مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی - 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sadlove

New member
سلام شاید بیجا میپرسم بچه ها مسیرهای انتقال سیگنال در سلول تو کتاب لودیش کدوم فصل میشه؟

The Guy

Well-known member
سلام شاید بیجا میپرسم بچه ها مسیرهای انتقال سیگنال در سلول تو کتاب لودیش کدوم فصل میشه؟

فصل 15 (انتقال پیام و g-پروتئین ها)و فصل 16 (سیگنالینگ و تنظیم بیان ژن)
البته من هنوز نرسیدم به این قسمت...

NAZANIN***

New member
سلام من کارشناس اتاق عمل ام میخوای طی یک برنامه دوساله برا ارشد بیوتک بخونم روزی 2 ساعت مفید وبقیه ساعتهام پره منابع برابیوشیمی ضروریات دکتر محمدی کافیه با تستهای جعفر نژاد؟

منم همچین سوالی دارم. دوستان میشه یکی جواب بده؟

TrueLove90

New member
سلام من کارشناس اتاق عمل ام میخوای طی یک برنامه دوساله برا ارشد بیوتک بخونم روزی 2 ساعت مفید وبقیه ساعتهام پره منابع برابیوشیمی ضروریات دکتر محمدی کافیه با تستهای جعفر نژاد؟

[/b]
منم همچین سوالی دارم. دوستان میشه یکی جواب بده؟

...

سلام دوستان

اگه پایه بیوشیمی دارین ، یعنی قبلا خوندین ، ضروریات محمدی + کتاب تست گنجینه بیوشیمی جعفرنژاد خیلی جامع و کافی هست

اگه پایه نداشتین ، کتاب بیوشیمی احسانی رو بخونینش قبلش بهتره + همون تست

واینکه کتاب ضروریات رو برا ارشد ما باید کامل خونده بشه؟حتی اون بخش اخر بیوشیمی اختصاصی؟ممنونم ازپاسختون

واسه کنکور وزارت علوم هم به نظرم همون چهار بخش اول ضروریات محمدی کافیه (میشه 40فصل کافیه)
به علاوه فصل گیکوکونژوگه ها که دوستمون elissa 2 پیشنهاد کرد

واسه کنکور وزارت بهداشت هم ، نمیدونم !! (همینا + فصل هورمون و ویتامین ها و محاسبه pH از بخش پنجم ضروریات احتمالا )

موفق باشین

...

The Guy

Well-known member
بچه ها من تجربه شرکت تو کنکور ارشد رو ندارم!
آیا زمان امتحان به نسبت سوالا مناسبه یا وقت کم میاریم؟؟

Taraa

Well-known member
بستگی به سرعت و تسلط فرد رو درسا داره ولی معمولا وقت کم میاد آما چون برای همه همینجوره مشکلی نیس

باید سعی کنیم تو سوالای درسای اول زیاد گیر ندیم تا زبان که وقت گیرتره کم نیاریم

The Guy

Well-known member
بستگی به سرعت و تسلط فرد رو درسا داره ولی معمولا وقت کم میاد آما چون برای همه همینجوره مشکلی نیس

باید سعی کنیم تو سوالای درسای اول زیاد گیر ندیم تا زبان که وقت گیرتره کم نیاریم

من میخوام اول یه ساعت زبان بزنم. بعدش درسای دیگه رو هرکدوم نیم ساعت...
10 دقیقه هم مرور و...

biotechnologist

New member
10 دقیقه هم مرور و...

تئوریش که خوبه ولی عمل بهش کمی دشواره.ضمن این که همیشه با این فرمول نمیشه پیش رفت.بنده هم تا شب قبل از ازمون تصمیم مشابه شما گرفته بودم ولی شب قبلش با یکی از اساتید صحبت کردم گفتن سوالای زبان امسال رو آسون طرح کردن و بهتره بعنوان درس دوم جواب بدی. فرداش که رفتم سرجلسه اول سلولی-مولکولی، بعد زبان، بعد باکتری و شیمی.اگه زبان رو اول زده بودم و زیاد واسش وقت گذاشته بودم احتمالا قبول نمیشدم.ولی سال قبل ترش زبان رو سخت داده بودن بنابراین اول جواب دادم بهش. کلا تصمیمی که سر جلسه می گیرید میتونه خیلی سرنوشت ساز باشه.ضمن اینکه درصد زبان میتونه سرنوشت رو تغییر بده.الان بهتره فقط درس بخونید و با این چیزا کاری نداشته باشید. موفق باشید.:riz304:

baran-

New member
10 دقیقه هم مرور و...

من خودم سر آزمون های آزمایشی اخر از همه زبان و می زنم

دلیلم هم اینه که زبان خیلی از آدم انرژی میگیره...معمولا یه ساعت اخرو زبان جواب میدم...

اگه سرعتتون تو دروس تخصصی بالا بره به خوبی یه ساعت برای زبان از آخر اضافه میاری و معمولا کافیه

موفق باشید

biotechnologist

New member

دلیلم هم اینه که زبان خیلی از آدم انرژی میگیره...معمولا یه ساعت اخرو زبان جواب میدم...

اگه سرعتتون تو دروس تخصصی بالا بره به خوبی یه ساعت برای زبان از آخر اضافه میاری و معمولا کافیه

موفق باشید
من که اصلا توصیه نمی کنم زبان رو آخر بزنید. چون اینقدر آدم خسته شده که دیگه تمرکز نداره و اینجوری خیلی راحت درصد زبان رو از دست میدید. تو ازمونهای آزمایشی من زبان رو اول میزدم 80 میشد. آخر میزدم 60-65. و این 15 درصد میتونه فرق قبولی یا عدم قبولی باشه.

The Guy

Well-known member
تئوریش که خوبه ولی عمل بهش کمی دشواره.ضمن این که همیشه با این فرمول نمیشه پیش رفت.بنده هم تا شب قبل از ازمون تصمیم مشابه شما گرفته بودم ولی شب قبلش با یکی از اساتید صحبت کردم گفتن سوالای زبان امسال رو آسون طرح کردن و بهتره بعنوان درس دوم جواب بدی. فرداش که رفتم سرجلسه اول سلولی-مولکولی، بعد زبان، بعد باکتری و شیمی.اگه زبان رو اول زده بودم و زیاد واسش وقت گذاشته بودم احتمالا قبول نمیشدم.ولی سال قبل ترش زبان رو سخت داده بودن بنابراین اول جواب دادم بهش. کلا تصمیمی که سر جلسه می گیرید میتونه خیلی سرنوشت ساز باشه.ضمن اینکه درصد زبان میتونه سرنوشت رو تغییر بده.الان بهتره فقط درس بخونید و با این چیزا کاری نداشته باشید. موفق باشید.:riz304:

استادی که باهاش صحبت کردین از فرمت سوالات کنکور باخبر بود؟!
یعنی ممکنه بتونن به همین روش خود سوالا رو هم به بعضی دانشجو ها برسونن؟

The Guy

Well-known member

موفق باشید

من که اصلا توصیه نمی کنم زبان رو آخر بزنید. چون اینقدر آدم خسته شده که دیگه تمرکز نداره و اینجوری خیلی راحت درصد زبان رو از دست میدید. تو ازمونهای آزمایشی من زبان رو اول میزدم 80 میشد. آخر میزدم 60-65. و این 15 درصد میتونه فرق قبولی یا عدم قبولی باشه.

من چون خیلی رو زبان حساب کردم نمیخوام آخر بزنمش. فکر کنم همون بعد سلولی بزنم بهتر باش.
از بد روزگار هم نمیتونم آزمون شرکت کنم...
از هر دو دوست عزیز متشکرم بابت راهنماییهاتون :riz304: :riz304:

biotechnologist

New member
استادی که باهاش صحبت کردین از فرمت سوالات کنکور باخبر بود؟!
یعنی ممکنه بتونن به همین روش خود سوالا رو هم به بعضی دانشجو ها برسونن؟
آسون یا سخت بودن یه ایده کلی از طرح سوالاته. خیلی از اساتید،طراحای سوالا رو میشناسن و سبک سوالاتشون رو میدونن. نه کسی سوالات رو به دانشجوها نمیده فقط سبک طراحی سوالات رو میشناسن. نگران نباشید.:smilies:

Taraa

Well-known member
کل کتابفروشیای شهر رو زیر و رو کردم ، کتاب میکروب بهادر رو پیدا نکردم .. حتی مورای ترجمه بهادر رو هم نیافتم .. اصن نیست

کسی خبر نداره خرید اینترنتی دارن ؟ ندارن ؟

TrueLove90

New member
کل کتابفروشیای شهر رو زیر و رو کردم ، کتاب میکروب بهادر رو پیدا نکردم .. حتی مورای ترجمه بهادر رو هم نیافتم .. اصن نیست
کسی خبر نداره خرید اینترنتی دارن ؟ ندارن ؟

...

واسه کتاب بهادر ،

از این
لینک فکر کنم بتونین خرید کنین

این یکی
لینک هم کلا کتابای میکروب بهادر رو داره ، واسه سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز هست

اگه بازم نشد ، تماس بگیرین خود انتشارات کتابخانه فرهنگ ، برای کتاب تالیفی بهادر ، خودشون ارسال دارن

واسه مورای یا جاوتز بهادر هم انتشارات خسروی هست

موفق باشین

...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Taraa

nbiology

New member
برای شروع خیلی دیره

سلام دوستان
من تازه می خوام شروع کنم .کتاب خریدم با کلی ذوق و شوق ،دوستانی که قبول شدن میگن خیلی دیره نمی رسی امسال به بیو تکنو
نظر شما چیه ؟ ابلته یه ماه از زمان باقیمانده رو باز من نمی تونم روش حساب کنم و عملا 4 ماه دارم
پایم خوب بود اما خیلی فاصله افتاده و متاهلم و تو کارهای منزلم ناشی و خیلی وقتمو می گیره
خیلی زدن تو پر و بالم که واقع بین نیستی نمیشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا