سلام دوستان عزیز. من از شهریور شروع کردم به خوندن ولی سر جمع 20 ساعتم نخوندم. امروز واقعا ناراحتم از زمان رفته. اوضاع زندگیم هم حسابی بهم ریخته و اعصاب ندارم.
شما چی خوندید؟ کیا هستن؟ چرا انقدر سوت و.کوره
یکم انگیزه لطفا. متشکرم
سلام من از مهر با انگیزه خیلی زیاد شروع کردم ولی مشکلی پیش آمد که نتوانستم ادامه بدهم .
از اول آذرماه دوباره شروع کردم . من هر روز به اینجا سر می زنم ولی کسی نیست .
امروز خوشحال شدم که یک نفر دیگر هم به اینجا سر زد.
شما هم از امروز شروع کنید تا با هم پیش برویم تا رسیدن به موفقیت.
[سلام
خسته نباشین
اوایل تابستان با مطالعه روزی 2 ساعت شروع کردم اما بخاطر مشغله کاری نتونستم بیش از دو هفته ادامه بدم
از پریروز دوباره شروع کردم
امیدوارم با همراهی شما دوستان بتونم به نتیجه برسم
به امید موفقیت همه دوستان حاضر
از کتابای کاربردی شروع کردم که اصلن در هیچ منبعی نداریم
هدفم اینه که یک ماه اول، بیشتر با موضوعات و سوالات آشنا بشم
درست مثل اینکه رفته باشی سر جلسه آزمون و یا دانشگاه، تازه دستت بیاد که از رشته ات هیچی بلد نیستی
یا دانشگاه علامه تهران قبول بشی در حالی که حتی نمی تونی یک کلمه انگلیسی رو از روش بخونی در کل اول شناختن الویت های اول و شناخت نقاط ضعف خودمان
سلام
من از نمونه گیری دکتر عمیدی شروع کردم . در حال حاضر روز دو تا سه ساعت بیشتر نمی توانم بخوانم .
اما حضور شما دوستان موجب ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر می شود .
روزی دو سه ساعت بخصوص که اگر پایه درسی ضعیف باشد نباید انتظار نتیجه قبولی یا قبولی در انتخابهای اول را داشت
تجربه من می گوید برای الان کف مطالعه هفته ی 28 ساعت بهتر باشد این زمان حداقل زمان ممکن است
آدما همیشه برای دغدغه هاشون بیشترین بها رو میدن
اگه قبولی در این رشته رو میخواینن با ید دید آیا جزو دغدغه هاتون هست؟ واقعا چقدر در طول روز بهش بها میدین؟؟؟؟؟؟؟
من دوران لیسانسم رو 7 ساله گذروندم. با شل گرفتن و درس نخوندن. الان معدلم زیر 13 هست و جایی هم نتونستم استخدام بشم.متاسفانه آدمی نیستم که پشتکار زیادی داشته باشم. 3 ساله دنبال کارم.شک دارم با ارشد آمار زیستی هم جایی بتونم استخدام بشم.
دوستان خواهشا حرفای من روی شما تاثیر نذاره و درستون رو بخونید. فقط من خیلی ناامید هستم.
دوست گلم سلام متاسفانه من بخاطر برخی مشکلات تغییر رشته دادم اما همچنان بخاطر شوق و میلی که به این رشته و همراهانش دارم پیگر انجمن هستم و خوشحال میشم اگه کمکی ازم بربیاد
به نظر من زبان رو از منبع دیگه ای دنبال کنید چون زبان انلیسی کنکور اصلا به آمار ربطی نداره کتاب لزگی عالیه یا 504 و مطالعه ی کنکورها . چون لغتهای مورد استفاده در کنکور علوم پزشکی مربوط به لغات تخصصی پزشکی هست.
اما چون برای هر دو کنکور میخونید بهتره از 504 یا 1100 لغت یا اینجور منابع رو بخونین
موفق باشید