مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parasto0o

New member
مشاهده فایل‌پیوست 4563

این نظر من هست اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنید

قضیه ی حد مرکزی فقط در مورد میانگین صدق میکنه نه خود متغییر x مثلا....این نکته رو در نظر داشته باشید و هم چنین تحت شرایطی صادقه ک یکیشون متناهی بودن واریانسه

simin30

New member
سلام به همه دوستاي گلم
love-125.gif

nerci
sts92
mgholyan
immortal
narjes
pegii
rahele
كرهاني
و ...
ايشالا كه درس خوندنتون خوب پيش بره و امسال يكي از بهترين سالهاي زندگيتون باشه
friends-071.gif

sts92

New member
قضیه ی حد مرکزی فقط در مورد میانگین صدق میکنه نه خود متغییر x مثلا....این نکته رو در نظر داشته باشید و هم چنین تحت شرایطی صادقه ک یکیشون متناهی بودن واریانسه
منم اولین چیزی که به ذهنم رسید نرمال صفر و یک بود اما مجهول بودن واریانسش منو به شک انداخت
دقت کنید بیان شده میانگین و واریانس مجهول
واریانس مجهول باشه توزیع میانگین نمونه وقتی تقریبا نرمال هستش که حجم نمونه زیاد .........؟سایر دوستان نظری ندارن
میشه بگید اشنباه من کجاست ؟

parasto0o

New member
منم اولین چیزی که به ذهنم رسید نرمال صفر و یک بود اما مجهول بودن واریانسش منو به شک انداخت
دقت کنید بیان شده میانگین و واریانس مجهول
واریانس مجهول باشه توزیع میانگین نمونه وقتی تقریبا نرمال هستش که حجم نمونه زیاد .........؟سایر دوستان نظری ندارن
میشه بگید اشنباه من کجاست ؟

اگه توزیع نرمال باشه، با هر تعداد نمونه توزیع میانگین نرمال هستش.
اگه توزیع نرمال نباشه، در حجم نمونه های بالا توزیع میانگین به نرمال گرایش پیدا میکنه.تحت یک سری شرایط:1-واریانس متناهی...نه لزوما معلوم2-مستقل بودن نمونه هایی ک میگیریم و یکی دیگه فک کنم ک یادم نیس...مهم ترینش متنهای بودن واریانسه

SEM

New member
بچه ها کیا آزمون سنا رو دادن؟
به نظرتون خوبه ثبت نام کنیم؟
راستی سوالات آزمون اول رو چطوری میشه پیدا کرد؟

SEM

New member
یه خسسسسسته نباشید هم باید به همه بچه های گل و با اراده آماری بدم
ایام به کامتون باشه عزیزان:4d564ad6:

pegii

New member
سلام دوس جونم:(40):کجایی!؟چشت کردم؟دیگه گزارش نمیدیااااا!!!:smiliess (3)::21:

biosta

Well-known member
سلام ، سرم خیلی شلوغه ، ایمیل هم برایم کم فرستاده نمیشه پس اگر مطلبی را دوستان ازم درخواست می کنید که برایتان نمی فرستم دوباره بهم ایمیل بزنید
سعی ام رو می کنم که کارتان را راه بیندازم

simin30

New member
سلام دوس جونم:(40):کجایی!؟چشت کردم؟دیگه گزارش نمیدیااااا!!!:smiliess (3)::21:

سلام پگي جون
از اونجايي كه به مخاطب خاصي اشاره نكردي من جواب ميدم:)
من طبق برنامه سنا پيش ميرم.
احتمال و كاربرد قهرماني و احتمال مقدماتي بهبوديان رو با هم يخونم. الان متغيرهاي تصادفي ام.
نمونه گيري تصادفي ساده+با احتمال متغير +ابتداي طبقه بندي ام
رگرسيون خطي ساده رو قبلن خوندم بدون مرور
طرح آزمايشها تك عاملي+بلوك بندي+مربع لاتين
ناپارامتري تك نمونه اي دورها+ كالموگروف اسميرنوف+نيكويي برازش

SEM

New member
سلام دوس جونم
من اهل گزارش دادن نیستم ولی دارم طبق برنامه ام پیش میرم
خوب درس بخونیا وگرنه...:p7977cujr38iyymsu8:

pegii

New member
سلام دوستای عجیجم:bunnyearsmiley:منم دارم کم کم پیش میرم اما امروز که ناپارامتریم تموم شد به این نتیجه رسیدم که کلا قاطی کردم:smiliess (12):
بچه ها من تو تشخیص آزمونا مشکل دارم! اون فایلی که دوس عزیز برام فرستاده"کدام آزمون آماری را انتخاب کنیم"رو هم خوندم اما بیشتر قاط زدم:shocked:من نیاز به کمک فوری دارم.......کممممممک...........:smiliess (2):

parasto0o

New member
سلام دوستای عجیجم:bunnyearsmiley:منم دارم کم کم پیش میرم اما امروز که ناپارامتریم تموم شد به این نتیجه رسیدم که کلا قاطی کردم:smiliess (12):
بچه ها من تو تشخیص آزمونا مشکل دارم! اون فایلی که دوس عزیز برام فرستاده"کدام آزمون آماری را انتخاب کنیم"رو هم خوندم اما بیشتر قاط زدم:shocked:من نیاز به کمک فوری دارم.......کممممممک...........:smiliess (2):

من یه عکس از فایلم میگیرم میذارم همین جا

biosta

Well-known member
اگر حساب زبان انگلیسی رو جدا کنیم ، باید بگویم که فرارترین درس برایم ناپارامتری بود
احتیاج به این هست که اطلاعاتت را سازماندهی کنی و چندین و چندین با مرور کنی
ضمن این که تست های سال های قبل برای درس ناپارامتری نیز به مقدار زیاد آموزنده خواهد بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا