سلام شاید بیجا میپرسم بچه ها مسیرهای انتقال سیگنال در سلول تو کتاب لودیش کدوم فصل میشه؟
سلام من کارشناس اتاق عمل ام میخوای طی یک برنامه دوساله برا ارشد بیوتک بخونم روزی 2 ساعت مفید وبقیه ساعتهام پره منابع برابیوشیمی ضروریات دکتر محمدی کافیه با تستهای جعفر نژاد؟
سلام من کارشناس اتاق عمل ام میخوای طی یک برنامه دوساله برا ارشد بیوتک بخونم روزی 2 ساعت مفید وبقیه ساعتهام پره منابع برابیوشیمی ضروریات دکتر محمدی کافیه با تستهای جعفر نژاد؟
[/b]
منم همچین سوالی دارم. دوستان میشه یکی جواب بده؟
واینکه کتاب ضروریات رو برا ارشد ما باید کامل خونده بشه؟حتی اون بخش اخر بیوشیمی اختصاصی؟ممنونم ازپاسختون
بستگی به سرعت و تسلط فرد رو درسا داره ولی معمولا وقت کم میاد آما چون برای همه همینجوره مشکلی نیس
باید سعی کنیم تو سوالای درسای اول زیاد گیر ندیم تا زبان که وقت گیرتره کم نیاریم
من میخوام اول یه ساعت زبان بزنم. بعدش درسای دیگه رو هرکدوم نیم ساعت...
10 دقیقه هم مرور و...
10 دقیقه هم مرور و...
10 دقیقه هم مرور و...
من که اصلا توصیه نمی کنم زبان رو آخر بزنید. چون اینقدر آدم خسته شده که دیگه تمرکز نداره و اینجوری خیلی راحت درصد زبان رو از دست میدید. تو ازمونهای آزمایشی من زبان رو اول میزدم 80 میشد. آخر میزدم 60-65. و این 15 درصد میتونه فرق قبولی یا عدم قبولی باشه.من خودم سر آزمون های آزمایشی اخر از همه زبان و می زنم
دلیلم هم اینه که زبان خیلی از آدم انرژی میگیره...معمولا یه ساعت اخرو زبان جواب میدم...
اگه سرعتتون تو دروس تخصصی بالا بره به خوبی یه ساعت برای زبان از آخر اضافه میاری و معمولا کافیه
موفق باشید
تئوریش که خوبه ولی عمل بهش کمی دشواره.ضمن این که همیشه با این فرمول نمیشه پیش رفت.بنده هم تا شب قبل از ازمون تصمیم مشابه شما گرفته بودم ولی شب قبلش با یکی از اساتید صحبت کردم گفتن سوالای زبان امسال رو آسون طرح کردن و بهتره بعنوان درس دوم جواب بدی. فرداش که رفتم سرجلسه اول سلولی-مولکولی، بعد زبان، بعد باکتری و شیمی.اگه زبان رو اول زده بودم و زیاد واسش وقت گذاشته بودم احتمالا قبول نمیشدم.ولی سال قبل ترش زبان رو سخت داده بودن بنابراین اول جواب دادم بهش. کلا تصمیمی که سر جلسه می گیرید میتونه خیلی سرنوشت ساز باشه.ضمن اینکه درصد زبان میتونه سرنوشت رو تغییر بده.الان بهتره فقط درس بخونید و با این چیزا کاری نداشته باشید. موفق باشید.:riz304:
من خودم سر آزمون های آزمایشی اخر از همه زبان و می زنم
دلیلم هم اینه که زبان خیلی از آدم انرژی میگیره...معمولا یه ساعت اخرو زبان جواب میدم...
اگه سرعتتون تو دروس تخصصی بالا بره به خوبی یه ساعت برای زبان از آخر اضافه میاری و معمولا کافیه
موفق باشید
من که اصلا توصیه نمی کنم زبان رو آخر بزنید. چون اینقدر آدم خسته شده که دیگه تمرکز نداره و اینجوری خیلی راحت درصد زبان رو از دست میدید. تو ازمونهای آزمایشی من زبان رو اول میزدم 80 میشد. آخر میزدم 60-65. و این 15 درصد میتونه فرق قبولی یا عدم قبولی باشه.
آسون یا سخت بودن یه ایده کلی از طرح سوالاته. خیلی از اساتید،طراحای سوالا رو میشناسن و سبک سوالاتشون رو میدونن. نه کسی سوالات رو به دانشجوها نمیده فقط سبک طراحی سوالات رو میشناسن. نگران نباشید.:smilies:استادی که باهاش صحبت کردین از فرمت سوالات کنکور باخبر بود؟!
یعنی ممکنه بتونن به همین روش خود سوالا رو هم به بعضی دانشجو ها برسونن؟
کل کتابفروشیای شهر رو زیر و رو کردم ، کتاب میکروب بهادر رو پیدا نکردم .. حتی مورای ترجمه بهادر رو هم نیافتم .. اصن نیست
کسی خبر نداره خرید اینترنتی دارن ؟ ندارن ؟
بچه ها RNA processing رو خوندید؟؟؟