همچنین برای شما [emoji5]امیدوارم جوابا هر چی زودتر بیاد. امیدوارم بعد دیدن جوابا لبای همتون خندون بشه. امیدوارم امروز به یکی از شیرینترین روزای زندگیتون تبدیل شه. امیدوارم بیاد همینجا و خبر قبولی مرحله دومتونم بزارید.
یه سوال اگه استرس نداشته باشی یعنی قراره قبول نشی دیگه آره؟ اخه اونجوری که باید استرس ندارم :65d6a5d6s:
ایکاش بجای اون اطلاعیه تکراری، ظرفیتارو میذاشتن لااقل.:65d6a5d6s:با دیدن اطلاعیه منم دیگه استرس گرفتم کااش نتایجو زودتر بدن خلاصمون کنن
منم دیدم... باز تغییر جدید اهبچه ها این یعنی اینکه ظرفیتها رو الان نمیزنن؟ ب- از آنجا كه رشته هاي داروسازي به صورت یک مجموعه تعریف شده است و به منظور انتخاب هر چه بهتر محل هاي آموزشي براي داوطلبان سایر رشته ها، ظرفيت رشته محل ها به همراه كارنامه كليه داوطلبان پس از برگزاري آزمون مصاحبه بر روي سایت
این مركز از تاریخ 59/17/15 تا 59/17/11 قرار خواهد گرفت و داوطلبان مي توانند بر اساس رتبه و عالقه و با رعایت سایر ضوابط
نسبت به انتخاب رشته محل اقدام نمایند.
منم دیدم... باز تغییر جدید اه
فکر کنم مخصوص داروسازهاست. به ما مربوط نمیشه.بچه ها این یعنی اینکه ظرفیتها رو الان نمیزنن؟ ب- از آنجا كه رشته هاي داروسازي به صورت یک مجموعه تعریف شده است و به منظور انتخاب هر چه بهتر محل هاي آموزشي براي داوطلبان سایر رشته ها، ظرفيت رشته محل ها به همراه كارنامه كليه داوطلبان پس از برگزاري آزمون مصاحبه بر روي سایت
این مركز از تاریخ 10/19 تا 10/21 قرار خواهد گرفت و داوطلبان مي توانند بر اساس رتبه و عالقه و با رعایت سایر ضوابط
فکر کنم مخصوص داروسازهاست. به ما مربوط نمیشه.
منظورشون فقط داروسازهاس یا کلیه داوطلبان؟ ظرفیت و کارنامه رو بعد از مصاحبه دادن دیگه چه کاریه خب!اونوقت این بعنی چی؟ میخوان چه جوریش کنن؟
یعنی با این جمله های مبهم بخوان بلایی سر ظرفیتها بیارن من دیگه روانی میشم...آخه اینا با این جمله بندیهاشون آدمو گیج میکنن.اولش نوشته داروسازی جمله دومش نوشته داوطلبان سایر رشته ها..من که نمیفهمم
بچه ها این یعنی اینکه ظرفیتها رو الان نمیزنن؟ ب- از آنجا كه رشته هاي داروسازي به صورت یک مجموعه تعریف شده است و به منظور انتخاب هر چه بهتر محل هاي آموزشي براي داوطلبان سایر رشته ها، ظرفيت رشته محل ها به همراه كارنامه كليه داوطلبان پس از برگزاري آزمون مصاحبه بر روي سایت
این مركز از تاریخ 10/19 تا 10/21 قرار خواهد گرفت و داوطلبان مي توانند بر اساس رتبه و عالقه و با رعایت سایر ضوابط
سلام
این اطلاعیه رو کجا زدن
چرا من نمیبینم
سلام
این اطلاعیه رو کجا زدن
چرا من نمیبینم