طبق عکس میفرستی به باکس دوم فرداش دوباره میایی از باکس دو مرور میکنی بعد میفرستی به باکس سهسلام دوست عزیز من امروز شروع کردم.وقتی کلمات انتقال دادی به جعبه لایتنر بعد یه دور خوندی بعد چکار کنیم که ثبت بشه تو ذهنمون؟
سلام دوست عزیز خواهشا فارسی بنویسیدsalam dostan
mise begin esme daghighe ketabe lezgi chye va entesharateh kojast
dar zemn aya mese tafel besorat dars be darse ya inke chize digeeye?
masalan har dasi ye tedad loghate khasi dare ?
mamnon kesi bashe dorost rahnemaee kone:heart:
متاسفانه باید کتاب رو بخرید :smiliess (12): درسنامه جامع - ارشد علوم پزشكيدوست عزیز من امروز واسه اولین بار 30 تا لغت خوندم.متنی که بعد از خوندن باید ترجمه کنیم همینجاس لینکش؟یا باید کتابشو بخریم؟
سلام جواب براتون پخ شدسلاااام....من یکی دو روزه میخوام شروع کنم...یعنی یجوراایی شروع کردم....ولی جعبه لایتنر اصن بااز نمیشه....چه باید کرد؟؟!!!
سلام جواب براتون پخ شد
سلام با توجه به قابلیت های خودتون میگید که در روز چند تا لغت میتونید حفظ کنید مثلا 30 تا بعد طبق روش زیر عمل میکنید
روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی اسم شما به لیست اضافه شد موفق باشی
افرین بر شما شما باید مهارت یک رو 16 شهریور تموم میکردید نه امروز گفتم در جریان باشید . باشه هر جور خودتون صلاح میدونید
بله برید مهارت دو بعدا دوباره دوره میکنیدسلام
ببخشید من مهارت یک رو تموم کردم از جعبه هم استفاده کردم ولی همه رودرست حفظ نیستم میشه به نظر شما برم مهارت 2؟
سلام مزیتش اینه که پیوسته میخونی و چون از جعبه لایتنر استفاده میکنی دیر تر لغات رو فراموش میکنی و در ضمن نیاز نیست چندین ساعت رو صرف پیدا کردن لغات سخت و پیدا کردن معنی شون تو دیکشنری بگردی و اشتباهات احتمالی خودت رو هم پیدا میکنیشرمنده که این سوال رو میپرسم ولی مخواستم بدونم مزایای اینجو خوندن زبان چیه؟
چون من تا حالا به این روش زبان نخوندم!
و چه تضمینی وجود داره که بتونیم درصد خوبی از زبان رو در کنکور بزنیم؟
اگه میشه واسم توضیح بدین.ممنون
تا 28 شهریور برای مهارت دو وقت دارید بله باید تا 28 شهریور کل مهارت دو رو تموم کنید
آقا پس من گیج زدم؟!!؟!؟؟!؟!یعنی باید کل مهارت 1 و با تمرین ها و متن ها و سوال های کتاب 16شهریور تموم میکردم؟!؟!؟!؟!؟!؟
دوما من تازه 16 شهریور ظهر کتاب به دستم رسید با الطاف اداره پست!!!!!
خوب مهارت 2 چقدر وقت دارم؟!؟!؟!؟50):
سلام خوش امدید بستگی به هدفتون داره روی یک ساعت تا روز کنکور که 9 ماه مونده میشه 270 ساعت به نظر من کمه حداقل یک ساعت و نیم وقت بذارید و روزی 30 تا لغت لزگی و اگر 504 و تافل رو هم نخوندی 10 تا از 504 و 10 تا از تافل بخونیسلام
من سطحم b2 هست . روزانه 1 ساعت خوبه برای زبان ؟!!
به منم لطف میکنین برنامه بدین ؟
ممنون
1100 لغت فقط نسخه جاوا رو داریم به دردتون میخوره ؟سلام ضمن تشکرازهمه زحماتی که تاحالاکشیدید,آیاامکانش هست براتون که 1100 واژه روهم به همین شکل دربیارید لطفا؟