ببخشید دوستان دیگه واقعا سواد من به این تعداد سوال نرسید
9-10-12-13-14-17-24-32-33-37-38-48-59-66
سال 92_93
اگه لطف کنید جواب این سوال ها رو بفرستید خوشحال میشم من بلد نیستم اینجا آپلودش کنم اگه فاطمه خانم بلد باشه ازش میخوام بذاردش اگه نه که با ایمیل مجبوریم بفرستیم
سلام ، دستتون درد نکنه ولی اگه یکم هماهنگ با گروه عمل میکردین بهتون میگفتم که تمام سوال های اون سال مال بنده بوده و منم اتفاقا 60 درصدشو توی یه روز قبل عید حل کردم و پاکنویس کردم یه کمی وقت بذارم چندتای دیگش رو از کتابا پیدا میکنم ، الان دوباره کاری شده و... چه عرض کنم....
سلام مجبورم کردید برم چند صفحه از تاپیک ها رو بخونم و ببینم واقعا اونی که باید چه عرض کنه منم یا شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prinses ای بابا چه وضعشه چرا پیامای هماهنگی جواب کنکور ها حذف شده ، غیر از اونی که پیام میذاره کی میتونه پاک کنه؟ مدیر؟ کی؟
Faal سلام
نترسید مشکلی پیش نمیاد معمولا
متن زیر رو کپی کنید و بعنوان امضای خودتون قرار بدید تا همه در جریان قرار بگیرند
Prinses
FaAl عزیز فکنم سوالی که ازت پرسیدم رو قبل از پاک شدن ندیدی . گفته بودی سوالای پیرارسال(که میشه همون 92/93) رو جواب میدی تا عید؟ چندتاشو ؟ همه رو؟ یا باهم قسمت کنیم؟
Faal بله ندیده بودم
اگه اجازه بدید من برای هفته آینده بعنوان عیدی براتون جوابهایی رو که تونستم حل کنم رو برای دوستان ایمیل میکنم
Prinses اره باهات موافقم فاطمه
ولی الان که faAlگفت من سوالایی رو که بتونم جواب میدم مال پیرارسال ، خب فاطمه صبر کنیم ببینیم کدوم سوالا رو نمیتونه من حل میکنم ، بعد اولین نفری که اومد داوطلب شد تو بهش قسمتی از پارسالو بده اگه نیومد که من میام کمک تو ... ok?
بچه هاودست بجنبونید که نیوفته برای خیلی بعد عید ! همون 13 یا 14 تموم بشه
Faal سلام
سال نو همگی مبارک (5 فروردین)
تنبلی بسه از امروز دوباره شروع میکنیم به یاری خدا
سوالات 92-93 تقریبا 60درصدشو حل کرده دارم دوستان زحمت بقیه سالها رو بکشن تقسیم کنید همین روزا میزارمش که همه استفاده کنند!!!!
Prinses سلام ، دستتون درد نکنه ولی اگه یکم هماهنگ با گروه عمل میکردین:33::wacsmiley: بهتون میگفتم که تمام سوال های اون سال مال بنده بوده و منم اتفاقا 60 درصدشو توی یه روز قبل عید حل کردم و پاکنویس کردم یه کمی وقت بذارم چندتای دیگش رو از کتابا پیدا میکنم ، الان دوباره کاری شده و... چه عرض کنم
Prinses ببخشید دوستان دیگه واقعا سواد من به این تعداد سوال نرسید
سال 92_93
اگه لطف کنید جواب این سوال ها رو بفرستید خوشحال میشم من بلد نیستم اینجا آپلودش کنم اگه فاطمه خانم بلد باشه ازش میخوام بذاردش اگه نه که با ایمیل مجبوریم بفرستیم
کسی هماهنگ رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟
بگذریم وقت برای کش دادن این حرفها نداریم
لطفا ایمیل کنید به ایمیل عمومی این تاپیک تا همین رو که شما زحمت کشیدید رو برا همه میل کنیم!!!
موفق باشید
14 تا سواله که البته سوال 34 هم هست آخر سوال رو گیر کرده بودمببخشید دوستان دیگه واقعا سواد من به این تعداد سوال نرسید
سال 92_93
14 تا سواله که البته سوال 34 هم هست آخر سوال رو گیر کرده بودم
جای این سوال ها توی عکس هایی که گرفتم خالی گذاشتم لطف کنه یه دوست عزیزی برام جواباشونو بنویسه عکس بگیره به ایمیلم بفرسته من پاک نویس میکنم سر جاش و دوباره عکس میگیرم و
براش میفرستم که کامل بشه بدون این 14 تا ارزش زیادی نداره اصل اوناییه که سخت بوده ...
آدرس ایمیل منو ازم توی پیام شخصی بخواید بهتون میگم ممنون از همکاری دوستان....
از این سوالهایی که گفتی، من چندتاشو حل کردم:
17-32-34-37-59
جوابها رو میفرستم به ایمیلت
.........................
33 هم الان حل شد