Biotechscience
New member
بله.....
اگر فکرميکنيد خارج از ايران موفقتريد حتما اين کار رو بکنيد.
منم براي ارشد بيهوشي دوتا از استادهام که خيلي قبولم داشتن خيلي اصرار داشتن که برم استراليا. شايد اگر ميرفتم سطح درامد آنچناني و موقعيت اجتماعي بهتري داشتم و همزمان ميتونستم ادامه رشته خودم يعني همين بيهوشي رو بخونم. چون خارج از ايران، بيهوشي ها سطح بالايي دارن و حتي نسخه هم مينويسند و يه طيفي از داروها رو تجويز ميکنن. کاري که تو ايران فقط مختص جماعت پزشکه نه پيراپزشک!
ولي از اونجايي که اولويت هاي هرکسي تو زندگي با ديگري فرق ميکنه، من دامنه کوهي که تو ايران باشه رو به قله اي که تو استراليا يا امريکا باشه ترجيح ميدم!
اتفاقا من اصلا خوش خيال و تو توهم نيستم. صرفا دارم درمورد اعتقاداتم حرف ميزنم.
بشددددت معتقدم چيزي که با سختي و باوجود محدوديت بدست مياد ارزش و لذتش به مراتب بيشتر از چيزيه که تو اوج رفاه و امکانات بدست مياد!
مثلا من خودم اگر تو شرايطي که اوضاع اقتصادي متوسطي دارم يه چيزي دلم بخواد و براي رسيدن بهش تلاش بکنم و پولهامو جمع کنم و هدفمند خرج کنم و بعد از يه مدت اونو بخرم خيليييي برام لذتبخش تره تا اينکه تو اوج رفاه مالي دست بذارم رو هرچيزي که در آن واحد دلم ميخواد و بدست بيارمش!(بدون اينکه ذره اي دلم براش آب شده باشه قبلا!)
با همه اين اوصاف هرکسي يه نظر و عقيده اي داره.....
نظرشما هم محترمه
معلومه شما توانایی های بالایی دارید حیفه بذارید هدر بره . اگه شرایطتتون جوره برید فریب عقیده و... رو نخورید