مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Narjes.Saghaei

New member
کاربر پرستو رتبه ی دو کنکور 92هست
زبان انگلیسی رو هم به گمانم 50 در صد زده بودند
صحبت هایشان ارزش مند هست و بسیار مفید حتما" گوش کنید

29 هفته ی دیگه که استرس نداره ، حتی خود جلسه کنکور هم استرس زیادی نداره
جو رو برای خودتون تغییر دهید ،
استرس کمش خوبه اما استرسی که باعث عدم انجام درست امور شود برای کسانی می تواند وجود داشته باشد که می خواهند تازه بروند کنکور بدهند برای ورود به دانشگاه
نه شما که تجربه دارید و کنکور تا به حال دادید و سنتان 18 سال نیست
حتی از یک زمانی به بعد من پیشنهاد می کنم که روز شما معکوس کنکور برای خودتان بزنید ، بعد با عبارت 29 هفته شما دچار استرس می شوید
در نگاه تان به کنکور تغییر ایجاد کنید با این طرز فکر نمی توانید در حد توانایی هایتان در جلسه کنکور حاضر شوید .

احتمالا این استرس به این خاطره که احساس می کنم از درس ها عقب هستم ....
:14:

کرهانی

New member
سلام دوستان
متأسفانه اینترنتم تمام شده و مجبورم با گوشی بیام
من فعلأ آمارریاضی میخونم و بعد از اون درسارو مرور میکنم

biosta

Well-known member
سلام دوستان
متأسفانه اینترنتم تمام شده و مجبورم با گوشی بیام
من فعلأ آمارریاضی میخونم و بعد از اون درسارو مرور میکنم

سلام ، خیلی خوبه ، همین طور ادامه بده
مطالعه به طور مدون، مستمر و منظم باعث میشه که نتیجه خوبی از برای تلاش هایت بگیری
:rose: موفق تر از همیشه باشی در برنامه ات .

کرهانی

New member

سلام ، خیلی خوبه ، همین طور ادامه بده
مطالعه به طور مدون، مستمر و منظم باعث میشه که نتیجه خوبی از برای تلاش هایت بگیری
:rose: موفق تر از همیشه باشی در برنامه ات .

ممنونم آقای کیانی؛3فصل آمار ریاضی و 2فصل از روی پردازش خوندم
شیرینه

mgholyan

New member
سلام.من بعد از يه غيبت طولاني اومدم.خيلي خوب خونديد همتون.ولي من اوضاع درسيم خوب نيست.اين يكي دوهفته درگير شغل جديدم بودم كه خيلي خيلي هم وقت گيره و ساعت هاي ازاد من به كمتر از 6 ساعت رسيده.ميخونم ولي كم.ولي چون ميدونم ديگه كاري ازم ساخته نيست و نميتونم بيشترش كنم راضي ام. راستي بچه ها كتاباي پردازش خيلي عالي ان.به نظر من به خوندنشون مي ارزن...موفق باشين تو برنامه هاتون

mgholyan

New member
هرکسی را بایستی با خودش مقایسه کرد و مقایسه برای این فقط خوب هست که ببینیم کجا ایستاده ایم نه این که خود را بالاتر و پایین تر از دیگران بپنداریم
دوتا از هم کلاسی های من که دارند ارشد آمار زیستی مشهد درس می خوانند همسر دارند ، بچه دارند ، کارمند هستند و زندگی شان شهرستان هست و مرتب در حال رفت و آمد هستند
به نظر میاد دلایل محکمی داشته باشند اگر نخواهند درس بخوانند اما چرا با این شرایط با من همکلاسی شده اند؟
چرا؟
-چون وقتشان را کاملا" مفید استفاده می کنند ،
-چون انگیزه اش را دارند ( اگر به نوشته های چند ماه قبل من توجه کنید گفتم ،
شروع به درس نکنید!
تا وقتی که واقعا" تصمیم تان را نگرفتید شروع نکنید
فقط بروید دنبال این که چرا می خواهید ارشد قبول شوید
با قبول شدن چی بدست می آورید ،
اگر قبول نشوید چه کار می کنید
آیا به آنجا می رسید که بگویید با نصف شدن ظرفیت پذیرش باز هم بایستی به خواسته ام که قبولی ست برسم یا بهانه را ردیف می کنید ....
-چون باور کردند که می توانند ( همیشه گقتم قبولی از خودباوری شروع میشه )
- چون شروع نکرده جا نزدند ( از ترس شکست : بهتره اصلا" شروع نکنم تا شکستی هم نباشد ! )
-چون زندگی را تماما" راحت طلبی ندیدند ، ( به نظرم رشد در شرایط سخت بوجود میاد )
چون ...

انگيزه دارم خيلي هم انگيزه دارم ولي كارم و وقتاي اشغال شده روزم و ته مونده وقتاش كه نميبود بهتر بود و خستگي هاي ذهني بعضي اوقات آدم رو دلسرد ميكنه.مرسي كه مثال عيني زدين چون جرقه اي شد خودش.

rahele.t

New member
سلام دوستان عزیز. آخرین گزارش: باتاچاریا فصل 11، 12، 14. ریاضی متن فصل مشتق. احتمال تمرینات فصل 6، فصل 7 و 8 و 9. فقط تمرینات فصل 3. ساعت مطالعه: 40 ساعت. (انشاا... این درسا که تموم بشه علاوه بر مرور دوباره اینا یا یه جورایی دوباره خوندنشون برای فهم بیشتر مطالب، بقیه دروسم شروع میکنم).

آخرین ویرایش:

pegii

New member
سلام......گزارش این هفته فصله 10و11و12احتمال پردازش وفصله6و7و8ناپارامتری!!!!!!!!!

sts92

New member
سلام
خد قوت به همه دوستان
منم تا اینجا راضی هستم از مطالعه ام
همه درسا رو با هم پیش میبرم بجزناپارامتری بقیه درسا رو شروع کردم همه درسا خوب پیش میرن جز زبان چقدرت ماهارتهای لزگی زمان بر هستش من فقط مهارت در ک مطلبش رو در حال حاضر میخوتن
تااینجام آمار احتمال تموم کردم دوره دومش رو شروع کردم که فصل اولش امروز تمم میشه
ریاضی 3 فصل خوندم (یاد اوری- تابع - حد)
رگرسیون بازرگان اوایل فصل 2
نمونه 1اوایل فصل 2
طرح مونت گومری فصل 1 و 2 تموم کردم
احتمال پردازش فصل 3-4 تموم کردم و اوایل فصل 6
زبان مهارت1-2 خوندم و تافل 10 درس خوندم.
ساعات مطالعه ام بطور میانگین 5.5 ساعت در روز هستش البته بجز جمعه ها که درس نمیخونم.
امروز خسته شده بودم گفتم بیام یه انگیزه ای بگیرم.

sts92

New member
بنظرتون امسال آزمون خرداد هست یا تیر ماه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا