مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hanas68

New member
من ضروریاتو دارم تقریبا 620 صفحه بدون تست میشه، کتاب خوبیه، اما باید وقت داشته باشیش ک بخونیش!!!!!!!!!!!! بچه ها من میکروب چیکار کنم؟ میشه یکی ی رفرنس میکروب خوبو سبک معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14:

biotec93

New member
من ضروریاتو دارم تقریبا 620 صفحه بدون تست میشه، کتاب خوبیه، اما باید وقت داشته باشیش ک بخونیش!!!!!!!!!!!! بچه ها من میکروب چیکار کنم؟ میشه یکی ی رفرنس میکروب خوبو سبک معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14:
مورای بخون و تست بزن..کتاب کم حجم تری نسبت به جاوتز هست...به هر حال تو این زمان کم بهترین منبع محسوب میشه
علی غم اینکه هیچ کتابی به تنهایی کافی نیست ...............

م.صفری

New member
بچه ها ج*ز*و-ه ا- م- و- ز- ش-گ- ا-ه چطوره ب نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ ب نظرتون میرسم کتاب بخونیم ؟؟؟

biotec93

New member
بچه ها ج*ز*و-ه ا- م- و- ز- ش-گ- ا-ه چطوره ب نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ ب نظرتون میرسم کتاب بخونیم ؟؟؟
بستگی به خودتون داره یا کتاب
اما کتاب مرجع که نمیرسیم قطعا و اصلا نمی ارزه ..یه کتاب جمع و جور و مختصر بهتره ..یا ج/ زوه ...هرکدوم که راحت تری.

م.صفری

New member
بستگی به خودتون داره یا کتاب
اما کتاب مرجع که نمیرسیم قطعا و اصلا نمی ارزه ..یه کتاب جمع و جور و مختصر بهتره ..یا ج/ زوه ...هرکدوم که راحت تری.

نمیدونم والله
گفتم شاید ج/ز/وه بهتر باشه دیگه نکاتو داره وقت تلف نمیشه
اما از طرفی جز/ و/ ه ها چون برای همه رشته ها طراحی شدن شاید زیاد مناسب نباشه
کسی هنو تصمیم نگرفته چی بخونه؟

TrueLove90

New member
...

کتاب از لنینجر تا استرایر خانه زیست رو رفتم دیدم ، بد نیست ، ولی خیلی زیاده ! وقت نیست

کتاب امیره شکوهی !؟ دیدمش قدیمیه (واسه سال88) ! و خلاصه ... تقریبا مثه برای کنکور میمونه

کتاب پاسالار ، اونی که دو جلدی هست دیدم ، اونم زیاده آخه !

کتاب بیوشیمی احسـانی با اینکه حجمش زیاده ، ولی نصفش سوالای تالیفی هر فصل هست ، میگن خوبه واسه بهداشت !

کتاب ضروریات محمدی هم کتاب خوبیه ، نکته وار و جامعه ... زیاد هست ، ولی به نظرم لازم نیست همه شو بخونین ! ... اونم آخر فصلهاش تست داره

اصلا من همون کتاب "برای کنکور" رو میخونم ! قبلا نصفشو خوندم واسه علوم بقیه شو دوباره میخونم

به هرحال بستگی به پایه و اطلاعات خودتون و سرعت خوندتون بستگی داره ! موفق باشین :)

...

راستی ! سلولی مولکولی یــا لودیش هم قسمتای بیوشیمی داره ، نه !! :smilies-azardl (181

Aysel

New member
منم با بیوشیمی احسانی موافقم
تعریف برای کنکورم شنیدم ولی دیگه نمیدونم در چه حدیه!!!

م.صفری

New member
...

کتاب از لنینجر تا استرایر خانه زیست رو رفتم دیدم ، بد نیست ، ولی خیلی زیاده ! وقت نیست

کتاب امیره شکوهی !؟ دیدمش قدیمیه (واسه سال88) ! و خلاصه ... تقریبا مثه برای کنکور میمونه

کتاب پاسالار ، اونی که دو جلدی هست دیدم ، اونم زیاده آخه !

کتاب بیوشیمی احسـانی با اینکه حجمش زیاده ، ولی نصفش سوالای تالیفی هر فصل هست ، میگن خوبه واسه بهداشت !

کتاب ضروریات محمدی هم کتاب خوبیه ، نکته وار و جامعه ... زیاد هست ، ولی به نظرم لازم نیست همه شو بخونین ! ... اونم آخر فصلهاش تست داره

اصلا من همون کتاب "برای کنکور" رو میخونم ! قبلا نصفشو خوندم واسه علوم بقیه شو دوباره میخونم

به هرحال بستگی به پایه و اطلاعات خودتون و سرعت خوندتون بستگی داره ! موفق باشین :)

...

راستی ! سلولی مولکولی یــا لودیش هم قسمتای بیوشیمی داره ، نه !! :smilies-azardl (181

ممنون از اطلاع رسانیت واقعا بلاتکلیف بودم
ولی فک کنم احسانی خوب باشه
برای کنکورو دیدم خیلی دیگه نکته ای گفته

leila89

New member
دوستان من می خوام بیوشیمی برای کنکور را بخونم
بنظرتون تست را چه کار کنیم؟

amin667

New member
بچه ها سخت نگیرین بیوشیمی و بیولوژی مکمل هم هستن و یه سری از بخش ها هم که مشترک هستن . سعی کنید این دوتا رو با فاصله زمانی کم داخل برنامه بذارین چون خیلی به یادگیری بهتر همدیگه کمک میکنن .این جایگزینی بیوشیمی رو هم هیچکس واقعا نمیدونست و الانم شرایط هممون مثل همه ، پس برنامتون رو بهم نزنید ، روحیه خودتون رو از دست ندید و هرچه سریعتر یه منبع مناسب رو انتخاب و شروع کنید . اصلا هم نگران وقت نباشید ،گفتم که واسه هممون یکیه . .

داشت یادم میرفت بچه ها دقت کردین مدیر یه چند وقتیه کم پیداست ؟ مشکوک نیست به نظرتون ؟ :smiliess (11):

آخرین ویرایش:

TrueLove90

New member
دوستان من می خوام بیوشیمی برای کنکور را بخونم
بنظرتون تست را چه کار کنیم؟

من از همون تستای آخر کتاب برای کنکور استفاده میکنم

کتاب تست i.q.b هم هست ، فکر کنم جلد پاسخنامه تشریحی هم جدا داشته باشه ، مطمئن نیستم

کتاب تست بیوشیمی جعفـرنـژاد هم هست ، واسه کتابخانه فرهنگ ، با پاسخنامه تشریحی ، ولی خیلی زیاده ! و البته گران !!

یه کتاب تست دیگه هم بود فقط سوالای بیوشیمی ارشد علوم و ارشد بیوشیمی بالینی داشت

اگه کتاب دیگه ای میشناسین که خوبه معرفی کنین

hanas68

New member
سلام بچه ها, باعنایت به لطف بیکران کسایی ک تاریخ امتحانو ب نفع خودشون و بی توجه ب حال ما دانشجوها به 22 خرداد عوض کردن!!!!!!!!!!!!!!

میخوام بپرسم ک عایاااااااااااااا امتحان بیوتکنو درست روز پنج شنبه صبح ؟ آخه من درست روز پنج شنبه ساعت 8 صبح امتحان ترم دارم!!!!!!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

biotec93

New member
سلام بچه ها, باعنایت به لطف بیکران کسایی ک تاریخ امتحانو ب نفع خودشون و بی توجه ب حال ما دانشجوها به 22 خرداد عوض کردن!!!!!!!!!!!!!!

میخوام بپرسم ک عایاااااااااااااا امتحان بیوتکنو درست روز پنج شنبه صبح ؟ آخه من درست روز پنج شنبه ساعت 8 صبح امتحان ترم دارم!!!!!!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

دقیقا پنج شنبه صبح

م.صفری

New member
بچه ها علـــــــــــوم پزشکی یه سوال مهم
من تازه ترم هشتم تموم شده در واقع هنوز فارالتحصیل نیستم
موقع ثبت نام وقتی درمورد طرح میپرسه هر گزینه های رو انتخاب میکنم مدرک میخواد!!! ولی من اصلا هنوز شرایط اقدام به طرح و ندارم باید چیکار کنم
با دانشگاه صحبت کردم گفت ما به شما مدرکی نمیدیم چون هنوز فارقالتحصیل نیستی!!
ثبت نامم مونده رو هوا نمیدونم چیکار کنم!!!
کسی میدونه باید چیکار کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا