مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

saeedkhan

New member
hi

salam dostan
mise begin esme daghighe ketabe lezgi chye va entesharateh kojast
dar zemn aya mese tafel besorat dars be darse ya inke chize digeeye?

masalan har dasi ye tedad loghate khasi dare ?
mamnon kesi bashe dorost rahnemaee kone:heart:

mf2009

New member
سلام دوست عزیز من امروز شروع کردم.وقتی کلمات انتقال دادی به جعبه لایتنر بعد یه دور خوندی بعد چکار کنیم که ثبت بشه تو ذهنمون؟
طبق عکس میفرستی به باکس دوم فرداش دوباره میایی از باکس دو مرور میکنی بعد میفرستی به باکس سه
3.png

mf2009

New member
salam dostan
mise begin esme daghighe ketabe lezgi chye va entesharateh kojast
dar zemn aya mese tafel besorat dars be darse ya inke chize digeeye?

masalan har dasi ye tedad loghate khasi dare ?
mamnon kesi bashe dorost rahnemaee kone:heart:
سلام دوست عزیز خواهشا فارسی بنویسید
اسم کتاب درسنامه جامعه زبان کارشناسی ارشد امیر لزگی انتشارات جامعه نگر اینم لینک خرید کتاب ‫درسنامه جامع - ارشد علوم پزشكي‬
به صورت 12 مهارت 200 صفحه متون متفرقه و سوالات آزمون های گذشته

golabatun

New member
دوست عزیز من امروز واسه اولین بار 30 تا لغت خوندم.متنی که بعد از خوندن باید ترجمه کنیم همینجاس لینکش؟یا باید کتابشو بخریم؟

bio7

New member
سلاااام....من یکی دو روزه میخوام شروع کنم...یعنی یجوراایی شروع کردم....ولی جعبه لایتنر اصن بااز نمیشه....چه باید کرد؟؟!!!

saharandishe

New member
سلام ضمن تشکرازهمه زحماتی که تاحالاکشیدید,آیاامکانش هست براتون که 1100 واژه روهم به همین شکل دربیارید لطفا؟

parisa_sisi

New member
سلام
ببخشید من مهارت یک رو تموم کردم از جعبه هم استفاده کردم ولی همه رودرست حفظ نیستم میشه به نظر شما برم مهارت 2؟

آخرین ویرایش:

SEM

New member
سلام با توجه به قابلیت های خودتون میگید که در روز چند تا لغت میتونید حفظ کنید مثلا 30 تا بعد طبق روش زیر عمل میکنید
روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی اسم شما به لیست اضافه شد موفق باشی

شرمنده که این سوال رو میپرسم ولی مخواستم بدونم مزایای اینجو خوندن زبان چیه؟
چون من تا حالا به این روش زبان نخوندم!
و چه تضمینی وجود داره که بتونیم درصد خوبی از زبان رو در کنکور بزنیم؟
اگه میشه واسم توضیح بدین.ممنون

sevill1991

New member
افرین بر شما شما باید مهارت یک رو 16 شهریور تموم میکردید نه امروز گفتم در جریان باشید . باشه هر جور خودتون صلاح میدونید

آقا پس من گیج زدم؟!!؟!؟؟!؟!یعنی باید کل مهارت 1 و با تمرین ها و متن ها و سوال های کتاب 16شهریور تموم میکردم؟!؟!؟!؟!؟!؟
دوما من تازه 16 شهریور ظهر کتاب به دستم رسید با الطاف اداره پست!!!!!
خوب مهارت 2 چقدر وقت دارم؟!؟!؟!؟
:(50):

parisa_sisi

New member
خوب جای نگرانی نیست من مشکلم رو حل کردم و تصمیم این شد که مهارت 2 رو همزمان با لغت های متن در کنار هم بخوانم در ضمن من امروز 100 تا کلمه از مهارت 2 رو خوندم و کمی هم از متن:a2d3:

mf2009

New member
شرمنده که این سوال رو میپرسم ولی مخواستم بدونم مزایای اینجو خوندن زبان چیه؟
چون من تا حالا به این روش زبان نخوندم!
و چه تضمینی وجود داره که بتونیم درصد خوبی از زبان رو در کنکور بزنیم؟
اگه میشه واسم توضیح بدین.ممنون
سلام مزیتش اینه که پیوسته میخونی و چون از جعبه لایتنر استفاده میکنی دیر تر لغات رو فراموش میکنی و در ضمن نیاز نیست چندین ساعت رو صرف پیدا کردن لغات سخت و پیدا کردن معنی شون تو دیکشنری بگردی و اشتباهات احتمالی خودت رو هم پیدا میکنی

- - - Updated - - -

آقا پس من گیج زدم؟!!؟!؟؟!؟!یعنی باید کل مهارت 1 و با تمرین ها و متن ها و سوال های کتاب 16شهریور تموم میکردم؟!؟!؟!؟!؟!؟
دوما من تازه 16 شهریور ظهر کتاب به دستم رسید با الطاف اداره پست!!!!!
خوب مهارت 2 چقدر وقت دارم؟!؟!؟!؟
:(50):
تا 28 شهریور برای مهارت دو وقت دارید بله باید تا 28 شهریور کل مهارت دو رو تموم کنید

دل آرام

New member
سلام
من سطحم b2 هست . روزانه 1 ساعت خوبه برای زبان ؟!!
به منم لطف میکنین برنامه بدین ؟

ممنون

mf2009

New member
سلام
من سطحم b2 هست . روزانه 1 ساعت خوبه برای زبان ؟!!
به منم لطف میکنین برنامه بدین ؟

ممنون
سلام خوش امدید بستگی به هدفتون داره روی یک ساعت تا روز کنکور که 9 ماه مونده میشه 270 ساعت به نظر من کمه حداقل یک ساعت و نیم وقت بذارید و روزی 30 تا لغت لزگی و اگر 504 و تافل رو هم نخوندی 10 تا از 504 و 10 تا از تافل بخونی
روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی

zi_66

New member
سلام سطح من b2 از نظر خودم ضعیفم. روزی 2 ساعت می توم وقت بزارم و 20 لغت حفظ کنم.

بالا