مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Iris

New member
به نظر من چون توی کتاب دکتر یاوری نوشته شده که ایران ازنظر هپاتیت ب از مرحله با شیوع متوسط به دلیل واکسیناسیون به سمت شیوع پایین میره پس همون خون واستفاده از سرنگهای آلوده مهم ترین راه انتقال میشه البته من اینطور برداشت کردم

منم عقیده شمارو دارم ولی یه چیزی اضافه کنم درمناطق باشیوع کم تماس جنسی هم هس وباز یه گفته دیگه ص58 یاوری که گفته شیوع درمعتادان تزریقی3.2هس ومن موندم شایعترین درحال حاضرچیه؟
کتاب تست احمدی جدیده؟کدوم انتشاراته؟درکل کتابه خوبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Iris

New member
سلام به دوستای گلم...
احیانا اگه کسی سوالات دکترای اپید امسالو داره لینک دانلودشو اینجا بذاره ممنون میشمممممممممممممممممممممممم

آخرین ویرایش:
دوستان یکی لطفا راجع به وضعیت واکسیناسیون بچه هایی که مادرشون HBsAg نامشخص دارن توضیح بده

من متوجه نمیشم

Iris

New member
سلام دوست عزیز...
تو برنامه مراقبت های پیش از زایمان مادران باردار وضعیت HBSAg مادرو طی ازمایشات دوران بارداری مشخص میکنن اگه مادر مثبت بود زمان زایمان ایمنوگلوبولین و واکسن رو همزمان به نوزاد تزریق میکنن اگرم منفی باشه که واکسن تنها...البته اگه تایک هفته پس از زایمان هم اگه وضعیت مادر مبنی بروجودهپاتیت ب مشخص بشه فرصت تزریق ایمنوگلوبولین هس

آخرین ویرایش:

Iris

New member
در نمونه گیری خوشه ای در کدام حالت زیر دقت نمونه گیری افزایش می یابد ؟
1- هر چه حجم خوشه ها بزرگتر شود
2- هر چه حجم خوشه کوچکتر شود
3- اگر حجم خوشه ها برابر باشد
4- زمانی که پراکندگی صفت مورد نظر در داخل خوشه ها نسبت به پراکندگی بین خوشه ها کمتر باشد
سلام دوست عزیز بعد از تحقیق و تفحص زیاد راجع به این سوالتون به این نتیجه رسیدیم که بهترین گزینه واسه پاسخ به این سوال گزینه1 هستش در نمونه گیری خوشه ای هرچه حجم نمونه زیاد دقت بیشتر میشه

abrepari

New member
سلام مامان شاین عزیز این نکته رو حفظ کن تو ازون بکارتون میاد:
نمونه گیری طبقه بندی شده پراکندگی داخل خوشه ها کم وبین آنها زیاده
نمونه گیری خوشه ای پراکندگی داخل خوشه زیاد وبین آنه کمه
هروقت حرف نمونه گیری میشه یادتون باشه نمونه بزرگتر کارآمدترهؤمگر وقت وهزینه نداشته باشیم
موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام مامان شاین عزیز این نکته رو حفظ کن تو ازمون بکارتون میاد:
نمونه گیری طبقه بندی شده پراکندگی داخل خوشه ها کم وبین آنها زیاده
نمونه گیری خوشه ای پراکندگی داخل خوشه زیاد وبین آنه کمه
هروقت حرف نمونه گیری میشه یادتون باشه نمونه بزرگتر کارآمدترهؤمگر وقت وهزینه نداشته باشیم
موفق باشید

Lemen

New member
سلام دوستان، خدا قوت
اپید اینفو عزیز زحمت کشیدن سوالات دکترای اپیدمیولوژی امسال رو اسکن کردن و برای من فرستادن، هر کار کردم نشد آپلود کنم که بزارمش توانجمن مون همه استفاده کنن.
اگه کسی فایلشو میخواد، پیام بده براش با ایمیل بفرستم- موفق باشید :auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:
دوستان یکی جواب سوال 2 فصل سوم گوردیس را برای من توضیح بده اصلا هیچ توضیحی خودش نداده ممنون میشم

Lemen

New member
سلام مامان شاین عزیز، جواب این مسئه به این شرح است:
اول - چون میزان بروز سالانه رو 5 در صد هزار نفر گفته، یه تناسب می گیریم که از 2 میلیون نفر جمعیت میزان بروز چقدر درمیاد : 2میلیون ضربدر 5 تقسیم بر صد هزار = جواب در میاد 100 یعنی از 2 میلیون نفر جمعیت 100 نفرجدید در سال دچار اسکیزوفرنی میشن
دوم- مسئله خواسته که از 1000 مورد شیوع چند موردش جدید هستن : باید 100 مورد جدید رو تقسیم بر 1000 مورد شیوع ضربدر 100 بکنیم تا بدست بیاد که چند درصد این 1000 مورد (جدید و قدیم) فقط جدید هستن؟ جواب میشه 10 درصد

Iris

New member
سلام دوست عزیز ممنون بابت لینک بسیار خوبتون واقعا ب جا بود دوست داشتم تو این وقت باقی مونده تا کنکور تست جدید داشته باشم متشکرم:riz304::riz304:

sara25

New member
سلام دوستان:riz304: تو این مدت باقیمانده داشتن یه منبع خوب تست خیلی میتونه مفید باشه..
به پیشنهاد یکی از دوستان این منبع رو معرفی میکنم که توسط رتبه های برتر تالیف شده امیدوارم مفید باشه:

بانک سوالات ایران اپیدمیولوژی
تالیف عباس عباسی قهرمانلو، سهیل حسنی پور، رضا پاکزاد، عبادالله شیری ملک آبادی
همراه با پاسخ تشریحی

فرهنگ و اصطلاحات اپیدمیولوژی
تالیف عباس عباسی قهرمانلو، سهیل حسنی پور، رضا پاکزاد، عبادالله شیری ملک آبادی

موفق باشید..

دوستان جواب سوالهای آماری من را بدید لطفا مثل همیشه :rose:

یک سوال راستی با تغییر سیاست کشور در زمینه تنظیم خانواده نظرتون راجع به سوالات این بخش چیه ؟

- - - Updated - - -

از بین 4 هزار خانواده 4 فرزندی انتظار میرود چند خانواده 2 پسر داشته باشند؟

دوستان یکی توضیح بده لطفا که از کجا میفهمیم الان باید از چه احتمالی استفاده کنیم

برنولی - هندسی- پواسن و دو جمله ای و فوق هندسی و...

خواهشا خیلی ساده و روان من همه رو قاطی کردم :smilies-azardl (181

اگر احتمال کاهش درجه تب بیمار 0.2 و افزایش ان 0.4 باشد احتمال ثابت ماندن درجه تب بیمار چیست ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا