مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

prinses

New member
روزی سه چهار ساعت خخخخخخ
بخدا راست میگم ... امیدوار شو دوستم

fateme5

New member
ببخشید دوستان دیگه واقعا سواد من به این تعداد سوال نرسید
9-10-12-13-14-17-24-32-33-37-38-48-59-66
سال 92_93
اگه لطف کنید جواب این سوال ها رو بفرستید خوشحال میشم من بلد نیستم اینجا آپلودش کنم اگه فاطمه خانم بلد باشه ازش میخوام بذاردش اگه نه که با ایمیل مجبوریم بفرستیم

مرسی دوست گلم. جوابهاتو دیدم. دستت درد نکنه:riz304:
کدوما رو آپلود کنم؟ جوابهای خودت که برام فرستادی رو؟

prinses

New member
سلام خواهش میکنم وظیفه بود
نه فاطمه جان اونایی که دستته فعلا ناقصه ببینیم کسی بقیشو جواب میده اون عدد هایی که نوشتم تو پیام بالایی ، بعد که کامل شد یا آپ میکنیم یا ایمیل ... ممنون گلم :-*

faAl

New member
سلام ، دستتون درد نکنه ولی اگه یکم هماهنگ با گروه عمل میکردین بهتون میگفتم که تمام سوال های اون سال مال بنده بوده و منم اتفاقا 60 درصدشو توی یه روز قبل عید حل کردم و پاکنویس کردم یه کمی وقت بذارم چندتای دیگش رو از کتابا پیدا میکنم ، الان دوباره کاری شده و... چه عرض کنم....

سلام مجبورم کردید برم چند صفحه از تاپیک ها رو بخونم و ببینم واقعا اونی که باید چه عرض کنه منم یا شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prinses ای بابا چه وضعشه چرا پیامای هماهنگی جواب کنکور ها حذف شده ، غیر از اونی که پیام میذاره کی میتونه پاک کنه؟ مدیر؟ کی؟

Faal سلام
نترسید مشکلی پیش نمیاد معمولا
متن زیر رو کپی کنید و بعنوان امضای خودتون قرار بدید تا همه در جریان قرار بگیرند

Prinses
FaAl عزیز فکنم سوالی که ازت پرسیدم رو قبل از پاک شدن ندیدی . گفته بودی سوالای پیرارسال(که میشه همون 92/93) رو جواب میدی تا عید؟ چندتاشو ؟ همه رو؟ یا باهم قسمت کنیم؟

Faal بله ندیده بودم
اگه اجازه بدید من برای هفته آینده بعنوان عیدی براتون جوابهایی رو که تونستم حل کنم رو برای دوستان ایمیل میکنم

Prinses اره باهات موافقم فاطمه
ولی الان که faAlگفت من سوالایی رو که بتونم جواب میدم مال پیرارسال ، خب فاطمه صبر کنیم ببینیم کدوم سوالا رو نمیتونه من حل میکنم ، بعد اولین نفری که اومد داوطلب شد تو بهش قسمتی از پارسالو بده اگه نیومد که من میام کمک تو ... ok?
بچه هاودست بجنبونید که نیوفته برای خیلی بعد عید ! همون 13 یا 14 تموم بشه

Faal سلام
سال نو همگی مبارک (5 فروردین)
تنبلی بسه از امروز دوباره شروع میکنیم به یاری خدا
سوالات 92-93 تقریبا 60درصدشو حل کرده دارم دوستان زحمت بقیه سالها رو بکشن تقسیم کنید همین روزا میزارمش که همه استفاده کنند!!!!

Prinses سلام ، دستتون درد نکنه ولی اگه یکم هماهنگ با گروه عمل میکردین:33::wacsmiley: بهتون میگفتم که تمام سوال های اون سال مال بنده بوده و منم اتفاقا 60 درصدشو توی یه روز قبل عید حل کردم و پاکنویس کردم یه کمی وقت بذارم چندتای دیگش رو از کتابا پیدا میکنم ، الان دوباره کاری شده و... چه عرض کنم

Prinses ببخشید دوستان دیگه واقعا سواد من به این تعداد سوال نرسید
سال 92_93
اگه لطف کنید جواب این سوال ها رو بفرستید خوشحال میشم من بلد نیستم اینجا آپلودش کنم اگه فاطمه خانم بلد باشه ازش میخوام بذاردش اگه نه که با ایمیل مجبوریم بفرستیم

کسی هماهنگ رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟

بگذریم وقت برای کش دادن این حرفها نداریم
لطفا ایمیل کنید به ایمیل عمومی این تاپیک تا همین رو که شما زحمت کشیدید رو برا همه میل کنیم!!!

موفق باشید

آخرین ویرایش:

faAl

New member
سلام
وقت همگی بخیر
یه سوال از استاد بزرگ یا هر کدوم از دوستان
من خیلی خوب نمیتونم لغت حفظ کنم ایرادم کجاست
تیک8 هم درست کردم ولی خیلی جالب نبود
کمککککک

biosta

Well-known member
سلام
بنظر بنده ساعات مطالعه خود را افزایش دهید اما هیچ درسی را حذف نکنید
مگر نمی خواهید قبول شوید در اولویت بالاتر
پس حتی یک تست هم اهمیت دارد و از همین طرح 2 و نمونه گیری دو نیز سوالات اسانی خواهد آمد که حیفه از دست بدهید
الان برای خواندن مباحث جدید تقریبا دیگر وقت نیست و بهتره وقت را برای مرور و تست زنی بگذارید
برای مباحثی هم که نخواندید بهتره ببینید سوالات سالهای قبل (پنج سال اخیر )از آن مبحث چگونه بوده خواندن را بهمان جهت هدایت کنید
مثلا برای طرح دو تعریف انواع طرح ها و تفاوت انواع طرح ها
برای نمونه گیری دو هم همچنین مفاهیم و تعارف نمونه گیری ها و تفاوت آنها با یکدیگر
هیچ درسی را کامل حذف نکنید کنار گذاشتن کامل ناپارامتری یا یک درس دیگر باعث می شود ضربه شدیدی به رتبه تان بخورد
اگر زبان انگلیسی را حذف کنید در رتبه تان تاثیر منفی دارد اما زیاد نه
می دانید که صفر نزدن زبان انگلیسی بک امتیاز مثبته که رتبه را بهتر و بهتر می کند و اهمیت زبان برای کسب رتبه های برتر بهتر مشخص می شود
برای هر لغت گاهی باید یک تصویر سازی ذهنی پیدا کنید یا یک رابطه پیدا کنید
با تکرار مباحث بیشتر و بیشتر و بهتر در ذهنتان سازمان دهی و یادآوری می شوند و این یعنی سرعت عمل بالا در جلسه کنکور
اغلب داوطلبان جدی در جلسه کنکور وقت کم می آورند که همان طور که گفتم می تواند به علت یادآوری کند مطالب در جلسه کنکور باشه که آن هم می تونه علت اش
کم خوابی - مرور کم در دوره ی جمع بندی و نیز عدم تسلط به مبحث باشه و نیز اضطراب و استرس
پس توصیه من برای شما توکل بیشتر به خدا و با توجه به وقت باقی مانده
مرور بیشتر مباحث است
اگر امسال قصدتان قبولی است کنکور آزمایشی هم شرکت کنید حتما حتما
با تلاشی که دارید حتما به اهدافتان در زندگی و تحصیل میرسید منم دعاگوی تان هستم

prinses

New member
قرار بود اگه تونستید حل کنید تا هفته اخر یعنی قبل از عید بگید که حل کردید یا نه ، منم روز قبل تحویل سال دیدم خبری نشد حل کردم ، بعضیاشم اون روز که پیام گذاشتم گفتم 60 درصد حل شده بقیشم ببینم چقدرو حل میکنم ، حل کردم ، به یه تعدادم سوادم نرسید و موند
حالا بازم من معذرت میخوام و شرمندم حتما من بد فهمیده بودم
اگه کسی لطف کنه سوالای ناقص رو حل کنه ممنون میشم شماره سوال های حل نشده در همین صفحه توی پیام بالایی ها هست ....
کامل میکنم ایمیل میکنم برای همه

prinses

New member
ببخشید دوستان دیگه واقعا سواد من به این تعداد سوال نرسید
سال 92_93
14 تا سواله که البته سوال 34 هم هست آخر سوال رو گیر کرده بودم
جای این سوال ها توی عکس هایی که گرفتم خالی گذاشتم لطف کنه یه دوست عزیزی برام جواباشونو بنویسه عکس بگیره به ایمیلم بفرسته من پاک نویس میکنم سر جاش و دوباره عکس میگیرم و
براش میفرستم که کامل بشه بدون این 14 تا ارزش زیادی نداره اصل اوناییه که سخت بوده ...
آدرس ایمیل منو ازم توی پیام شخصی بخواید بهتون میگم ممنون از همکاری دوستان....

fateme5

New member
14 تا سواله که البته سوال 34 هم هست آخر سوال رو گیر کرده بودم
جای این سوال ها توی عکس هایی که گرفتم خالی گذاشتم لطف کنه یه دوست عزیزی برام جواباشونو بنویسه عکس بگیره به ایمیلم بفرسته من پاک نویس میکنم سر جاش و دوباره عکس میگیرم و
براش میفرستم که کامل بشه بدون این 14 تا ارزش زیادی نداره اصل اوناییه که سخت بوده ...
آدرس ایمیل منو ازم توی پیام شخصی بخواید بهتون میگم ممنون از همکاری دوستان....

از این سوالهایی که گفتی، من چندتاشو حل کردم:
17-32-34-37-59
جوابها رو میفرستم به ایمیلت

.........................
33 هم الان حل شد

آخرین ویرایش:

prinses

New member
ممنون پس 9 تای دیگه موند :) منتظریم بچه ها بشتابید خخخخ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :)))))))

fateme5

New member
از این سوالهایی که گفتی، من چندتاشو حل کردم:
17-32-34-37-59
جوابها رو میفرستم به ایمیلت

.........................
33 هم الان حل شد

بچه ها من تازه فهمیدم که سوال 59 رو اشتباه حل کردم. و جواب درستشو بلد نیستم:33:
پس بی زحمت روش فکر کنید. این مدل سوال رو تو تستهای کنکور زیاد دیدم!

به نظر سوال آسونی میاد!

fateme5

New member
بچه ها سوال 59 رو اینجا میذارم، روش فکر کنین و اگه چیزی به ذهنتون میرسه، همینجا یه کم در موردش توضیح بدین.

Untitled.png

راستی گزینه ی درست میشه گزینه ی الف

prinses

New member
فاطمه فکنم خودمون دوتا کلا هستیم اینجا.... استاد بزرگم پیداش نیست ایمیلشم چک نکرده فکنم هنوز تو تعطیلاته ... خوش بحال همه من استرسم شروع شده :(((((( وای یییی

faAl

New member
سلام
رتبه های نفرات اولم نگاه کنید هیچ کس 100 نزده
همینهارو که زحمت کشیدید رو بفرستید تا بقیه اش
میشه؟؟؟؟؟!!!!!

amin.ghz

New member
فاطمه خانوم،یا سوال غلطه یا جواب غلطه یا من از یه سری فرمول بی خبرم.به هر دری زدم جواب شد 1-. sst رو حساب کردم، ssr رو حساب کردم.از فرمول b1^2.ssx = ssr حساب کردم.اگه خنگ بازی در آوردم بگید بدونم.
این سوالا رو نروم راه می رنننننننننن...:smiliess (2)::13:

fateme5

New member
پس طاهرا این سواله کلا مشکل داره که هیچکی نمیتونه به جواب 8 برسه!

من یه راه حل رفتم که جواب برابر8 بدست اومد. ولی نمیدونم اینجا تکلیف n که در صورت سوال داده چی میشه؟
آیا n-1 برای مخرج sx^2 لازم نیست؟
این جواب منه:
Untitled2.png

amin.ghz

New member
s^2 که واریانسه.باید در n یا n-1 ضرب بشه تا به ssx و ssy برسیم.ینی ممکنه تو این سوال منظورش از s^2ها ss بوده باشه؟
من همین مدلی حل کردم، یکبار با n یکبار با n-1.جوابا تقریبا یکی بود و تقریبا 1 بود.
اینجوری که شما حل کردین به نظر میاد درسته.

راستی لطفا بگین این سوال مال چه سالیه؟

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
این سوال مال سال 92-93 هستش.

نمیدونم شاید منطور از sx^2 همون مجموع (xها منهای میانگینشان) بوده! همچین چیزی میشه؟

amin.ghz

New member
به عنوان مثال ssx می شه sx^2 یعنی واریانس x می شه ssx تقسیم بر n-1 یا n. اینجا نوشته sx^2 اما مثه ssx برخورد کرده و توقع داشته ما بفهمیم.خدا رحم کنه...

prinses

New member
دوستان یه نکته ای رو برای همگان عرض کنم ، به سوالات سالهای قبل اینطور نگاه نکنید که اگه شما باشید بعضیا رو جواب نمیدین .... الان سر کنکور نیستید پس همه سوال ها رو شده از کتاب و استاد کمک بگیرید حل کنید برای خودتون و یادش بگیرید تا سر کنکور حلش کنید ، الان مرحله یاد گیری هستید نه آزمون ... درسته ازمونم از خودتون میگیرید ولی بعدش باید همشو یاد بگیرید ...

بله یکی دوتا رو میخوام برم از استادم بپرسم اگه شد کامل اگه نشد همینو تا دو روز دیگه میفرستیم ، هرکی هم حل کرد آپ کنه من بنویسم ... تا دو روز دیگه حتما همه جوابا رو دارن دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا