مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Iris

New member
:ad54ad:داداااااااااااااااااااااااااا سلام

- - - Updated - - -

ابجی لینکی که میگن تو دیدی کجاس؟؟؟؟؟؟

Iris

New member
دادا تازه رتبه یکسانم میگن وجود داره مثلا ممکنه 2تا رتبه20 داشته باشن صحتم داره بقیه رشته ها مورد زیادی دارن ای خدااااااااااااااا
این سنجش امسال تا مارو نفرسته اون دنیا ول کن نیس

Lemen

New member
دادا تازه رتبه یکسانم میگن وجود داره مثلا ممکنه 2تا رتبه20 داشته باشن صحتم داره بقیه رشته ها مورد زیادی دارن ای خدااااااااااااااا
این سنجش امسال تا مارو نفرسته اون دنیا ول کن نیس

واااای جدی میگی؟؟؟ از همین می ترسیدم

Iris

New member
دادا لینکو گذاشتن تو تاپیک امید وانتظار اپید66 نفر

abrepari

New member
سلام دوستان عزیز عباداتتون قبول باشه،آفرین به دوستانیکه قبول شدیدبه همتون تبریک میگم :riz304:واقعاحقتون بود وامیدوارم به نتیجه مورد نظرتون برسید،آقای عباس من هم بارتبه51 قبول شدم یخواستم اگر بتونید در انتخاب شهر راهنماییم کنید به نظرشما با این رتبه شانس قبولی در چه شهرهایی رودارم ممنون میشم جوابمو بدین اگر براتون مقدور هست ایمیلتون روواسم بفرستید باز هم ممنون

Iris

New member
سلام دوستان عزیز عباداتتون قبول باشه،آفرین به دوستانیکه قبول شدیدبه همتون تبریک میگم :riz304:واقعاحقتون بود وامیدوارم به نتیجه مورد نظرتون برسید،آقای عباس من هم بارتبه51 قبول شدم یخواستم اگر بتونید در انتخاب شهر راهنماییم کنید به نظرشما با این رتبه شانس قبولی در چه شهرهایی رودارم ممنون میشم جوابمو بدین اگر براتون مقدور هست ایمیلتون روواسم بفرستید باز هم ممنون

سلام دوست عزیز ممنون طاعات و عبادات شما هم قبول باشه:rose:تبریک میگم بهتون :rose:خوشحال شدم دیدمتون ایشالا موفق باشید

آخرین ویرایش:

Iris

New member
دادا توکلمون ب خدا ناامید نباش اصلا اینجوری نیس که قبول نشی مطمئنم قبولی دادا زنگ بزن سنجش

در خصوص رتبه همسان بودن این شایعه است فکر می کنم. غیر ممکنه دو نفر رتبه یکسان داشته باشن. حتی در صورتی که تمامی درصدهایشان با هم برابر باشن معدل دوره کارشناسی را در نظر میگیرن هر کسی بالاتر باشه رتبه بهتری میاره. نمی دونم چرا اینطوری شایع شده الا هم با عقل و منطق جور درنمیاد جدا از اینکه سنجش خودش هم اینو بارها و بارها در دفترچه های مختلف گفته.

Iris

New member
اقای عباسی حقیقت داره یکی از دوستام میگف رتبه یکسان تو رشته شون هس فک کنم سنجش یادش رفته معدلو تاثیر بده

اقای عباسی حقیقت داره یکی از دوستام میگف رتبه یکسان تو رشته شون هس فک کنم سنجش یادش رفته معدلو تاثیر بده

تقریبا محاله مگر اینکه اشتباهی پیش آمده باشد. در ضمن تا نتیجه نهایی نیاید به حرف بچه ها نمیشه اعتماد کرد بودند کسانی که می گفتند رتبم ال شده بل شده ک رقمی شدم و .... وقتی نتایج اومد دیدیم اصلا قبول نشده تک زقمی بودن پیش کش. بعید می دونم این اتفاق افتاده باشد.

Iris

New member
امیدوارم همینجوری که شما میگین باشه وگرنه درحق همه ظلم میشه امسال شانس ما بود سنجش به فکر تحول عظیم افتاد:65d6a5d6s:

Sanaz69

New member
دوستان میشه درصداتون با رتبه هاتون رو بپرسم؟؟؟
میخام بدونم آمار چقد تاثیر داشته و مقایسه کنم

Iris

New member
سلام دوست عزیز
چند صفحه قبل گذاشتن دوستان میتونین مقایسه کنین

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
چند صفحه قبل گذاشتن دوستان میتونین مقایسه کنین

دوستان این سوال زردی و ید در نوزادان که توی سوالهای بیماریها بود از کجا اومده بود plz جواب بدید لطفا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا