اگرپيشگيري ازبوجودآمدن بيماري بوسيله ازبين بردن عامل بيماري(موادغذايي فاسد)باشد،پيشگيري نوع اول مسوب مي شود.[/QU
جواب شما منطقیه
به هیچ وجه نمی تونه پیشگیری سطح دو باشه؟؟؟؟
سلام دوستای اپیدی، بخدا من شاید هفته ای یکبار فقط بتونم بیام اینجا سر بزنم، از من گله مند نباشید
تا کنون برای رخنه در دروازه تهران حدود 14بیماری از 4 رفرنس بیماریهای عزیزی، حاتمی، جلد 4 جی پارک و دستورالعمل وزارت بهداشت رو خوندم
زبان دارم تافل میخونم درس 11 هستم + متنهای لزگی رو هم میخونم
اصطلاحات از آخر کتاب شروع کردم حالا حرف N هستم + تست اصطلاحات هم میزنم
از دی ماه مبانی اپید رو هم به برنامم اضافه میکنم
می دونم یکمی باید سریعتر پیش برم، دارم سعیمو میکنم:thumbsupsmileyanim:
شما چی دوستان؟
سلام دوست عزیز باید به شما آفرین گفت تا الان خیلی خوب خوندید اما رقابت شدیده باید بانگیزه تر خوند من خودم تا الان درست وحسابی نخوندم اما سال گذشته تموم تلاشمو کردم با اینکه قبول نشدم امااز خودم راضیم امروزم که اومدم و این همه تلاش شما بقیه رو دیدم کلی شارژشدم واسه دوباره خوندن وان شاءا... از امروز شروع میکنم به خوندن دوست عزیزم بیشتر تلاش کن وبدون من یکی از سرسخت ترین رقبای تو وبقیه بچه های اپیدم به امید پیروزی وموفقیت همه بویژه ...دلم نمیاد بگم من وشما به امید پیروزی هممون:riz513:
بله با ایشون موافقم.کاملا مشخصه که پیشگیریه اولیه.اگرپيشگيري ازبوجودآمدن بيماري بوسيله ازبين بردن عامل بيماري(موادغذايي فاسد)باشد،پيشگيري نوع اول مسوب مي شود.[/QU
جواب شما منطقیه
منم با پیشگیری اولیه موافقم ولی تو چاپ جدید کتاب فریدون عزیزی صفحه 460 نوشته شده:
تشخیص زودرس آلودگی مواد غذایی و حذف و گردآوری آنها از فروشگاه ها نوعی پیشگیری ثانویه می باشد!!!
بنظر شما این جمله درسته؟؟؟؟
اگرپيشگيري ازبوجودآمدن بيماري بوسيله ازبين بردن عامل بيماري(موادغذايي فاسد)باشد،پيشگيري نوع اول مسوب مي شود.[/QU
جواب شما منطقیه
با احترام به نظر همه دوستای خوبم :
بنظرم ثانویه میشه چون ماده غذایی میتونه منبع یا مخزن عفونت یا بیماری باشه و حذف مخزن یا منبع یه نوع پیشگیری ثانویه هست:sarma:
دوستان عزیز و گلم به جای اسپم گذاشتن بهتر نیست از این وسیله ارتباط جمعی در جهت پیشرفت خودتون استفاده کنید. این انجمن وسیله ای است که میتونه شماهارو به هم وصل کنه و مطمن باشید درس خوندن جمعی خیلی مقیدتر از انفرادی است