مورای بخون و تست بزن..کتاب کم حجم تری نسبت به جاوتز هست...به هر حال تو این زمان کم بهترین منبع محسوب میشهمن ضروریاتو دارم تقریبا 620 صفحه بدون تست میشه، کتاب خوبیه، اما باید وقت داشته باشیش ک بخونیش!!!!!!!!!!!! بچه ها من میکروب چیکار کنم؟ میشه یکی ی رفرنس میکروب خوبو سبک معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14:
بستگی به خودتون داره یا کتاببچه ها ج*ز*و-ه ا- م- و- ز- ش-گ- ا-ه چطوره ب نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ ب نظرتون میرسم کتاب بخونیم ؟؟؟
بستگی به خودتون داره یا کتاب
اما کتاب مرجع که نمیرسیم قطعا و اصلا نمی ارزه ..یه کتاب جمع و جور و مختصر بهتره ..یا ج/ زوه ...هرکدوم که راحت تری.
...
کتاب از لنینجر تا استرایر خانه زیست رو رفتم دیدم ، بد نیست ، ولی خیلی زیاده ! وقت نیست
کتاب امیره شکوهی !؟ دیدمش قدیمیه (واسه سال88) ! و خلاصه ... تقریبا مثه برای کنکور میمونه
کتاب پاسالار ، اونی که دو جلدی هست دیدم ، اونم زیاده آخه !
کتاب بیوشیمی احسـانی با اینکه حجمش زیاده ، ولی نصفش سوالای تالیفی هر فصل هست ، میگن خوبه واسه بهداشت !
کتاب ضروریات محمدی هم کتاب خوبیه ، نکته وار و جامعه ... زیاد هست ، ولی به نظرم لازم نیست همه شو بخونین ! ... اونم آخر فصلهاش تست داره
اصلا من همون کتاب "برای کنکور" رو میخونم ! قبلا نصفشو خوندم واسه علوم بقیه شو دوباره میخونم
به هرحال بستگی به پایه و اطلاعات خودتون و سرعت خوندتون بستگی داره ! موفق باشین
...
راستی ! سلولی مولکولی یــا لودیش هم قسمتای بیوشیمی داره ، نه !! :smilies-azardl (181
راستی ! سلولی مولکولی یــا لودیش هم قسمتای بیوشیمی داره ، نه !! :smilies-azardl (181
داشت یادم میرفت بچه ها دقت کردین مدیر یه چند وقتیه کم پیداست ؟ مشکوک نیست به نظرتون ؟ :smiliess (11):
دوستان من می خوام بیوشیمی برای کنکور را بخونم
بنظرتون تست را چه کار کنیم؟
بچه هاااااااا کتاب احسانی 760 صفحه س؟؟؟؟
کتاب احسانی 753 ص...بسیار ساده و روان
یعنی بهتر از برای کنکور ؟
ب نظرتون با توجه به زمان باقی مونده میرسم بخونمش؟
سلام بچه ها, باعنایت به لطف بیکران کسایی ک تاریخ امتحانو ب نفع خودشون و بی توجه ب حال ما دانشجوها به 22 خرداد عوض کردن!!!!!!!!!!!!!!
میخوام بپرسم ک عایاااااااااااااا امتحان بیوتکنو درست روز پنج شنبه صبح ؟ آخه من درست روز پنج شنبه ساعت 8 صبح امتحان ترم دارم!!!!!!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t