در عمق این رشته ها هستم مخصوصا بیوتک چون با اساتید و دوستان ارتباط دارم / بالاخره هرکسی اهدافی داره شما هرچیزیو با پول مقایسه نکنید وقتی میگم واقع گرایی منظورم پول نیست / شاد باشید

Biotechscience

New member
فکر نکنید ماهم سر گنج هستیمو و پولدار تو دمای 50 درجه بوشهر درس خوندم دوران دانشجویی هم نباید بگم ولی افتخار میکنم دستمو جلوی کسی دراز نکردم بار بری کار کردم / اگرم میگم خارج برای پول و رفاه نیست برای رسیدن به ایده ال و تفکرات خودم هست/ شما با این رشته ها اشنا نیستین چون در وزارت بهداشت بودین من در عمق این رشته ها هستم مخصوصا بیوتک چون با اساتید و دوستان ارتباط دارم / بالاخره هرکسی اهدافی داره شما هرچیزیو با پول مقایسه نکنید وقتی میگم واقع گرایی منظورم پول نیست / شاد باشید

درود بر شما . من جدا براتون ارزوی موفقیت دارم .

gisoo23

New member
دوست خوبم سوءتفاهم نشه.
من صرفا يه مثال زدم. اصلا موضوع صحبتم پول نيست. شايد بهتر بود مثال ديگه اي ميزدم تا برداشت مادي ازش نشه. من حرفم چيز ديگه اي بود....
ضمنا عزت نفستون رو تحسين ميکنم. آفرين.[emoji4]

The Guy

Well-known member
سلام ،بچه ها. فصل های 13،14،15،16سنگینن؟؟؟..یکی از فانتزیام اینه که با خلاصه نویسی تمومشون کنم:sdasdasd:
راستی اندمکها شامل کدوم فصل ها هستن؟؟

۱۳ ، ۱۴ نه، میتونی‌ تو ۱۰روز بخنیشون. من الان سر ۱۴ام
۱۵ و ۱۶ رو هیچ ایده‌ای ندارم!

The Guy

Well-known member
سلام ،بچه ها. فصل های 13،14،15،16سنگینن؟؟؟..یکی از فانتزیام اینه که با خلاصه نویسی تمومشون کنم:sdasdasd:
راستی اندمکها شامل کدوم فصل ها هستن؟؟

خود اندامک‌ها ک فصل جداگانه ندارن، ولی‌ مباحثی ک مربوط بهشون می‌شه تقریبا نصف جلد ۲ِ لودیشه.
غشأ و عملکرد هر اندامک و انتقال پروتئینها به این اندامک ها

gisoo23

New member
معلومه شما توانایی های بالایی دارید حیفه بذارید هدر بره . اگه شرایطتتون جوره برید فریب عقیده و... رو نخورید
ممنون از حسن نظرتون اما من نظرم اينه که توانايي تو وجود همه آدمها هست و استعدادها يکسانه چون خداداديه و خدا با کسي پارتي بازي نداره! منتها نحوه استفاده از استعدادها و کشفش تو افراد متفاوته.
من هم چون تلاشم براي
پيشرفت تو چشم اساتيدم بود بخاطر همين بيشتر روي من فوکوس ميکردن!
به هرحال من اعتقادي ندارم که با موندن تو کشورم استعدادم هدر بشه! پس ترجيح ميدم همينجا بمونم...
يه توصيه دوستانه دارم براتون: قبل از اينکه استارت مطالعه براي ارشد رو بزنيد(يا بعنوان زنگ تفريح) کتاب استادعشق رو حتما حتما حتما بخونيد.
هروقت خونديد شما هم به اين نتيجه ميرسيد که نقش شرايط تو شکوفايي استعدادها خيليييي جزئي تر از اراده ماست!
اين کتاب در مورد پروفسور حسابيه. و حدود صد صفحه بيشتر نيست و زود تموم ميشه.
من اين کتاب رو به دوتا از اساتيدم هديه دادم که کليييي خوششون اومد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran-

TrueLove90

New member
...

سلام دوستان نظرات همه تونو خوندم ، یه مطلبی هم خواستم بگم

درسته اینجا محدودیت و سختی هست ، خیلی بی مهری میشه به رشته های ما و مشکلات زیاده و ...

ولی اگه همه افراد با انگیزه و بااستعداد مثه ما ، با همین تفکر که اینجا به درد نمیخوره و آخرش به جایی نمیرسیم اینجا ، بریم ،

اینجا تا صدسال دیگه هم وضعش همینه !

هرچندتامون هم که بمونیم و تلاش کنیم ، و هدفمون یادمون نره که وضع اینجا رو تغییر بدیم در جهت + ،
اطمینان داشته باشیم که بالاخره یه روز اوضاع واسه ماهم درست میشه :)
هرچند ممکنه خیلی خیلی سخت باشه و زمان بر باشه ... ولی اوضاع همیشه یکجـور باقی نمیمونه ...

نمیگم رفتن اونور اشتباهه ،
حرفم اینه چه بمونیم یـا چه بریم و برگردیم ،
وقتی به جایگاهی رسیدیم ،
قول بدیم و سعی کنیم شرایط رو واسه خودمون و بعدی هامون بهتر کنیم ،
تغییرات ایجاد کینم باعث پیشرفت واسه بقیه هم بشیم :a2d3::4d564ad6:

هرچی باشه بالاخره یه روزی ما هم به جایی میرسیم که
الان اساتید دانشگاهامون ، مسئولای آزمایشگاها و تجهیزات و بالادستی ها و تصمیم گیرنده های مسیر ما هستن !!

حدافل کاری کنیم که اینجور نباشه که بعد از ما بگن اینا هیچ کار نکردن یـا فکر خودشون بودن ،
یا بـازم شرایط جوری باشه که بگن اینجا به درد نمیخوره هنوز !

همگی موفق باشیم:4d564ad6::riz304:

...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: The Guy

gisoo23

New member
بچه ها حرف زياد دارم براي گفتن. خيلي هم دوست دارم با هم تبادل نظر کنيم. اما چون با گوشي تايپ ميکنم برام سخته که بخوام همه حرفامو تايپ کنم.
از شش صبح هم سرکار بودم تا همين دوسه ساعت پيش!
ديگه راندمان کارم اومده پايين[emoji6]
ولي حرفاتونو دوس دارم. حتي اگر فرصت نکنم همه حرفامو بزنم.
اما همين که ميتونم از تجربياتتون استفاده کنم خودش يه دنيا ارزش داره.
مرسي از همتون

love virology

New member
یکی از سوالاتی که طراح عاشقش بوده چند ساله قسمت داخلی و خارجی میتوکندری / و محتوای تشکیل دهنده میتوکندری
در اندوپلاسمی بیشتر صاف مد نظر داشته
در هسته اسکلت هسته
انزیم های گلزی
srp
پروتئ.گلیکان
کادهرین

.Nazanin

New member
ممنون از دوستان...
بچه ها چرا خبرى از گزارش مطالعه هاتون نيست واقعا چرا؟ بجز گزارش و مبحث درسى از همه چيز حرف ميزنين الا درسخوندن ؟

آخرین ویرایش:

gisoo23

New member
البته این روزا از هر کی بپرسی دوست داره بره . ولی بیشتر قسمته . اون چیزی که من رو خیلی ناراحت می کنه اینه که می بینم موقعیت واسه کسایی جور شده و رفتن که اصلا به درد اونور نمی خورن . خود من جدا اگه شرایط رفتن داشتم اونور خیلی بهتر موفق میشدم اینجا واقعا سال هاست داره بهم سخت میگذره اصلا هم موضوع سیاسی نیست نه بالعکس خود مردم این مملکت هستند
شما اگر فکر ميکنيد فقط و فقط درصورتيکه بريد اونور آب ، ميتونيد موفق بشيد. بايد تمام تلاشتونو بکنيد تا بتونيد بريد.
چون کسيکه اينقدر مطمئنه اونور موفقتره، حتي اگر اينجا دکترا هم بگيره و شاغل بشه بازم اون حس رضايت دروني رو نداره!
يه مثال غير پولي ميزنم!!!!!
من تو کنکور سراسري به هيچچچ عنوان هدفم پزشکي نبود. بخاطر همين وقتي سرجلسه حس کردم با اين مقدار جواب ميتونم رتبه قابل قبولي بگيرم ديگه ريلکس تر نشستم سر جلسه و مثل اولش با سرعت تست نزدم.
تو انتخاب رشته هم همه چيزو واگذار کردم به خدا و بهش گفتم رشته اي رو برام انتخاب کن که بعدها پشيمون نشم.
تا اينکه برام بيهوشي رو انتخاب کرد و باور قلبيم اينه که اين رشته انتخاب خدا بوده براي من، نه خودم!
و خدا روشکر هم هميشه راضي بودم از تحصيلم.
اما حالا روي ديگه سکه.
دوستاني داشتم که عاشققققق پزشکي بودن اما چون رتبه شون عالي نشد اومدن رشته بيهوشي. باورتون نميشه هرروز کليييي غر ميزدن که رشته ما فلان و بهمانه وووو. يعني تا همين الان هم ناراضين و دپرس شدن. حتي با اينکه درآمدشون حتي از من هم بالاتره و شرايط اجتماعي خوبي دارن و هيچوقت مشکل اشتغال و کار پيدا کردن رو نداشتن!
اينجاست که ميگم ميشه از دامنه کوه هم لذت برد.
هرچي که هستي بهترينش باش.....

شما هم اگر دلتون اونوره، هرجوري هست بريد و براي آرزوهاتون تلاش کنيد تا مثل دوستاي من هميشه ي خدا از زندگي ناراضي نباشيد!
من وقتي دوستانم رو ميبينم بااينکه شرايطمون يکسانه واقعا پي بردم به اينکه رضايت از جايگاهي که درش هستيم يه نعمته!

gisoo23

New member
چند سال پیش بود یکی از اساتید مقاله ای مفصلی رو بهم داد که ی نگاهی بندازم تحت عنوان دروغی حسابی که با مدرک دروغ بودن خیلی از حرفها رو راجب پرفسور حسابی ارایه کرده بود و حتی بخش هاییش در فیس بوک هم منتشر شد اما مظمینا به طور رسمی اجازه انتشار این مطالب رو نمی دن . دوست گرامی دوست دارم چند سال دیگه هم ببینم همین عقاید رو داری . موفق باشی

- - - Updated - - -

چند سال پیش بود یکی از اساتید مقاله ای مفصلی رو بهم داد که ی نگاهی بندازم تحت عنوان دروغی حسابی که با مدرک دروغ بودن خیلی از حرفها رو راجب پرفسور حسابی ارایه کرده بود و حتی بخش هاییش در فیس بوک هم منتشر شد اما مظمینا به طور رسمی اجازه انتشار این مطالب رو نمی دن . دوست گرامی دوست دارم چند سال دیگه هم ببینم همین عقاید رو داری . موفق باشی
دوست عزيز از کجا معلوم که حرفايي که تو اون مقاله اي که شما خونديد دروغ نبوده باشه؟ صدق و کذبش رو با چه معيار وشاخصي ميسنجيد؟!
چيزايي که تو کتاب استادعشق نوشته شده رو دقيقا و عينا پسر خود پرفسور شبکه آموزش اومد تعريف کرد چند وقت پيش! چه کسي از پسر خودش موثق تره؟! اونم تو يه برنامه تلويزيوني مستقيم!

Biotechscience

New member
شما اگر فکر ميکنيد فقط و فقط درصورتيکه بريد اونور آب ، ميتونيد موفق بشيد. بايد تمام تلاشتونو بکنيد تا بتونيد بريد.
چون کسيکه اينقدر مطمئنه اونور موفقتره، حتي اگر اينجا دکترا هم بگيره و شاغل بشه بازم اون حس رضايت دروني رو نداره!
يه مثال غير پولي ميزنم!!!!!
من تو کنکور سراسري به هيچچچ عنوان هدفم پزشکي نبود. بخاطر همين وقتي سرجلسه حس کردم با اين مقدار جواب ميتونم رتبه قابل قبولي بگيرم ديگه ريلکس تر نشستم سر جلسه و مثل اولش با سرعت تست نزدم.
تو انتخاب رشته هم همه چيزو واگذار کردم به خدا و بهش گفتم رشته اي رو برام انتخاب کن که بعدها پشيمون نشم.
تا اينکه برام بيهوشي رو انتخاب کرد و باور قلبيم اينه که اين رشته انتخاب خدا بوده براي من، نه خودم!
و خدا روشکر هم هميشه راضي بودم از تحصيلم.
اما حالا روي ديگه سکه.
دوستاني داشتم که عاشققققق پزشکي بودن اما چون رتبه شون عالي نشد اومدن رشته بيهوشي. باورتون نميشه هرروز کليييي غر ميزدن که رشته ما فلان و بهمانه وووو. يعني تا همين الان هم ناراضين و دپرس شدن. حتي با اينکه درآمدشون حتي از من هم بالاتره و شرايط اجتماعي خوبي دارن و هيچوقت مشکل اشتغال و کار پيدا کردن رو نداشتن!
اينجاست که ميگم ميشه از دامنه کوه هم لذت برد.
هرچي که هستي بهترينش باش.....

شما هم اگر دلتون اونوره، هرجوري هست بريد و براي آرزوهاتون تلاش کنيد تا مثل دوستاي من هميشه ي خدا از زندگي ناراضي نباشيد!
من وقتي دوستانم رو ميبينم بااينکه شرايطمون يکسانه واقعا پي بردم به اينکه رضايت از جايگاهي که درش هستيم يه نعمته!

درود بر شما واقعا از دوستی با شما خوشحالم . ممنون . نظراتتون دل سردم رو گرم میکنه دوست عزیز

love virology

New member
بچه ها چرا کسی اینجا فعال نیست سوال سلولی طرح کنیم برای ازمون / برای باکتری و ویروس و بیو انجام شده / طرح سوال خیلی کمک کننده هست

The Guy

Well-known member
البته این روزا از هر کی بپرسی دوست داره بره . ولی بیشتر قسمته . اون چیزی که من رو خیلی ناراحت می کنه اینه که می بینم موقعیت واسه کسایی جور شده و رفتن که اصلا به درد اونور نمی خورن . خود من جدا اگه شرایط رفتن داشتم اونور خیلی بهتر موفق میشدم اینجا واقعا سال هاست داره بهم سخت میگذره اصلا هم موضوع سیاسی نیست نه بالعکس خود مردم این مملکت هستند

این موج "می‌خوام برم" هم تأسف باره هم خنده دار. تعداد دوستانم ک میخوان برن بی‌ هیچ انگیزهٔ مثبت خاصی‌ نزدیک به ۲۰ نفر می‌شه.
البته بدون شک اگه آدم یه برنامهٔ درست داشته باشه و واقعاً هم لیاقتشو داشته باشه اونور موفق تره. منتها این راه ک خیلیا دارن می‌رن (حداقل دورو بریهای خود من) به هیچستان است.
فقط هدر رفت وقت و سرمایه است... و تنها عایدی مثبتش گشت و گذر چنتا کشور بلاد کفره...

gisoo23

New member
اها بحث اون مقاله هم همین بود خیلی مقاله دقیقی بود . منم کلی از حرفای پسر دکتر حسابی رو شنیدم اما مثلا از قول پسر این اقا ی مطلبی رو نوشته بود که مثلا دکتر حسابی مثلا عضو فلان بوده بعد با چندین سند که تصویراش هم تو مقاله چاپ شده بود نشون داده بود که این مطلب کذبه . چند وقت پیش هم راجب پروفسور سمیعی ی خبری منتشر شد که خبرگزاری ایسنا اون خبر رو پیگیری کرده بود تهش معلوم شد 90 % اون خبر بزرگنمایی بوده
نميدونم والا
دوست ندارم با قاطعيت در مورد صحت و سقم چيزي که بهش علم کامل ندارم نظربدم!
اما حتي با فرض کذب بودنش هم بنظرم خوندن اين کتاب براي کسايي که دنبال يه نيروي محرکه قوي براي پيشرفت علمي هستن بي نهاييييت مفيده.
چون واقعا انگيزه آدم رو هزاربرابر ميکنه.
منکه خوندن اين کتاب رو به همه دوستام توصيه کردم. شما هم که يه بخشي از دوستاي خوبم هستيد.
با خوندن اين کتاب (بدون درنظر گرفتن شخصيت اصلي داستان) چيزي رو از دست نميديد. بلکه مصمم تر ميشيد تو هدفتون.

The Guy

Well-known member
بچها این کتاب انگلیسی‌ برای دانشجویان پزشکی‌ ک میگن خوب اینه دیگه؟
20150221_205132.jpg

&
20150221_205215.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا