سلام سمانه جون خیلی خوشحالم که هستی ،منم امسال قبول نشدم و حتما حتما باید سال دیگه قبول بشم ،من کارمند هستم و سه عصر به بعد خونه ام ،سعی میکنم هر روز صبح گزارش بدم ،از توضیحت راجع به منابع خیلی ممنونم ،منم با یه نفر اول سالای قبل که صحبت می کردم همین نظرات شما رو داشت ،ایشون برا تست کتاب تست ارشد صنایع غذایی -میر رو معرفی کردن که کتاب خوبی هستش و من تونستم استفاده کنم،یه چیزی که خیلی مهم هستش اینه که حتما باید طوری بخونیم که فرصت مرور داشته باشیم من کلیات و میکروب رو که مرور کردم 55 و 60 درصد زدم ولی نگه داری و شیمی رو زیر 40 زدم و زبان فقط 3 درصد،برا زبان من یه کم کتاب لزگی خونده بودم ولی سر جلسه خیلی از لغات برام آشنا بودن فکر می کنم اگه این کتاب رو کامل بخونیم ،حتما میتونیم زبان رو خوب بزنیم .سلام دوستان تبریک میگم ... من امسال ارشد بهداشت ایمنی شرکت کردم اما با میانگین 35 قبول نشدم ..... قصدم این بود که تغذیه شرکت کنم اما نتونستم دل ار بهداشت بکنم.... پایه باشید خوب بخونیم من اندازه رتبه 1 این رشته اطلاعات دارم فقط کافیه پایه باشید من 1 برنامه میریزم انشاا... باهم شروع میکنیم امسال جدی نگرفتم این شد ..... هرکی هست بسم الله
سلام سمانه جونسلامam_ml
عزیزم کتاب میر بهت ذهنیت میده و این اصلا خوب نیست خودتون کنکور دادید میدونیت که سئوالات متفاوت هست.. من کتاب میرو واسه کنکور دوره کردم میکروبشو.. من شیمی 30 زدم و کلیات 40 ...... دوستم اصلا ناراحت نباش امسال انشاالله باهم تو دانشگاه تهران همکلاسیم.... من امروز برنامه ریزی میکنم کتابامو دوباره از تو کمد درمیارم و با امید و انرژی وتوکل شروع میکنم... دوستم اگه اجازه بدید از این به بعد همکلاسی بهتون میگم
سلام عزیزملیلا جان 1 پیشنهاد دارم .. میای زبان و باهم شروع کنیم؟ من میگم روزی 1 برگ لزگی +روزی 1 صفحه 504+4/1 کتاب لغات ضروری برای تافل( یعنی هر درس تو 4 روز بسته بشه) .کل برنامه با در نظر گرفتن شرایط خاص نهایتا تا آخر دی ماه تموم بشه .... و از هر درس حتما فلش کارت تهیه بشه تا دورش راحتتر باشه... نظرت چیه دوست من؟؟؟ و 1 پیشنهاد دیگه میای کنکور آزمایشی معین و شرکت کنیم؟از آبان ماه شروع میشه 8 مرحله داره به تظرم خوبه..
سلام.... رفرنس ها شامل1_ کلیات بهداشت دکتر رکنی 2_ شیر و فرآوردهای آن دکتر گیتی کریم 3_ سم شتاسی دکتر چراغعلی 4_ سوسیس وکالباس دکتر حسینی............ تجربه نشان داده همه مهم هستن ولی تا الان از سم شناسی زیاد سئوال ندادن..... بهتره از کتاب رکنی شروع کنید......موفق باشید